• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam gözüme batıyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi Liora
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evrim bilimine göre şempanzelerde de mevcut bir özellik. Dişi canlı döllenme sonrası 6 sene tekrar çiftleşmeyebiliyor. Amaç sağlıklı bir spermle döllenmek ğibi birşey gerisi bakım vermek bebeğe.

Evrim bilimine göre şempanzelerde de mevcut bir özellik. Dişi canlı döllenme sonrası 6 sene tekrar çiftleşmeyebiliyor. Amaç sağlıklı bir spermle döllenmek ğibi birşey gerisi bakım vermek bebeğe.
Mantıklı bu arada. İnsanlar üst sürüm olarak arayı biraz daha kısa tutuyor diyebiliriz ama dişi her türde dişi yani

bazen nefes alıp vermesi bile batıyor 🤣🤣🤣

Ben hamileyken kocamı dövmüştüm. Ki daha öncesinde veya sonrasında asla böyle bir şey yaşanmadı. Adam da en ufak tepki vermemişti. Sinirden ölüyordum ve sinirimi de ona yansıtıyordum.
Hahahahaha e biz gayet normalizz tek suçlu hormonlar 🤣
bazen nefes alıp vermesi bile batıyor 🤣🤣🤣
:KK70:Aynısı bana da oluyor bu aralar 🤣
Ben hamileyken
eşim gözüme iyi görünüyordu.. 😆
Mecazî anlamda ;)))

Hahaha ay geçsin ya seviyorum ben kocamı 😂
Evet hamileyim canım elhamdullilah🤣 ondan mı ki adamı görünce sinir basıyo bana
Geçer geçer hamileleikte ve lohusalıkta oluyor, sonra geçiyor 😂 rabbim sağlıcakla kavuştursun, hayırlı uğurlu olsun 😊

Hahaha ay geçsin ya seviyorum ben kocamı 😂
Evet hamileyim canım elhamdullilah🤣 ondan mı ki adamı görünce sinir basıyo bana
Evet kesinlikle bundan, benim de afedersiniz artik bazen boyle kafasini duvara carpasim geliyor halbuki adam oturuyor yerinde . Umarim gecer

Geçer geçer hamileleikte ve lohusalıkta oluyor, sonra geçiyor 😂 rabbim sağlıcakla kavuştursun, hayırlı uğurlu olsun 😊
Amin, güzel duaların için çook teşekkür ederiz canım 🥰 evet demek ki oluyormuş bu hamileliğimde tecrübe ettim onu 🤣

Evet kesinlikle bundan, benim de afedersiniz artik bazen boyle kafasini duvara carpasim geliyor halbuki adam oturuyor yerinde . Umarim gecer
hiçbir şey yapmıyor adam ama di mi? Benimki oturuyor gayet düzgün ama batıyor gözüme yaa işte geldi o kadar çalıştı mesela otursun adam orda ama batıyor 🤣🤣 amin canım doğum sonrası rahat ederiz inşallah, senin de gözün aydın hamileymişsin, hayırlı sağlıklı olsun inşallah 🙏
hamile olabilir misin? bazen bu ruh dalgalanmaları oluyor insanda :KK8:
Ay evet ondanmış kızlar da hatırlattılar 🤣 benim ilkinde böyle olmayınca neden diye bi düşündüm hormonlardanmış :halay:

Kızlar direkt yukarıda yazdığımdan oldu ya. Durup dururken adam gözüme batıyor bağırıp, çağırmıyorum, kızmıyorum da. Sadece konuşmak istemiyorum, olduğu odada değil de diğer odada oturmak istiyorum nedenini de bilmiyorum. İki üç gündür böyle. Garibim de bi şey mi yaptım diyor, yok yapmadın diyorum inanmıyor suçu kendinde arıyor:( Ha çok da seviyorum da bu arada! bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diyorsunuz haklısınız. Başına gelen oldu mu böyle bir şey. Öyle bi içimi döktüm
Lohusa misiniz? Ya da gebe olabilir misiniz?

Back
X