Babama söyledim konuşalım diye, kızım onlar güzel laftan anlamaz dedi. Ya kavga edeceksin ciddi anlamda ya da susup oturacaksın. Polis zabıta çağırsak ne diyeceğiz? Allah aşkına bu nasıl bir şey ya? Ben gidip kadına; tuvalet nasıl yapılır ihtiyaç nasıl gidilir lütfen öğret çocuğuna mı diyeceğim?
Ahaha hey Allahım. Kullanılmıyormuş ama. O kapıyı onlarla birlikte 8 aile kullanıyor.Biz de mahalle çocukları olarak çişimiz geldiğinde eve gidersek annelerimiz bi daha salmazdı
Sonra bi arkadaşım dedi ki kömürlüğe gidelim
Onlr öyle yapıyomuş. Bi kaç defa ben de işedim valla kullanılmayan kömürlüklerin birine
Ahaha hey Allahım. Kullanılmıyormuş ama. O kapıyı onlarla birlikte 8 aile kullanıyor.
Aynen öyle gidip bak böyle böyle şeyler oldu desem, “üstüne mi işedi ayağına mı değdi, beni bunlar için rahatsız etme işlerim var” deyip gündüz kuşağı zaplayacak bir tipAnnesini hayal ettim şuan ;
Elleri köpüklü ağzında ciklet,sana dönüp ;Ne var beee bende bişi oldu sandım : Lennnn süleymannnn üstüne işemedin inşaallah ...DİYEN BİR KADIN....
Ya taşın yada kadından rahat olma tüyoları öğren
Biz de mahalle çocukları olarak çişimiz geldiğinde eve gidersek annelerimiz bi daha salmazdı
Sonra bi arkadaşım dedi ki kömürlüğe gidelim
Onlr öyle yapıyomuş. Bi kaç defa ben de işedim valla kullanılmayan kömürlüklerin birine
Hiç doğru bir yaklaşım değilPipini yakarım diye tehdit edin çocuğu
Ben yapamam ki ya öyle şeyler. Ancak anneni çağır, annene söyle, napıyonuz lan siz diye ciyaklarım. Benim de küçük kardeşim var o böyle bir şey yapsa ve biri ona şuranı yakarım diye tehdit etse delirirdim. Çünkü onun suçu değil ki. Annesinin verdiği eğitimle ilgili.Pipini yakarım diye tehdit edin çocuğu
Aynen öyle gidip bak böyle böyle şeyler oldu desem, “üstüne mi işedi ayağına mı değdi, beni bunlar için rahatsız etme işlerim var” deyip gündüz kuşağı zaplayacak bir tip
Güzel yazdığımı düşündüğünüze sevindim, “Güneşim ve Yıldızlarım”Konunun özeti; Komşunun ufak oğlu apartman kapısına işedi.
Bir çişten öykü yazmak zorunda mıydınız
Güzel yazıyorsunuz ama konu çiş olmamalıydı.
Herkesin dediği gibi anlatım ve betimlemeler harikaOturduğum semtten iğreniyorum. Ne kadar görgüsüz, yol yordam bilmeyen insan varsa toplanmış adeta! Dün akşamüstü ufak bir işim çıktı, dışarı çıkmak için her insan gibi bina kapısını kullanıyorum ve özellikle belirtecek olursam binada giriş ve çıkış yapmak için kullanılan; yazıyla bir rakamla 1 adet kapı var. O katta oturanların 5 tane çocuğu var ve en küçük çocuk 4 yaşında bir erkek. Resmen binanın içinde yaşıyor. Oyuncaklarını diziyor, merdivenlerden geçerken izin istiyoruz falan. Neyse dedik çocuktur oynasın. Ama dün gördüklerim beni delirtti! Dışarıda hava ılık, güneş parlıyor, kuşlar cıvıldıyor... Merdivenleri ikişer üçer inerken keyifli bir ıslık dudaklarımın arasından kayarak çıkıyor. Aşırı keyifliyim yani. Her neyse giriş kata geldim kızlar oturuyor (4 yaşındaki oğlan çocuğunun ablaları) merdivende, gördüler beni ancak kenara çekileyim falan yok, rica ettim canımlar izin verirseniz yüksek müsadenizle şuradan sıyrılıp çıkayım, diye. Oflayarak çekilirken gözüm bina kapısının oradaki çocuğa takıldı. Kıçı bize dönük, elleri önünde ve biraz öne doğru kerkinmiş! Beyin nöronlarım çarpıştı o an, çocuk işedi işeyecek sinyali artık her bir hücremde inliyordu. Evladım napıyorsun demeye kalmadan -evden çıkarken güneş ne güzel parlıyor diye Tanrı’ya şükrettiğim ışık demeti dünyayı aydınlatmayı bırakmışta çocuğun çişini aydınlatmayı görev edinmişti sanki- işeyiverdi. Ya inanın, doğruca köşeye de işemedi yukarılara kadar işedi. Ablasının ismi Medine, “Medine kalksana napıyor kardeşin diye bağırdım, “Anneni çağırsana” diye cıyakladım. “Ya siz napıyorsunuz yaa” diye hönkürdüm. Bina kapısı, ben kendi kendime temizlenirim, diye dile gelecekti de kızdan en ufak bir ses dahi çıkmadı! “Medine” diye yineledim. Olağanca boşvermişliğiyle “Başka yerden çık o zaman” dedi. Size tüm samimiyetimle söylüyorum o an binada başka bir çıkış olduğuna inandım gördüklerimin de şokuyla “Nerede yea diğer kapı gösterinsenize” diyecektim!!! Çocuğa evine gitsene dedim, çocuk ben evime gitmem dedi! Ya biz o kapıya dokunuyoruz ya, sonra gidip ekmek alıyoruz falan. Annesi çıktı seslere; noluyor Desmoond dedi, çocukların anlatsın dedim. İyi ki cebimde selpak vardı da onunla açtım kapıyı! Ben şimdi ne kadar konuşsam da o çocuk o haltı yine yiyecek, annesi umursamaz kadının teki. Bana bir yol gösterin ya napayım ben?
Ahahah yarabbi şükür demesinSende onun kapısına işe ..
Yok yok ,ağzına büyük bir ekmek at kapısını çal.;Yüzüne yaklaş ,bağırmaya başla ;''sizin çocuklar canıma yetti artık ,ya sen son ver yada ben pipilerine acı biber süreceğim '' de .Tabi bunları derken ağzından sıçrayıp uçan ıslanmış ekmek kırıntıları kadının yüzünü yalasın
Ahahah yarabbi şükür demesinKonuşmak için gitsem zillerine basabileceğimden şüpheliyim Zaten aşırı obsesifim bir de üzerine bunlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?