- 19 Ocak 2014
- 2.821
- 4.194
- Konu Sahibi poyrazinmelegi
Uzun ve yoğun gerçek yarım ay çıt çıt arıyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya acaba nereden almamız konusunda fikir önerisi olan da mı yok? :/
Bir fotoğrafını alabilir miyim?Bende var 8 parca uzun ve boyanmamis kesinlikle. Orjinal koyu kahve renginde. Dogal sac oldugu icin her renge boyayabilirsin. Toplasan 5 kere kullanmamisimdir.
Bende var 8 parca uzun ve boyanmamis kesinlikle. Orjinal koyu kahve renginde. Dogal sac oldugu icin her renge boyayabilirsin. Toplasan 5 kere kullanmamisimdir.
konu sahibi yok sanırım ben ne renk saçlarınız ve uzunluğu ne
Figen hanim ozelden fiyat alabilirmiyim?gercek çıt çıt sac arayanlar bende var satmak ıstıyorum en fazla 4 kez kullandım . sacları kendım yaptrıdım arkadasımın sacları gercek dogal sac. 8 parcadan olusuyor hepsı 2 tokalı 70 cm 130 gram ısteıdıgınız gıbı dagıtabılıyorsunuz sacınızda 0530...isteyene detaylı foto yollaım
Ozelden fiyat alabilirmiyim?Yarım ay değil ama 8 parça var gerçek saç yuzdeyuz
Hala elinizdemi saclar?Konu sahibini bilemiyorum :) ben kendi citcitlarimi belirttim koyu kahve ve uzunlar. Ölçüsünü tam bilmiyorum daha dogrusu olcmedim ama ilgilenirseniz olcerim. 360tl almistim 300e birakirim. Boyanmamis ve hiçbir islem gormemis
Hala ariyormusunuz citcitOzelden fiyat alabilirmiyim?
Hala elinizdemi saclar?
Merhaba ben de nisanim.için.cit.cit saç aldım.sadece bir kez kullandım.şimdi.satıyorum ilgilenirseniz yardimci olurum gerek saç boyanabilir canli bir sac harika duruyor. 8.parça 130 gr ben 500 e aldım.yarı.fiyatına satarim.
Merhaba ben de nisanim.için.cit.cit saç aldım.sadece bir kez kullandım.şimdi.satıyorum ilgilenirseniz yardimci olurum gerek saç boyanabilir canli bir sac harika duruyor. 8.parça 130 gr ben 500 e aldım.yarı.fiyatına satarim.
mümkünse resmini özelden bana atabilir misiniz