- 18 Aralık 2016
- 730
- 240
- 103
- 28
- Konu Sahibi Withcrennn
-
Hep ilk gunler gibi devam edecek saniyorsunuz dimi. Onlar filmlerde oluyor..Simdi biz 3.5 yildir beraberiz. Zor bir karar oldu beraberligimiz ama soyle ki hareket vetavirlari ilgimi cekti yani yapisal oalrak zeki erkeklerden hoslaniyirum neyse iste biz cikmaya basladik bu hayatta ki en sevdigim sey ilgi yani ilk 2 sene resmen her vun uyandigimda o guzel uzun uzun yazilari hic usenmeden tek gozum kapali dahi olsa heyecanla okurdum. Edebiyatla falan alakasi yok muhendislik okuyordu ama cok sevinirdim soylerdim cok seviyorum sen boyle yazinca cok hosuma gidiyor diye, adindan sonra bildigi sey budur belki de. Ve 1 senedir bunlar olmuyor kendimi sanki eksik hissediyorum okulu falan bitti is hayatina atildi isteyken falan yazmiyorum benimde okulum oluyor zaten ama en azindan aksamlari istiyorum. Ozledim sadece gercekten cok ozledim
Allah baska dert vermesin tabi ki ama ayni sorunu yasayan var mi ya da benzer her iliskide olur mu ki biyle inis cikislar
Konuşma dilini olduğu gibi yazı diline aktaran insan rahatligindan bende istiyorumcırlamak bağırmak sanırım
Lutfen bekar birine boyle seyler soylemeyin biz ne yapalim o zaman sevgimizi gomek olek gidek...Bunda hayata cırlanacak birşey yok, siz birde evlenince görün, evlilik versiyonunu anlatalım, evlendikten 1 hafta sonra: aşkımmmmm seni seviyorum böceğim, sana yemek yapmıştım ama yandıolsun bebeğim senin elinden taş olsa yerim, evliliğin 3. ayı: hoşgeldin günün nasıl geçti? -İyi, ne yemek var?
Evliliğin 2. yılı: geldin mi? -He, açım.
5 yıl sonra: yemaaaaeeekkkkk
Lutfen bekar birine boyle seyler soylemeyin biz ne yapalim o zaman sevgimizi gomek olek gidek...
Bunda hayata cırlanacak birşey yok, siz birde evlenince görün, evlilik versiyonunu anlatalım, evlendikten 1 hafta sonra: aşkımmmmm seni seviyorum böceğim, sana yemek yapmıştım ama yandıolsun bebeğim senin elinden taş olsa yerim, evliliğin 3. ayı: hoşgeldin günün nasıl geçti? -İyi, ne yemek var?
Evliliğin 2. yılı: geldin mi? -He, açım.
5 yıl sonra: yemaaaaeeekkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?