- 23 Ekim 2025
- 4
- 3
- 1
- 23
Sadece 10. haftadayım. Ya hormonlarım o kadar acayip ki, sürekli mızmızlanıyorum ve sürekli ağlıyorum... o sırada anlamıyorum cok mantıklı geliyor ama o da bak bi kaç ay sonra çok gülcen diyo.. o kadar ağlıyorum ki endişelendi falan sonra bakınca komik geliyo tamam da aşşşırı bi dramatiğim normalde ağlayan biri de değilim.. öfkelendiğimde de çok dayanılmaz birine dönüşüyorum ve asla kontrol edemiyorum.. sonra pişman olacağım ieyler de söyledim... o kadar ilgi bekliyorum ki olmadığım değişik birine dönüştüm sadece duygularımla hareket ediyorum resmen mantık 00000.... hani nasıl geççek bu sizde de mi böyle ne yasıyprum yaniiKızlar direkt yukarıda yazdığımdan oldu ya. Durup dururken adam gözüme batıyor bağırıp, çağırmıyorum, kızmıyorum da. Sadece konuşmak istemiyorum, olduğu odada değil de diğer odada oturmak istiyorum nedenini de bilmiyorum. İki üç gündür böyle. Garibim de bi şey mi yaptım diyor, yok yapmadın diyorum inanmıyor suçu kendinde arıyorHa çok da seviyorum da bu arada! bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diyorsunuz haklısınız. Başına gelen oldu mu böyle bir şey. Öyle bi içimi döktüm