Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Çıtçıtlarımı kaynak boncuk yaptırmalı mıyım ( resimli)

Tatlımm ben 18 yaşındayım annem de 38 yaşında çok genç durur kendisi hatta benden daha güzel bile denebilirrr
Eski fotolarında o kadar güzel gür saçı varmış ki lastik tokayı iikinci kere döndüremiyodum diyo düşün
sonra araya saçını boyatma falan girince normal gürlükte bi saçı olmuşşş
herneyse saçını babamın isteğiyle kısa kestirince pişman olmuş hemen postiş ve at kuyruğu postıiişşş almış herşey gayet güzelken kuaför boncuk önermiş çok ısrar etmiş daha güzel olur emiş annemde inanmış tabi bi buçuk iki sene kullandı ve sonuç hüsran o kadar az kaldı ki saçı postiş takınca bile belli oluyoor :43:

Tatlımm ben 18 yaşındayım annem de 38 yaşında çok genç durur kendisi hatta benden daha güzel bile denebilirrr
Eski fotolarında o kadar güzel gür saçı varmış ki lastik tokayı iikinci kere döndüremiyodum diyo düşün
sonra araya saçını boyatma falan girince normal gürlükte bi saçı olmuşşş
herneyse saçını babamın isteğiyle kısa kestirince pişman olmuş hemen postiş ve at kuyruğu postıiişşş almış herşey gayet güzelken kuaför boncuk önermiş çok ısrar etmiş daha güzel olur emiş annemde inanmış tabi bi buçuk iki sene kullandı ve sonuç hüsran o kadar az kaldı ki saçı postiş takınca bile belli oluyoor :43:

boncuk mu kullanmış yokda keratin mi canım:26:
ayy çok kötü olmuş ya üzüldüm açıkcası bi bayan için saçları herşeyidir .. saçlarım zaten az ve ince telli o yüzden uzun aslında kısa değil saçlarım ama böyle sönük duruyo kedi tüyü gibi resmen onlarsız kendmi kötü hissediyorum özgüvenimi getiriyor resmen :37:

kızlar bende bu konuyu araştırıyordum. boncuk kaynak ve keratinli kaynak tam olarak ne ve aralarındaki farklar neler?

kızlar bende bu konuyu araştırıyordum. boncuk kaynak ve keratinli kaynak tam olarak ne ve aralarındaki farklar neler?

Boncuk Kaynak
Halka-boncuklu kaynak nedir ve nasıl yapılır?
Saç uzatma sistemlerinin en revaçta ve en gözdesi haline gelen halkalı kaynak (boncuk) yaklaşık bir saat içerisinde uygulanan ve saçınıza hiçbir zarar vermeden yapılan bir ‘saç uzatma’ sistemidir. Küçük halkalar saçınıza geçirildikten sonra kaynak saç halka arasından geçirilir ve dikkatlice sıkıştırılır. Dolgun saçlara sahip olabileceğinizhalkalı kaynağın yapımı keratin kaynaktan daha sağlıklıdır. Ayrıca kullanım açısından hijyenik olması ısı ve yapıştırıcı kullanılmaması gibi avantajlar da sunar.
Halka kaynak uygulanmış bir saç kolay fark edilir mi?
Uygulama yapılacak saç renginde boncuk kullanılırsa kesinlikle fark edilmez. Bu önemli bir detaydır.
Boncuklar sıkışma noktasını zedeler mi?
Kaliteli ve yastık sistemli halkalar kullanılırsa kesinlikle saça zarar gelmez. Kullanılması ve çıkartılması çok kolay olduğundan artık günümüzde oldukça fazla tercih edilir hale geldi.
Saçları uzatmanın dışında dolgunlaştırmak için de bu sistem kullanılabilir mi?
Daha gür ve daha dolgun saçlara sahip olmak isteyen herkes bu sistemi güvenle yaptırabilir. Üstelik saçlar sağlığından hiçbir şey kaybetmez.
Ne kadar uzunlukta saçlar takılabiliyor?
40 cm’den 120cm’e kadar her boy ve her renkte saç elimizde mevcut.
Takılacak saçın yapısına nasıl karar veriyorsunuz?
Müşterimizle görüşerek saçın dalga miktarı ve rengini tespit ediyoruz. Ona en yakın saçı seçiyoruz. Ayrıca takılan saçlar kesinlikle doğal olduğundan her türlü kimyasal işlemi de uygulayabiliyoruz
Bugüne kadar keratin kaynak kullanıyordunuz. Neden boncuk kaynak kullanmayı tercih ediyorsunuz?
Önceki boncuk sistemler saça zarar veriyordu oysa şimdiki sistem daha sağlıklı. Özellikle çıkarılan saç tekrar kullanılabiliyor.

Keratin Kaynak nedir?

Keratin insan bünyesinde de bulunan (tırnak, saç vb.) protein ve aminoasitten oluşan bir maddedir. Bu yüzden keratin saçla hem estetik hem de hijyenik açıdan mükemmel bir birleşme sağlar. Avrupa ve Amerika başta olmak üzere tüm dünyada en çok tercih edilen saç uzatma ve yoğunlaştırma teknolojisidir. Keratinin en önemli özelliği, sıcağa karşı dayanaklı olmasıdır. Kolaylıkla fön çekilebilir, erime ve yapışma yapmaz. Özel solüsyonu sayesinde saçları yıpratmadan kolayca ayrılır.

Keratin Kaynak saça zarar verir mi?

Keratin insan bünyesinde bulunan protein ve aminoasitten elde edildiği için saça zarar vermesi söz konusu değildir. Saça takılması ve sökülmesi salonumuzun deneyimli kuaförleri tarafından teknik araçlarla yapıldığı için oldukça hijyeniktir.

Keratinli kaynak dışardan fark edilir mi?

Eklenecek olan saçla saçınızın aynı olması, birleşme noktalarının çok ince olması saç uzadığında bile fark edilmesi mümkün değildir.

bir de bugün bi kuaföre gittim uzun zamandır tanışıyoruz güvendiğim de birisidir. ben yaparım sana ama sen hep bana geleceksin ve bana gelmen önemli. çıtçıt kullanabiliyorsan ona devam et ama yaptırmak istiyorsan yaparım dedi ama saçlarda ister istemez ara ara yolunma tarzında açıklıklarla karşı karşıya kalabiliyormuşuz maalesef.
ama istiyorsan yapalım dedi.. bend e biraz düşüneyim o zaman dedim :50:

Boncuk Kaynak
Halka-boncuklu kaynak nedir ve nasıl yapılır?
Saç uzatma sistemlerinin en revaçta ve en gözdesi haline gelen halkalı kaynak (boncuk) yaklaşık bir saat içerisinde uygulanan ve saçınıza hiçbir zarar vermeden yapılan bir ‘saç uzatma’ sistemidir. Küçük halkalar saçınıza geçirildikten sonra kaynak saç halka arasından geçirilir ve dikkatlice sıkıştırılır. Dolgun saçlara sahip olabileceğinizhalkalı kaynağın yapımı keratin kaynaktan daha sağlıklıdır. Ayrıca kullanım açısından hijyenik olması ısı ve yapıştırıcı kullanılmaması gibi avantajlar da sunar.
Halka kaynak uygulanmış bir saç kolay fark edilir mi?
Uygulama yapılacak saç renginde boncuk kullanılırsa kesinlikle fark edilmez. Bu önemli bir detaydır.
Boncuklar sıkışma noktasını zedeler mi?
Kaliteli ve yastık sistemli halkalar kullanılırsa kesinlikle saça zarar gelmez. Kullanılması ve çıkartılması çok kolay olduğundan artık günümüzde oldukça fazla tercih edilir hale geldi.
Saçları uzatmanın dışında dolgunlaştırmak için de bu sistem kullanılabilir mi?
Daha gür ve daha dolgun saçlara sahip olmak isteyen herkes bu sistemi güvenle yaptırabilir. Üstelik saçlar sağlığından hiçbir şey kaybetmez.
Ne kadar uzunlukta saçlar takılabiliyor?
40 cm’den 120cm’e kadar her boy ve her renkte saç elimizde mevcut.
Takılacak saçın yapısına nasıl karar veriyorsunuz?
Müşterimizle görüşerek saçın dalga miktarı ve rengini tespit ediyoruz. Ona en yakın saçı seçiyoruz. Ayrıca takılan saçlar kesinlikle doğal olduğundan her türlü kimyasal işlemi de uygulayabiliyoruz
Bugüne kadar keratin kaynak kullanıyordunuz. Neden boncuk kaynak kullanmayı tercih ediyorsunuz?
Önceki boncuk sistemler saça zarar veriyordu oysa şimdiki sistem daha sağlıklı. Özellikle çıkarılan saç tekrar kullanılabiliyor.

Keratin Kaynak nedir?

Keratin insan bünyesinde de bulunan (tırnak, saç vb.) protein ve aminoasitten oluşan bir maddedir. Bu yüzden keratin saçla hem estetik hem de hijyenik açıdan mükemmel bir birleşme sağlar. Avrupa ve Amerika başta olmak üzere tüm dünyada en çok tercih edilen saç uzatma ve yoğunlaştırma teknolojisidir. Keratinin en önemli özelliği, sıcağa karşı dayanaklı olmasıdır. Kolaylıkla fön çekilebilir, erime ve yapışma yapmaz. Özel solüsyonu sayesinde saçları yıpratmadan kolayca ayrılır.

Keratin Kaynak saça zarar verir mi?

Keratin insan bünyesinde bulunan protein ve aminoasitten elde edildiği için saça zarar vermesi söz konusu değildir. Saça takılması ve sökülmesi salonumuzun deneyimli kuaförleri tarafından teknik araçlarla yapıldığı için oldukça hijyeniktir.

Keratinli kaynak dışardan fark edilir mi?

Eklenecek olan saçla saçınızın aynı olması, birleşme noktalarının çok ince olması saç uzadığında bile fark edilmesi mümkün değildir.

bir de bugün bi kuaföre gittim uzun zamandır tanışıyoruz güvendiğim de birisidir. ben yaparım sana ama sen hep bana geleceksin ve bana gelmen önemli. çıtçıt kullanabiliyorsan ona devam et ama yaptırmak istiyorsan yaparım dedi ama saçlarda ister istemez ara ara yolunma tarzında açıklıklarla karşı karşıya kalabiliyormuşuz maalesef.
ama istiyorsan yapalım dedi.. bend e biraz düşüneyim o zaman dedim :50:

çok teşekkür ederim bende bunu arıyodum

yalnız birşey sormak istiyorum keratin kaynak tam olarak nasıl takılıyor? yani yapıştırılıyor mu keratin kaynakta?

yalnız birşey sormak istiyorum keratin kaynak tam olarak nasıl takılıyor? yani yapıştırılıyor mu keratin kaynakta?

senin saçınla o eklenecek saç keratin sayesinde birbirine kaynaştırılıyo .. en basit hali bu sanırım

En kullanislisi boncuk kaynak cokta yipratmiyor. Bir sene kullanirsan tabi sac dokulur maximum 6 ay kullanabilirsin cogu kisi 4 aydan sonra yeniliyo

mrb kızlar ben çıtçıt kullanıyorum uzun zamandır. ve hergün tak çıkar çok zorlanıyorum. bu sene de üniversite olacak ve büyük ihtimal yurtta kalacağım.. bu yüzden kulanımı çok zor olacak çünkü saçalrım ince telli ve az bu yüzden çok çabuk yağlanıyor ve hergün yıkamadan kullanamıyorum çünkü yapışıyor hemen. bu da yurtta nasıl our bilmiyorum boncuk kaynak yaptırmayı düşünüyorum ama nette yapılan yorumlar da çok kötü bazılarının saçını kel bırakacak derecede dökülmüş bazılarınınkini de hiçbir sorun yapmamış
kuaföre gidip konuşmayı düşünüyorum ama o da benden para kazanmak amacıyla yapacaktır .. güvenemiyorum kuaförlere .. :31:

sizce yaptırmalı mıyım yoksa çıtçıt kalmalı mı .. o zaman da çok zahmetli olacak .. saçlarımdan vazgecmek istemiyorum onlarsız artık kendmi kel gibi hissediyorum :43: kaynak kullananlardan yardım bekliyorum fikirlerinizi paylaşabilir misiniz ?
çıtçıtlı saçlarımın resmi ..

bf1l7.jpg

konunun üzerinden 1 ay geçmiş ama yine de anlatmak isterim. kuaföre gittiğimde bi kız gelmişti saçında boncuk kaynak olan. gelme sebebi de kaynakları dolaşmış evde kendi açamamış saçını açtırmaya kuaföre gelmiş düşün yani. sonra merak ettim ben de nasıl oluyo bu kaynak diye kuaför de tanıdıktı bana 1 tane taktı saçıma. ertesi gün saçımı yıkamaya kalktığımda boncuğun takılı oldugu tutam o kadar canımı acıttı ki hele tararken o kadar acıdı ki kökleri düşün bu 1 tutam için geçerli. umarım kaynak yaptırmamışsındır:50:

Back
X