Çiş!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi anon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Biz de mahalle çocukları olarak çişimiz geldiğinde eve gidersek annelerimiz bi daha salmazdı
Sonra bi arkadaşım dedi ki kömürlüğe gidelim
Onlr öyle yapıyomuş. Bi kaç defa ben de işedim valla kullanılmayan kömürlüklerin birine

valla zor ya komşunun anlayışsız vurdumduymaz olması da ayrı bir dert tabi.. Allah sabır versin

Ahaha hey Allahım. Kullanılmıyormuş ama. O kapıyı onlarla birlikte 8 aile kullanıyor.

Aynen öyle gidip bak böyle böyle şeyler oldu desem, “üstüne mi işedi ayağına mı değdi, beni bunlar için rahatsız etme işlerim var” deyip gündüz kuşağı zaplayacak bir tip

Ayy çok kötü ya böyle insanlarla bir arada yaşamak çook zor

Pipini yakarım diye tehdit edin çocuğu
Ben yapamam ki ya öyle şeyler. Ancak anneni çağır, annene söyle, napıyonuz lan siz diye ciyaklarım. Benim de küçük kardeşim var o böyle bir şey yapsa ve biri ona şuranı yakarım diye tehdit etse delirirdim. Çünkü onun suçu değil ki. Annesinin verdiği eğitimle ilgili.

Aynen öyle gidip bak böyle böyle şeyler oldu desem, “üstüne mi işedi ayağına mı değdi, beni bunlar için rahatsız etme işlerim var” deyip gündüz kuşağı zaplayacak bir tip

Sende onun kapısına işe ..
Yok yok ,ağzına büyük bir ekmek at kapısını çal.;Yüzüne yaklaş ,bağırmaya başla ;''sizin çocuklar canıma yetti artık ,ya sen son ver yada ben pipilerine acı biber süreceğim '' de .Tabi bunları derken ağzından sıçrayıp uçan ıslanmış ekmek kırıntıları kadının yüzünü yalasın

Herkesin dediği gibi anlatım ve betimlemeler harika ama ben olsam heralde oyle bi terbiyesizligi gerekirse cingar çıkartırdım ama yine de orayı ukala medineyede sorumsuz anneyede temizletir bide komsulara rezil ederdim. Cocuk büyütmek içinde keske ehliyet gibi bisey olsada doğuranlar terbiyeli düzgün yetiştirmeyi bilse toplumada böyle edepsiz çocuklar yetistirilmese

Ahahah yarabbi şükür demesin Konuşmak için gitsem zillerine basabileceğimden şüpheliyim Zaten aşırı obsesifim bir de üzerine bunlar...

Güzel bi romandan b.k çukuruna dusuverdim sanki. Yoneticiyle gorusup toplantı talep edip herkesin içinde bu olayı anlatin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…