Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk çıtçıt saç için güvenilir site arıyorum

melekim01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2012
451
6
68
Adana
arkadaşlar saçlarım yandı malum kuaförlere güvenemiyorum artık kısa katlı kestim saçımı internette çıtçıt almak istiyorum şuan ombreli saçım tabi nekadar ombre diyebilirsem.internetten hem uygun hemde kaliteli çıtçıt almak istiyorum daha önce aldıgınız memnun kaldıgınız site varsa yardımcı olursanız çok mutlu olurum kısa ve incecik saçlara sahibim şuan psikolojim bozulmak üzere dogal renk alırsam enazndan boyatırım siyaha kendi saçımıda belli olmasın istiyorum yüzdeyüz insan saçı bulabilicegim bi site varmıdır

Canım ben internete pek güvenmiyorum bu konuda.Senin oturduğun yerde satan yerler yok m araştırsan kendin gidip görsen saçına göre yaptırsan daha iyi olur bence.

kuaförlerede artık güvenemiyorum biyer vardı sordum 300 tl dedi 8 parça zaten kuaförlere dünya para döktüm saçımı mahvettiler internetten alıpta memnun olan kişiler var ama site ismi vermemişler aktifte degiller soramıyorum.dogal saç olsun istyorumki boyuyabilim kendi saçım alabula bir renk oldu platin ombre var alırsam saçımı koyu renge boyucam. çok seyrek belli olurmu diyede merak ediyorum

Yok canım güzelce takarsan belli olmaz benim de seyrek saçlarım ama 3 sene kullandım çıt çıt.İzmirde çınar peruk var onu bi araştır istersen ben görmüştüm instagramda müşterileri baya memnundu yorumları okumuştum diyatları da uygundu hatta müşterilerle baya ilgililerdi bu konuda

peki ben kendim kesttim saçımı ve şuan ombreli ama saçma sapan platin sarı üstü kumral saçlarım yanmıştı kestim baya yyumuşadı .azıcık kaldı. elimi atınca tüy gibi katlarda baya yukarda saçımı siyaha boyatsam aldıgım çıtçıtıda boyatsammı yoksa siyah çıtçıtmı alsam çok kararsızım.koyu kahve yada kestane boyasam biliyorum o sarılar çıkıcak yine bişekilde çıtçıtda siyah olursa çok kötü olur altlar koyu üst alabula.sanırım siyah kullanmam gerek herşeklde kendi saçım uzasın istiyorum daha fazla yıpratmak istemiyrum ama mecbur boyatmalıyım sürekli düzgün bi site bulsam hemen sipariş vericem ama bulamadım

Eğer siyah kullanabilirim dıyosan siyaha boya saçını canım çıtçıtı da siyah al daha az yıpranmış bir saç olur hem platin çıtçıtlar zaten yeterınce işlem görmüş bi de sen alıp siyaha boyarsan ömrünü kısaltırsın saçların da seyrek durmuyor yanı çıtçıt rahatlıkla kullanabilirsin.Hatta siyah saçta kaynak çıtçıt bunlar pek belli olmuyor ve alacağın saçı normal bir kuaförden almak yerine toptan saç satışı yapan perukculardan al daha güvenilir

zaten platin istemiyorm hiçbişekilde dogal renk saç istiyorum bikeree ye mahsus siyaha boyiyim diye kndi saçımıda boyarım diyorum siyaha ama çok sert oluyor bana.saçım da açık renk dipler çıkınca çok sırıtıyor.kahve tonu denesem çıtçıtlar koy kalıcak kendi saçım açılıcak sürekli şaşırdım ya kendi saçımı uzatim diyorum ama 2 senede anca uzuyor sinirlerim bozuldu

Bende de aynı dert var saçımı ilk Kızıl kahve yaptım çıtçıtımı da boyadım sadce 1 ay kullanabıldım kendi saçım aktı siyah asla yapamam kendım sarışınım doğal rengım küllü kumral şimdi ombre yaptırıcam profilimdeki gibi eskiden öyleydi salak kafam gittim boyadım ben de boyatana kadar almıyorum o yüzden çıtçıt.Ama dediğin gibi siyah yapmazsan o çıtçıtlar sırıtacak kendi saçın açılacağı için ama kahve tonu yaparsın birkaç boyamada oturur saçına olmadı çıtçıtlarını da çok sık yıkarsın saçının sadece uçlarında kalmış galiba platin o kapanır ya ben sıkıntı olacagını zannetmıyorum

canım benm ben kendi dogal saç rengimi çok seviyorum kuaförede ombre istedgimi söyledim ama dogal saçımın arasında ışıltı şeklinde çok yogun sarı olmasın dedim gitti yarısından fazlasını sarı yaptı turuncu gibi oldu araları başka kuaförde kumrala boyadı üstüne tekrar paket attı saçlarım platin gibi oldu yandı kıtıkıtır elimi süremiyordum tuttum sinirden kısacık katlı kestim saçımı zaten incelmişti şimdi hepten tüy gibi kaldı bide o kumral boyada aktı alttan diger sarılar çıktımı saçma sapan kaç renk oldu yıkıyayıkıya biraz sarılıgı oturdu ama siyah yaparsamda kendi tonuma dönemem kaç yılımı alır 2 renk gezmem gerekir kahveyede boyarsam sürekli rezil olucam çıtçıt buyüzden kafamı karıştırdı uzun gür saç hastasıyım ben ya aynaya bakasım gelmiyor

Canım madem bu kadar kafan karışık sen aslında 1 sene düzenli bakım yapsan istediğin saçlara kavuşabilirsin ama sabredemem dersen riski göze alıp saçını boyatıp ona uygun çıt çıt alacaksın

Bi 2sene daha sabredicem mecbur.yada ani bikararla sacimi boyayip citcit takicam saol canim tesekkur ederim cok yardimci oldun insan kimseye guvenemiyor birakki kuafore guvensin.butun morelim yerlerde yapicak bisey yok

Bi 2sene daha sabredicem mecbur.yada ani bikararla sacimi boyayip citcit takicam saol canim tesekkur ederim cok yardimci oldun insan kimseye guvenemiyor birakki kuafore guvensin.butun morelim yerlerde yapicak bisey yok
Rica ederim canım benim ben de aynı durumda olduğum için anlayabiliyorum sen sıkma canını inşallah sağlıklı ve hızlı bir şekilde uzar saçların :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…