• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çırpındıkça batıyorum..

Önce kendimize değer vererek başlamalıyız. Neden yok olmayı diliyoruz?
Bırak bizi üzenleri fiziksel olarak değil de ruhsal olarak yok edelim.
Senin canın kıymetli.

Kilo konusunu kendin için iste, yoksa zayıfladığında da laf eden olacak. Ben zayıfladım iskelet dediler, kendi mutlu hissediyorsan önemseme ama kiloyu kendin için vermek istiyorsan hadi hemen başla 💙

öncelikle çok geçmiş olsun yaşadığın herşey için.. neden bir işe girip çalışmakla hayata başlamıyorsun? inan çalışmak insana o kadar iyi geliyor ki.. ilk başlarda zor oluyor kabul ama sonrakı bence çok güzel hem kendı paranı kazanıyorsun hem baska nsanlar tanıyorsun ve her tanıdıgın ıyı yada kotu bırseyler katıyor hayatına

Çaresizseniz Çare Sizsiniz... çıkış yolunu bulman ümidiyle

Major depresyondasin takacagin son şey kilondur su an. Bence bi amaç bulmayan her insan illa ki günün birinde bu noktaya evrilir. Ne yapmaktan hoslaniosun bi oturup dusunsen? Kimseyi dinlemeden. 18-21 yas aralığındasindir heralde su anda? Daha hayati hic bilmiosun. Annenin dedigi dogru aslinda su an rahat oldugun yaşlar :) biraz da insan bosluktan bu noktaya gelio zaten. Ayrica sadece antidepresanla ölemezsin 150-160 tane yutmak lazim yuksek doza girmen için. Bi daha deneme onu boşu boşuna biseylerle karistirman etkileşime girmesi lazim aklina karpuz kabugu dusurmicem de simdi, yapma diye söylüyorum. Henuz vazgecmek icin cok erken. Belki aileden uzak guzel bi hayatin olucak. Denemeden bilemezsin. Dene gönlünce 30lara geldin hala ayni hissediosan o zaman yaparsın ölümü bi back up plan gibi düşün mecbur oldugun bi zorunluluk gibi degil o zaman rahatlarsin.

Canım benim... O evden çıkmanın tek yolu şehir dışında okumak ve düzenli terapi. O evde, o çevrede, bu düşüncelerle daha da dibe batacaksın. Zaman zaman aynı şeyleri yaşayıp aynı şeyleri hissetmiş biri olarak çok çok iyi anlıyorum seni. Maalesef çoğumuz neyi sevdiğimizi bilmiyoruz, bilsek bile okusak bile sevdiğimiz işi yapamıyoruz ama mutlaka bir şey oku, dışarı çık, yaş daha da ilerlemeden tutunman lazım. İstersen özelden yazabilirsin

Sana birkaç kitap önermek istiyorum.

İyi hissetmek - yazari yabancı bir psikolog
Şimdi onlar düşünsün - Bircan yıldırım
Senden bir tane daha yok - Miraç çağrı

Biraz kendinle basbasa tüm kafandakilerden uzak doğada zaman geçir, al kamp sandalyesi güzel havalarda parka çık sakin bir yerde düşünerek oku.
Herkesin kendini yalnız kimsesiz hissettiği zamanlari oluyor, okuduğun bölümle ilgili iş bulmaya çalış, şu dönemde ilişkileri biraz askıya al. Verimli olamazsın zaten, umarım faydası olur. Ruh sağlığımız herseyden önemli, dini inancın varsa ibadete yönel. maneviyatını kuvvetlendir, bu hayata sınav için geldik. Cenneti de cehennemi de yaratmak elimizde. Kimsenin hayatı kolay değil.

Eskişehir de yaşıyorsan, ben de buradayım. Sana arkadaşlık edebilirim. Hakkında hayırlısı olsun, intihar gibi şeyler düşünme. Hayatın senin için planları var ki yaşıyorsun ..

Back
X