- 30 Ekim 2023
- 600
- 1.320
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım ama hormonlar işte..Yakın zamanda doğum kontrol hapı başladınız mı ya da bıraktınız mı
Mantıklı bu arada. İnsanlar üst sürüm olarak arayı biraz daha kısa tutuyor diyebiliriz ama dişi her türde dişi yaniEvrim bilimine göre şempanzelerde de mevcut bir özellik. Dişi canlı döllenme sonrası 6 sene tekrar çiftleşmeyebiliyor. Amaç sağlıklı bir spermle döllenmek ğibi birşey gerisi bakım vermek bebeğe.
Gebeyim ondan mı kiama ilk hamileliğimde böyle olmamıştı demek ki hepsi farklı
Hahahahaha e biz gayet normalizz tek suçlu hormonlarBen hamileyken kocamı dövmüştüm. Ki daha öncesinde veya sonrasında asla böyle bir şey yaşanmadı. Adam da en ufak tepki vermemişti. Sinirden ölüyordum ve sinirimi de ona yansıtıyordum.
bazen nefes alıp vermesi bile batıyor![]()
Mecazî anlamdaBen hamileyken
eşim gözüme iyi görünüyordu..![]()
Geçer geçer hamileleikte ve lohusalıkta oluyor, sonra geçiyorHahaha ay geçsin ya seviyorum ben kocamı
Evet hamileyim canım elhamdullilahondan mı ki adamı görünce sinir basıyo bana
Evet kesinlikle bundan, benim de afedersiniz artik bazen boyle kafasini duvara carpasim geliyor halbuki adam oturuyor yerinde . Umarim gecerHahaha ay geçsin ya seviyorum ben kocamı
Evet hamileyim canım elhamdullilahondan mı ki adamı görünce sinir basıyo bana
Amin, güzel duaların için çook teşekkür ederiz canımGeçer geçer hamileleikte ve lohusalıkta oluyor, sonra geçiyorrabbim sağlıcakla kavuştursun, hayırlı uğurlu olsun
![]()
hiçbir şey yapmıyor adam ama di mi? Benimki oturuyor gayet düzgün ama batıyor gözüme yaa işte geldi o kadar çalıştı mesela otursun adam orda ama batıyorEvet kesinlikle bundan, benim de afedersiniz artik bazen boyle kafasini duvara carpasim geliyor halbuki adam oturuyor yerinde . Umarim gecer
Ay evet ondanmış kızlar da hatırlattılarhamile olabilir misin? bazen bu ruh dalgalanmaları oluyor insanda![]()

Çok teşekkürler
Lohusa misiniz? Ya da gebe olabilir misiniz?Kızlar direkt yukarıda yazdığımdan oldu ya. Durup dururken adam gözüme batıyor bağırıp, çağırmıyorum, kızmıyorum da. Sadece konuşmak istemiyorum, olduğu odada değil de diğer odada oturmak istiyorum nedenini de bilmiyorum. İki üç gündür böyle. Garibim de bi şey mi yaptım diyor, yok yapmadın diyorum inanmıyor suçu kendinde arıyorHa çok da seviyorum da bu arada! bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diyorsunuz haklısınız. Başına gelen oldu mu böyle bir şey. Öyle bi içimi döktüm
GebeyimLohusa misiniz? Ya da gebe olabilir misiniz?
Daha lohusalikta olduresiniz falan gelecek, hep o kahrolasi hormonlarin kabahatiGebeyimbu etkisini bilmiyordum tabii ki
Gebeyim ondan mı kiama ilk hamileliğimde böyle olmamıştı demek ki hepsi farklı
Neyse ki suç benim değil hormonlarınDaha lohusalikta olduresiniz falan gelecek, hep o kahrolasi hormonlarin kabahati![]()