Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Çıt çıt saç alacağım ama yardımınıza ihtiyacım var :(

bOniTO

Yak hayallerini,ısıt evini. Cezmi Ersöz
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2008
1.173
221
323
kızlar merhaba
Geçen aylarda saç uzatma başlıklarında takılırken ani bir kararla saçlarımı neredeyse küt kestirdim daha yeni yeni omuzlarıma değiyor ama yanıklardan illallah ettim kestikçe çoğalıyorlar sanki o yüzden kendi rengine dönüp o renk çıt çıt almaya karar verdim.
Buralar çok sessiz bu ara sanırım kimse çıt çıt kullanmıyor ama ben yine de sorularımı sorayım belki cevaplayan olur.

şimdi benim saçlar omuzlarıma değmeye başladı yanıklardan dolayı kalın telli olan saçlarım oldukça inceldi ver gür değiller artık 150 ya da 130 gr (60 cm) saç yeterli olur mu doğal durması için?

internetten alacağım çıtçıtları daha önce alışveriş yapan var mı , çünkü bi kaç tane site buldum sadece birinde online alışveriş şansım var sanırım.

:26::26::26:

Ben de o aşamadayım, yarım ay ile parçalı çıtçıt arasında gidip geliyorum. 150 gr ve üstü almanı tavsiye ederim çünkü 30-50 gr kadarı zaten çıtçıtın kendi ağırlığı imiş, satıcının biri söyledi.
Kaynaktan yola çıkarsak bir adet kaynak 0,70 yani 1 gr bile değil x100 = 70 gr eder. 150 nin altı kaynak kullanmadığımıza göre, 140 gr yapar + buna çıtçıt ağırlığını koyarsa 180 hadi dökülme payını da koyalım ki dökülecek emin ol = 200 gr.
Gittigidiyordan bakıyorum ben de.

kızlar merhaba
Geçen aylarda saç uzatma başlıklarında takılırken ani bir kararla saçlarımı neredeyse küt kestirdim daha yeni yeni omuzlarıma değiyor ama yanıklardan illallah ettim kestikçe çoğalıyorlar sanki o yüzden kendi rengine dönüp o renk çıt çıt almaya karar verdim.
Buralar çok sessiz bu ara sanırım kimse çıt çıt kullanmıyor ama ben yine de sorularımı sorayım belki cevaplayan olur.

şimdi benim saçlar omuzlarıma değmeye başladı yanıklardan dolayı kalın telli olan saçlarım oldukça inceldi ver gür değiller artık 150 ya da 130 gr (60 cm) saç yeterli olur mu doğal durması için?

internetten alacağım çıtçıtları daha önce alışveriş yapan var mı , çünkü bi kaç tane site buldum sadece birinde online alışveriş şansım var sanırım.

ben cıctcıt boncuk kaynak kullandım farklı dönemlerde,internetten nasıl saç alacaksınki, sacı görmeden dokunmadan !ya kaliteli bir sac değilse!:2: bence , bir kuaföre git sac ı iste getirsinler bak beğenirsen al önce kesinlikle sacı gör60 cm sac iyidir,

sağolun kızlar yanıtlarınız için

Bir site buldum satıcıyla konuştum hatta 130 gr saçı 6 parçaya dikecek daha yoğun olsun diye naturel saç olacak boyasız 60 cm 2 tane 3'lü, 4 tane 2'li yapacak.
saçlar kazakistan saçıymış dolaşma falan yapmaz değil mi dedim % 100 garantisini veriyoruz saçların boya fön maşa hepsi de yapılıyor dolaşmaz dedi.
Açıkcası orası içime sindi ama dediğiniz gibi dokunmadan görmeden risk alıyorum belki ama ayırabileceğim bütçe doğrultusunda en iyi alternatif bu sanırım :ssz:

arkadaşlar merhaba öncelikle aranıza yeni katıldım. Teki 45 liradan yüzde yüz yerli gerçek çıt çıt almıştım çok kaliteli ve yıpranmamış.. ama 2-3kullanmam sonucunda(zaten alalı 1 hafta olmadı) pek ihtiyacımın olmadıgını farkettim. eğer düşünürseniz uygun bir fiyata satmayı düşünüyorum iyi akşamlar..

arkadaşlar merhaba öncelikle aranıza yeni katıldım. Teki 45 liradan yüzde yüz yerli gerçek çıt çıt almıştım çok kaliteli ve yıpranmamış.. ama 2-3kullanmam sonucunda(zaten alalı 1 hafta olmadı) pek ihtiyacımın olmadıgını farkettim. eğer düşünürseniz uygun bir fiyata satmayı düşünüyorum iyi akşamlar..

kaç liraya satmayı düşünüyosun canım
resim ekler misin

kızlar merhaba

o kadar yazdım silin yaaa uffffffffff
slm cnm tkrr çıtçıt alırken dikkat etmen gereken saçın kalitesi bunu dokunmadan bilemessin netten olmaz o işler nettekilerde at kılı var tibet sığırı kılı var ne ararsan var yani.en iyi çözüm sürekli gittiğin kuaförden alman yoksa malzemecisnden yada başka bi kuaförden temin etsin senin için.ama birkaç tane getirsin en iyisini seçin birlikte
bunu anlamanın yolu kendi saçınla test etmen çıtçıtı
ve hepsini kuyruk yap saçların ve aşağıya doğru dolgunluğunu kontrol et incelmediğinden emin olman lazım
üstlerinede dikkatlı bakmalısın bazı uyanıklar üstler dolgun gözüksün diye preslenmiş saç ekliyorlar dikkat et aşağıya kadar dolgunlugu uzunlugu sursun. ben 8 parça 2 li set aldım 180 gr 280 tl ye aldım saçlar yumuşacık çok güzel

merhaba
online satış ile boncuk kaynak için saç alan var mı?
daha önce denenmiş kalitesi belli bir yerden almak istiyorum
yardım ederseniz sevinirim
teşekkürler

Ben sach kaynak merkezinin whatsapp numarasiyla aldiminstagram sayfasini da bulabilirsiniz baya unlu bir yer 50 gr almama ragmen çok kalindi 100 gr gibiydi iki tane ikili iki tane 3 lu aldim. İki üçlüyü yanlara bir tanesini slde arkaya takiyorum valla ben çok memnun kaldim bir arastir istersen. Kadin bana 50 gr az olur isterseniz 100 olsun dedi ama o kadar iyi ki saçlar 100 gr gibi duruyor kalin baya 100 tlye almistim 50 grini hala da takiyorum.

merhaba
online satış ile boncuk kaynak için saç alan var mı?
daha önce denenmiş kalitesi belli bir yerden almak istiyorum
yardım ederseniz sevinirim
teşekkürler
kendi saçımı satabilirim düşünürsen bir aydır kullanıyorum

Back
X