- Konu Sahibi EU1
-
benim de aklımdan geçen soruyu sormuşsun "Jay"
benim saçlarım kıvırcık, sürekli de fön çekmek/çektirmek
zor iş..ve piyasada da dalgalı çıt çıt bulamadım ben hiç.
bilen var mı acaba? bi de ben gün içinde çok sık toplar açarım
saçlarımı oynarım sürekli..çıtçıtla toplasam arkadan belli olur mu?
yaarkdşlar benm saçım hafif dalgalı ve kabarık düz fön çektiğimde çoğunlukla pırasa gibi olmuyo bozulabiliyo o zamn çıt çok sırıtcak ne yapmam lazım
saçına sürekli boyanın ne kadar zararı oluyorsa ona biraz daha fazla..çünkü saçın kendi yağıyla besleniyor ama çıtçıtları sürekli boyatmak kurumalarına ve kopmalarına sebep oluyor senağlamakızlar diyelimki kullanıyorum,saçlarımı boyatmak istiyorum ve çıtçıtlarla bir boyatıyorum.sonra malum beyazlar falan derken farklı renge boyatıyorum.yani saç gibi renk değiştirdiğinde bir zararı oluyormu ki?
kızlar ya cıtcıtlarınızın resmini falan koysanıza nasıl takıldıgı hakkında tüyolar falan sadece ilk sayfalarda 4-5 fotoraf var. sacınız topluyken, farklı modeller yaptırdıgınızda, dalgalı jöleli halleri falan merak ediyorum.
ben bi resim koyuyorum cnm :)
merhaba arkadaşlar ben sentetik çıt çıt aldm .yani gerçek saç değil .tanesi 10 ytl den iki tane aldm kaydirigubbakcemile3 ve gerçek olmamasına rağmen hiç kimse anlamıyor. . . saçlarım röfleli tam saçımın renginde delikafadulden çok güsel duruo şimdilik çok memnunm bi aydan beri kullanıorumm . özellikle ördüğümde çok daha güsel duruyoraçıkçası ben kıyamıorum 250 milyon bi çıtçıta vermeye hihoyyyt
arkadaşa katılıyorum benimde 6tnae çok memnunum herkes bayılıyıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?