Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Çıt çıt olmazmış

canım ben 6 ay kaynak kullandım... 3 ayda bir kuaföre gidip bakımını yaptırman lazım... bu da tek tek hepsinin çıkarılıp ,saç diplerinin taranıp yeniden takılması demek oluyor....benim normalde saçım banyo sonrası bile 3 telden fazla dökülmezken kaynak çıkarken abartısız 3te biri yolundu saçımın... saça yük biniyor... saç teli ağırlık artı havasızlıkla kopuyor...dökülüyor... ama çıtç çıt öyle değil.... şuan 1 yıldır çıt çıt kullanıyorum. eve gelince çıkarıyorum... düz yapacaksam akşamdan ,maşa yapacaksam akşamdan yapıp kenara koyuorum...sabah da kendi saçıma yapıorum hemen, ekleyip çıkıorum.... hem daha hızlı hazırlanıorum hem de saçık akşamları hava alıyor... ya da istemezsen takmayabileceğin günler oluyor.... kuaföre aldanma... çıt çıt kullan.... o paranın derdinde belli ki..... al çıt çıtını.... saçın ço
Kaynaktan tamamen vazgeçtim canım. Çit cıt istiyorum zaten ama niye opmaz demiş anlamadım bide gidip kendim konuşayım. Bide sorum olucak sana, çıt çıt çok suya girince yıpranıyor diyorlar mesela ben hiç çıkarmasam duşa firsem bozulma yıpranma olur mu?

çıt çıt öyle dayanıklı bişey değil...mesela ben sabah 7de takıyorum akşam 5te çıkarıyorum...saçtan kayıyor çünkü....öyle banyo falan yapamazsın ama gerek de yok yani...çıt çıtın gerçek saçsa hiç de suda bozulmaz... ben haftada bir yıkıyorum..kurutup istediğim şekli verip kullanıorum

ben de, bu konuda aklıma takılanları sorabilir miyim? ilk defa çıt çıt yaptıracağım. ilk deneme olacağından gerçek saça çok para vermek istemiyorum. belki de çıtçıt bana göre değildir deyip vazgeçeceğim çünkü. sentetik ve gerçek saç çıtçıt arasında fiyat olarak çoook fark var ama kalite olarak da çok mu farklılar? sentetiği önerir misiniz yani? tabi bir de nerden alabilirim bu çıtçıtları? herhangi bir internet sitesinden mi?
Kızlar geçen gün annem kuaförüme gitmiş çıt çıt fiyatı almak için kuaförüm ona olmaz çıt çıt kaynak olur demiş nedenini söylemiş heralde ama anlamadım. Neden olmasınki yani saçlarım düz ve kısa ensemi biraz geçiyor, omuzlarımın 2 tık üstünde boynumun sırasında falan yani. Kafam karıştı her saça oluyor diye biliyordum ben.
ben de, bu konuda aklıma takılanları sorabilir miyim? ilk defa çıt çıt yaptıracağım. ilk deneme olacağından gerçek saça çok para vermek istemiyorum. belki de çıtçıt bana göre değildir deyip vazgeçeceğim çünkü. sentetik ve gerçek saç çıtçıt arasında fiyat olarak çoook fark var ama kalite olarak da çok mu farklılar? sentetiği önerir misiniz yani? tabi bir de nerden alabilirim bu çıtçıtları? herhangi bir internet sitesinden mi?

Kızlar merhaba, saçlarım kumral renkte uçlarında sarılar var. Çıt çıt almak istiyorum ama uçlarımdaki sarıları boyamak istemiyorum. Sizce uçlardaki sarı renkte çıt çıt alsam yapay durur mu? Maalesef internette bunla ilgili hiç bir örnek göremedim. Deneme şansım da yok. Fikir alabilir miyim sizden?

Kızlar merhaba, saçlarım kumral renkte uçlarında sarılar var. Çıt çıt almak istiyorum ama uçlarımdaki sarıları boyamak istemiyorum. Sizce uçlardaki sarı renkte çıt çıt alsam yapay durur mu? Maalesef internette bunla ilgili hiç bir örnek göremedim. Deneme şansım da yok. Fikir alabilir miyim sizden?

Yapay duracağını düşünmüyorum tabi ki iyi bir çıtçıt alman lazım. Balyaj gibi durur yukarılar daha koyu aşağılara doğru açılan saç rengi.

Rengi tutturabilmem onemli tabi. Umarim tuttururum. Tesekkur ederim cevap icin : )

Back
X