Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Cit Cit Modelleri Paylasim Alani

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya arkadaşlar başta ağrı falan yapmıyor demi takıp çıkarmak...ağırlık falan...

Bende 7 aydır çıt çıt kullanıyorum onsuz çıplak gibi hissediyorum kendimi :kedi: 7 ayda 2 kez boyattım hiç bişey olmadı opuyorumnanaktan çok memnunum tavsiye ederim

bende istiyorum çıt çıt.. mafoldumben
saçlarım hiç uzamıyo şuan çene hizamda olmaz dimi kızlar bu boy saça.. mafoldumben

bende istiyorum çıt çıt.. mafoldumben
saçlarım hiç uzamıyo şuan çene hizamda olmaz dimi kızlar bu boy saça.. mafoldumben

olur tatlım niye olmasın ama saç kesimine uygun olmalı ..bende yeni aldım saç rengime yakın boyandı çünkü kendi saçımı tam tutturamıyor kuaför ama çok tatlı renk oldu ipek gibiler şimdilik genelde topuzda kullanıyorum yada maşa yapınca takıyorum 4 tenesi yetiyor..

saçlarım avatardaki gibi boyu kararsızım ama soruyorum herkese olurmu diye mafoldumben

yaa yalnız gerçekten rüzgar estiğinde ya da saç hareket ettiğinde ensedekiler değil ama yandaki çıtçıtlar hemen belli oluyor. sadece enseye takmak gerek (krepe yapılmadığını varsayıyorum)...

ben şu ana kadar arkaya takıp kullandım ama adam akıllı kullanamadım yeğenimin düğünü var bu ay çıt çıtlarımı da alıp gidicem güzel bi maşa yaptırıcam eminim süper olcak...zemuszemus

mrb arkadaşlar bişi sorucam.aranızda alışveriş sitesinden boncuk kaynak satın alan oldumu?tanesi 0.90 krş.yazıo.gerçek saç yazıo ama emin olamadım.alanların yorumlarını okudum çok memnunlar.ve gerçek olduğunu söylüolar size sormak istedim birde hiç alan varmı diye.

Bende 7 aydır çıt çıt kullanıyorum onsuz çıplak gibi hissediyorum kendimi :kedi: 7 ayda 2 kez boyattım hiç bişey olmadı opuyorumnanaktan çok memnunum tavsiye ederim

Gercek sacmı cnmm . bıde nerden aldın ne kadara aldınn.. bende ıstanbuldanımda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…