Bugun bu söylediklerinizi bi doktor videoda anlatıyordu bu durum bebeğinizin ac kaldığının bi göstergesiymis tabi pek bi bilgim yok ama sizinle de paylaşmak istedim belki faydası dokunurMerhaba, 5 aylık kızım var kakası emmesi normal ama çişi azaldı, yani bezi saatlerce kuru kalıyo ya da bezine azcık çiş yapmış oluyo sanki çişi de biraz koyu gibi bilemedim, aşırı sıcak ama gece uyumakta bile zorlanıyoruz bazen aşırı terliyor ondan olabilir mi yoksa başka bir şey mi vardır?
Çişi koyu ise sıvı tüketimi az demektir. Siz de bol su için sütünüz biraz sulansın sonra kabızlık da çekmesin bebiş. Fazla yağlı süt de dokunuyor bebeklere.Merhaba, 5 aylık kızım var kakası emmesi normal ama çişi azaldı, yani bezi saatlerce kuru kalıyo ya da bezine azcık çiş yapmış oluyo sanki çişi de biraz koyu gibi bilemedim, aşırı sıcak ama gece uyumakta bile zorlanıyoruz bazen aşırı terliyor ondan olabilir mi yoksa başka bir şey mi vardır?
YaaBugun bu söylediklerinizi bi doktor videoda anlatıyordu bu durum bebeğinizin ac kaldığının bi göstergesiymis tabi pek bi bilgim yok ama sizinle de paylaşmak istedim belki faydası dokunur
Henüz ek gıdaya geçmedik ama gece güzel meme emiyor gündüz biraz daha az emiyor yine de aç kalıyor gibi bir ağlaması vs yok şaşırdım ama gündüz daha çok emzirmeyi deneyeyimNormal değil maalesef günlük 4-5 çişli bez gerekli.Bebeğiniz yeterli sıvı almıyor olması muhtemel
O kadar çok su içiyorum ki akşama kadar sıcaklardan dolayıÇişi koyu ise sıvı tüketimi az demektir. Siz de bol su için sütünüz biraz sulansın sonra kabızlık da çekmesin bebiş. Fazla yağlı süt de dokunuyor bebeklere.
Daha sık emzirmeyi denediniz mi
Bu sıcaklarda da iştahsız olabilir
Bende bilmiyorum hiç tecrubeli değilim ama dediğim gibi videosu karşıma çıkmıştı bide bizim bi yakınımız vardı sütü çok fazlaydı ama meğer yetmiyormuş bebege sütü çok vitaminli değildi doktor yine de vermesi gerektiğini ama arada mama da vermesini söyledi ama o bebek çok ağlıyordu hiç durmuyordu ac olduğu belliydi siz en iyisi bi çocuk doktoruna götürün içiniz de rahat eder ve o videoda doktor çişli bezleri sayın gunde 5 tane çişli bez isteriz diyorduYaae ama hiç aç bir bebek gibi değil normal şekilde emziriyorum onun harici uyuyor ya da oynuyor hatta çok sıcak diye azıcık su bile veriyorum ama şaşırdım ya
Benimde 5 aylik bebegim var. Yaz aylarinda terle attiklari icin cisli bez sayisi azaliyor. Benimde gunde 3 - 4 bez ciktigi oluyor. Kis donemi 5 - 6 bezden asagi degildi. Cis rengini bilemem, bizimki hep acik sari. Koyulastiginda su ihtiyaci oldugunu okumustum. Ben sorun yasadigimda direkt bezin fotosunu atip doktoruma soruyorum. Sizde en iyisi bir sorun, rengine gore yorumlar.Merhaba, 5 aylık kızım var kakası emmesi normal ama çişi azaldı, yani bezi saatlerce kuru kalıyo ya da bezine azcık çiş yapmış oluyo sanki çişi de biraz koyu gibi bilemedim, aşırı sıcak ama gece uyumakta bile zorlanıyoruz bazen aşırı terliyor ondan olabilir mi yoksa başka bir şey mi vardır?
üzülmeyin.Düzelmeyecek bir durum değil.gündüz sık emzirirsiniz.Havalarda sıcak terleyerek su kaybediyorlar. Ama Çiş rengi koyu ve 3-4 bezin altındaysa yeterli sıvı almıyordur.Bunu doktorumuzda söylemişti yakın zamanda.Benm oğlumda açken ağlamaz bekler ağzına vereyim diye.siz genede sık sık besleyin.Henüz ek gıdaya geçmedik ama gece güzel meme emiyor gündüz biraz daha az emiyor yine de aç kalıyor gibi bir ağlaması vs yok şaşırdım ama gündüz daha çok emzirmeyi deneyeyim
Bebeğiniz çok terliyorsa sıvıyı o şekilde de atabilirO kadar çok su içiyorum ki akşama kadar sıcaklardan dolayıkakasını yapıyor güzelce üç dört kere ama sanki çişi daha az gibi yani çişli bez çok alırdım ama bu sıcaklar bi başladı dikkatimi çekti bezindeki sarı kısmın yarısı anca maviye dönüyor alıyorum sanki koyu gibi de çişi enfeksiyon mu var dedim ama öyle bir ağır koku falan da yok bilemedimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?