Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk çıt çıt alanlar yardım !

RieLa

•●♥•●♥
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2010
218
1
46
Tekirdağ
merhba kızlar çıtçıt alıcam hair store elite ile görüştüm fiyatı uygun geldı malum ögrencilik daha önce ordan alış veriş yapan var mı ne kdr güvenilir ya da önerebileceginiz bir yer var mı ? (tekirdagda yasıyorum bu arada ):14::14:

tesekkur ederım cnm en azından fıkrın olmadıgını soyledın.. sen nerden aldın pekı ogrenebılır mıyım

umraniyede yapan bi arkadasım var ben ordan alıyorum.sac senden olursa oldukca ucuz oluyo. sen nekadar uzunlugunda sac istiyorsun _?

canım nerhaba ben de nişanım için aldım kadıköyden gerçekten çok iyi bi yer diğerlerine göre biraz daha pahalı ama burasu garanti veriyo her saç teli gerçek diye yani hertürlü işlem rahatlıkla uygulanabilir diye kuaförümde görünce çok iyi bi saç dedi hee ismide platin peruk çıtçıt

umraniyede yapan bi arkadasım var ben ordan alıyorum.sac senden olursa oldukca ucuz oluyo. sen nekadar uzunlugunda sac istiyorsun _?

benm saclarım cok kısa dgl o yuzden belıme kdr fln uzun ıstıyorum yanı en az 55-60 fln cnm sac var bende ama az ve kısa bnm ısıme yaramaz yanı

canım nerhaba ben de nişanım için aldım kadıköyden gerçekten çok iyi bi yer diğerlerine göre biraz daha pahalı ama burasu garanti veriyo her saç teli gerçek diye yani hertürlü işlem rahatlıkla uygulanabilir diye kuaförümde görünce çok iyi bi saç dedi hee ismide platin peruk çıtçıt

soyledıgıne guvenılır bır yer tatlım tekırdagda subelerı olmasıda cok ıyı gorme sansım olur almadan once ama fıyat konusunda cok yuksek miktar ayırmadım ben 200-250 civarı olabılır sen ne kdra aldın

40 cm falan ancak cnm ayrıca saçlar beyaz boyatmak fln lazım o yuzden onlardan dusunmuyorum

cnm soyledıgın perukcunun sıtesınden adresını buldum ve bugun yagmur camur o mahalleyı hatmettım ama ole bır yer bulamadım telefonlarını arıyorum acılmıyor bır sure sonra msja yonlendırıyor

bursadada varmıdır ki şubesi :)

tekirdagda da subeleri yok cnm ustelık nettekı sıtelerınde 2 ıstanbul 1 tekırdag subesı gozukuyor kac gundur arıyorum yok az once telefon ettım sogutmacı cıktı varsa ıstanbulda vardır sadece

tatlım ben bır turlu ulasamıyorum aradım baska bır ıs yerı cıktı sende tel no fln varsa verebılır msn ya da ulasabılıyorsan ogrenebılır msn tekırdagda gercekten var mı

Hairstoreonline.com' dan 09/09/2014 bir adet çıtçıt aldığım ürünün saç rengi platin tokaları siyah üstelik gerçek saç değil.Kandırmaca kabul etmeyip geri gönderdim. Beni 3 ay oyalayan m**g** 30 ekim 2014 tarihinde hesabıma paranın aktarıldığını, 15 gün içinde yansıyacağını söyledi, ancak hala tabi ki de her zaman ki laflarla para hesaba aktarılmadı. Beni 3 aydır oyalayan gittigidiyor Hairstore olarak satış yapmaya devam ediyorlar.

bu şikayetlerden sadece biri

evet bu yer hakkında cok arastırma yaptım yorumlara bakarak inandım aldım almaz olaydım yorumları okumaz olaydım aman sakın bayanlar en son çıt çıt alacağınız yer bu site olsun hairstoreonline.com ve gittigidiyor.com/haır_store_onlıne at kılı sentetik saç karısımı en iyi yerlere kontrol ettirdim zaten saçı elinize aldığınızda sizde fark edeceksiniz cok az cılız ürünü alıp havale yapıncaya kadar herse cok güzel ancak dolandırıldıktan sonra daha geniş arastırma yaptım benim gibi dolandırılan kişiler üstelik alıncaya kadar murat gedik sürekli açar kurumsal bir firma olduklarını anlatıyor ama para havalesinden sonra telefonları açmıyorlar sakın almayın dolandırılmayın

Back
X