Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
umraniyede yapan bi arkadasım var ben ordan alıyorum.sac senden olursa oldukca ucuz oluyo. sen nekadar uzunlugunda sac istiyorsun _?
canım nerhaba ben de nişanım için aldım kadıköyden gerçekten çok iyi bi yer diğerlerine göre biraz daha pahalı ama burasu garanti veriyo her saç teli gerçek diye yani hertürlü işlem rahatlıkla uygulanabilir diye kuaförümde görünce çok iyi bi saç dedi hee ismide platin peruk çıtçıt
benm saclarım cok kısa dgl o yuzden belıme kdr fln uzun ıstıyorum yanı en az 55-60 fln cnm sac var bende ama az ve kısa bnm ısıme yaramaz yanı
cnm soyledıgın perukcunun sıtesınden adresını buldum ve bugun yagmur camur o mahalleyı hatmettım ama ole bır yer bulamadım telefonlarını arıyorum acılmıyor bır sure sonra msja yonlendırıyorcanım nerhaba ben de nişanım için aldım kadıköyden gerçekten çok iyi bi yer diğerlerine göre biraz daha pahalı ama burasu garanti veriyo her saç teli gerçek diye yani hertürlü işlem rahatlıkla uygulanabilir diye kuaförümde görünce çok iyi bi saç dedi hee ismide platin peruk çıtçıt
bu arada tekirdağda varmış şubeleri :)
bursadada varmıdır ki şubesi :)
canım nerhaba ben de nişanım için aldım kadıköyden gerçekten çok iyi bi yer diğerlerine göre biraz daha pahalı ama burasu garanti veriyo her saç teli gerçek diye yani hertürlü işlem rahatlıkla uygulanabilir diye kuaförümde görünce çok iyi bi saç dedi hee ismide platin peruk çıtçıt