çıtır annelerin bebişleri büyüyor.....

hayırlı olsun ceylancım yeni topiğimiz
üzüldüm diğer topikte güzel anılarımız vardı ne oldu bilmiyorum ama sen böyle uygun gördüysen cidden üzmüşler seni boşver kuzumm
bizbize yeterizz:16::16:

yeni topigin hayırlı olsun ceylancım inş bende bu topikte bir gün cıtır anne olarak yazarım sizlere... ugur getirsin bu topik hamiş kalamayan annelere inş:16::16:

yeni topigin hayırlı olsun ceylancım inş bende bu topikte bir gün cıtır anne olarak yazarım sizlere... ugur getirsin bu topik hamiş kalamayan annelere inş:16::16:

hehe yenı topıgın hayırlı olsun dıyınce kendımı yenı ev almış gibi hissettim kız:)
ayagımı sürttüm ben peşimizden geliceksin inanıyorum buna....öpüyom tatlım bitsın şu tedVIDE BAŞLAYIN HAYIRLISIYLA ÇALIŞMALARA

ceylanım canım yeni topiciğimiz hayırlı olsun. İnşallah bende kızımı kucağıma aldığımda tecribelerinizden çooook faydalanacam. bizimde çok az kaldı İnşallah. bugün bitti sayılır 5 günnn. çok heyecanlıyım kızlarrr.

ceylanım canım yeni topiciğimiz hayırlı olsun. İnşallah bende kızımı kucağıma aldığımda tecribelerinizden çooook faydalanacam. bizimde çok az kaldı İnşallah. bugün bitti sayılır 5 günnn. çok heyecanlıyım kızlarrr.

hşgldn sultiş....hepimiz birbirimizden çok şey ögrendik daha çok şeyde ögrenecegiz...tecrübelerimizi özellikle paylaşalım istiyorum...yaşamış insanlardan bazı şeyler dinlemek öğrenmek çok başka oluyo...
son 5 gün ...heycanını anlıyorum 5 gün sonra o mis kokuyla sende kendinden geçeceksın ve hayat senin için sadece o olucak inş....:emir_bebek::emir_bebek::nazar:

dilay paşa toparlandımı iyice.....birsen zehirli ishal salgını var dedi çok dikkatlı olalım yaa mümkün mertebe kalabalık ortamlardan uzak durmalıyız:26:

anam herkesçikler gelmişşşş huşgeldiniz kızlarrr elüff annesinde bu karda kışta gelemez zaten öpüyorum hepinizi valla dikkatli olunnn bizi baya zorladı salgınn

anlayışın için saol güldecim...

dilekkk resımler nolduu kurtuldumuuuu..hemen bi bellek al kendinee
canım daha goturemedık kasayı
eşim bugun goturecek ınşallah...
olmazsa amcasından ve dedesınden resımlerı kopyalıyacagım..
4,5 yasına kadar yaklasık 1,000 resım vardı..belkı daha fazla..buda bana kapak olsun...:(

ınşallah kusummm...

ayyyyyyyyyyyyyyyy

sultannnn az kaldıııı..
kızcen koç burcu olmayacak...ben de koç um bılıyon mu......:61:

bırsennnnn..obur topıktekı melegım noldu..aklıma geldı bak..çok oldu..hiç gördün mü bır yerler de...:26:

dilek kız nerlerdesin sennnn kyınvalide sendromumu yaşıyodun :35:
hahahahahahahha...
yok kuşummmm...
kayınvalide sendromunu ben yaşamam artuk...yaşayacaksa kayınvalıdem gelın sendromu yaşasınn...:36:
wındowsum çöktü...
pc yalan oldu 1 hafta...
resımlerde cittii....:43:

anlayışın için saol güldecim...

dilekkk resımler nolduu kurtuldumuuuu..hemen bi bellek al kendinee
:54::54:
yazacaksın pelinim allahın izniyle bende inanıyorum :16:
ayy canımm çok az kalmış mukemmel duyguları tatmana allah yardımcın olsun kuzum..
dilek kız nerlerdesin sennnn kyınvalide sendromumu yaşıyodun :35:

patiğim kayınvalide korksun dilekten bundan sonra:27:

:54::54:

yazacaksın pelinim allahın izniyle bende inanıyorum :16:

ayy canımm çok az kalmış mukemmel duyguları tatmana allah yardımcın olsun kuzum..

patiğim kayınvalide korksun dilekten bundan sonra:27:
gulşennn
nasılsın kuşummm
ay ben ıyıce çöktum...
göz altlarım morarmalara durdu :24:
gece 3-4 den sonra hiç uyumuyor benım sıpaa yaaa.....:44:
uykusuzluktan eliyrummmmmm....:84:

Back
X