• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cırlıcam bu hayata

Withcrennn

Yolcu 🎈
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2016
730
240
103
28
Simdi biz 3.5 yildir beraberiz. Zor bir karar oldu beraberligimiz ama soyle ki hareket vetavirlari ilgimi cekti yani yapisal oalrak zeki erkeklerden hoslaniyirum neyse iste biz cikmaya basladik bu hayatta ki en sevdigim sey ilgi yani ilk 2 sene resmen her vun uyandigimda o guzel uzun uzun yazilari hic usenmeden tek gozum kapali dahi olsa heyecanla okurdum. Edebiyatla falan alakasi yok muhendislik okuyordu ama cok sevinirdim soylerdim cok seviyorum sen boyle yazinca cok hosuma gidiyor diye, adindan sonra bildigi sey budur belki de. Ve 1 senedir bunlar olmuyor kendimi sanki eksik hissediyorum okulu falan bitti is hayatina atildi isteyken falan yazmiyorum benimde okulum oluyor zaten ama en azindan aksamlari istiyorum. Ozledim sadece gercekten cok ozledim
Allah baska dert vermesin tabi ki ama ayni sorunu yasayan var mi ya da benzer her iliskide olur mu ki biyle inis cikislar

Ilgi seviyorum derken sadece benimle ilgilensin anlaminda degil boyle ruhen ilgi kalpten kalbe olacak seylerden bahsediyorum

Simdi biz 3.5 yildir beraberiz. Zor bir karar oldu beraberligimiz ama soyle ki hareket vetavirlari ilgimi cekti yani yapisal oalrak zeki erkeklerden hoslaniyirum neyse iste biz cikmaya basladik bu hayatta ki en sevdigim sey ilgi yani ilk 2 sene resmen her vun uyandigimda o guzel uzun uzun yazilari hic usenmeden tek gozum kapali dahi olsa heyecanla okurdum. Edebiyatla falan alakasi yok muhendislik okuyordu ama cok sevinirdim soylerdim cok seviyorum sen boyle yazinca cok hosuma gidiyor diye, adindan sonra bildigi sey budur belki de. Ve 1 senedir bunlar olmuyor kendimi sanki eksik hissediyorum okulu falan bitti is hayatina atildi isteyken falan yazmiyorum benimde okulum oluyor zaten ama en azindan aksamlari istiyorum. Ozledim sadece gercekten cok ozledim
Allah baska dert vermesin tabi ki ama ayni sorunu yasayan var mi ya da benzer her iliskide olur mu ki biyle inis cikislar
Hep ilk gunler gibi devam edecek saniyorsunuz dimi. Onlar filmlerde oluyor..

Seviyosan git konuş bizce.
İlgi seviyorum ben, kalpten kalbe olacak şekilde akşam mesajları mıydı neydi onlardan istiyorum şeklinde sipariş ver. Zeki erkeğin anlar ne demek istediğini

Mutemadiyen tekrarlanan davranislarda degisim oluyorsa sorgulama basliyor.ilk zamanlardaki gibi yogun olmasada istikrarli ve anlam bakimindan gercek seyler paylasiyorsa sorun edilmemeli.

Okul hayatiyla is hayati maalesef bir olmuyor. Insan okurken bir cok seye daha fazla zaman ayirabiliyor. Sirf mesajlarsa takildiginiz yanlis yoldasiniz. Ama sevgisinden supheliyseniz siz isteseniz de istemeseniz de biter bir sekilde.

Bunda hayata cırlanacak birşey yok, siz birde evlenince görün, evlilik versiyonunu anlatalım, evlendikten 1 hafta sonra: aşkımmmmm seni seviyorum böceğim, sana yemek yapmıştım ama yandı:( olsun bebeğim senin elinden taş olsa yerim, evliliğin 3. ayı: hoşgeldin günün nasıl geçti? -İyi, ne yemek var?
Evliliğin 2. yılı: geldin mi? -He, açım.
5 yıl sonra: yemaaaaeeekkkkk

Bunda hayata cırlanacak birşey yok, siz birde evlenince görün, evlilik versiyonunu anlatalım, evlendikten 1 hafta sonra: aşkımmmmm seni seviyorum böceğim, sana yemek yapmıştım ama yandı:KK43: olsun bebeğim senin elinden taş olsa yerim, evliliğin 3. ayı: hoşgeldin günün nasıl geçti? -İyi, ne yemek var?
Lutfen bekar birine boyle seyler soylemeyin biz ne yapalim o zaman sevgimizi gomek olek gidek...:halay:

Bunda hayata cırlanacak birşey yok, siz birde evlenince görün, evlilik versiyonunu anlatalım, evlendikten 1 hafta sonra: aşkımmmmm seni seviyorum böceğim, sana yemek yapmıştım ama yandı:KK43: olsun bebeğim senin elinden taş olsa yerim, evliliğin 3. ayı: hoşgeldin günün nasıl geçti? -İyi, ne yemek var?
:KK9:

Back
X