- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
- Konu Sahibi maviduvar1
kızlar evde misafirlerim var. hemen bir iki şey ve menü yazıp kaçarım ben. 
ebrucum teşekkür ederim. inşalah kilo vermeyi başarabilirim. ama bugün kü menümü pek beğenmedim ben.
ebrucum ve özgecim çocuklarınızın uyku düzeniyle ilgili girişimlerinizi destekliyorum. umarım başarılı olursunuz.
ve menüm gelsin;
07:00 3 adet kuru kayısı
07:30 her zamanki kahvaltı, bir dilim ekmek, yeşilçay
10:00 4-5 adet fındık
11:30 bir adet kivi
13:00 tavuk salata, bir dilim ekmek
16:00 3 yk kısır 47:
47:

)
)
18:00 3-4 yk taze fasülye, 2 yk pilav
arada o kısır olmamaydı iyiydi de..
gitti artık. ne yapalım. az sonra da yeşilçay içicem. bugün spor yok malesef.

ebrucum teşekkür ederim. inşalah kilo vermeyi başarabilirim. ama bugün kü menümü pek beğenmedim ben.
ebrucum ve özgecim çocuklarınızın uyku düzeniyle ilgili girişimlerinizi destekliyorum. umarım başarılı olursunuz.
ve menüm gelsin;
07:00 3 adet kuru kayısı
07:30 her zamanki kahvaltı, bir dilim ekmek, yeşilçay
10:00 4-5 adet fındık
11:30 bir adet kivi
13:00 tavuk salata, bir dilim ekmek
16:00 3 yk kısır
 47:
47:

)
)18:00 3-4 yk taze fasülye, 2 yk pilav
arada o kısır olmamaydı iyiydi de..
gitti artık. ne yapalım. az sonra da yeşilçay içicem. bugün spor yok malesef.

Uyku duzenine de basladik hadi hayirlisi diyorum
Uyku duzenine de basladik hadi hayirlisi diyorum 

Dün akşam aç uyudum ,bu akşamda açım ve uyuycam,yarın akşamda dayanıp aç uyuycam ve sporlarımın karşılıgınıda cuma günü alıcam inş.
Dün akşam aç uyudum ,bu akşamda açım ve uyuycam,yarın akşamda dayanıp aç uyuycam ve sporlarımın karşılıgınıda cuma günü alıcam inş. 5 dk. bile şaşmadı
5 dk. bile şaşmadı 50 dk sallamaktan bacak hareketi yapmış kadar oldum popom uyuşmuş resmen
50 dk sallamaktan bacak hareketi yapmış kadar oldum popom uyuşmuş resmen Sabah alarm kurup 10 da kaldırıcam bakalım inş. bu uyandırmalar gün boyu huysuzluk yapmaz:44:
Sabah alarm kurup 10 da kaldırıcam bakalım inş. bu uyandırmalar gün boyu huysuzluk yapmaz:44: Akşam içinde bol yogurtla ispanak yada yogurtlu kereviz(sehra
Akşam içinde bol yogurtla ispanak yada yogurtlu kereviz(sehra
 boyle olursa hirs yapariz hemi durmayiz yerimizde tenefuslerde bilem kurt kayniyor sankim derler bize ben severim oyle insanlari citi piti hep hareketli bi orda bi burda olanlari ruzgar gibin kosanlari
boyle olursa hirs yapariz hemi durmayiz yerimizde tenefuslerde bilem kurt kayniyor sankim derler bize ben severim oyle insanlari citi piti hep hareketli bi orda bi burda olanlari ruzgar gibin kosanlari Annemler geldi akşamkii menü degişti malesef
Annemler geldi akşamkii menü degişti malesef ayhhh kiz saka yaptim kizma hemencik
ayhhh kiz saka yaptim kizma hemencik bakiyorumda yarin toslayacagini anladin hemen baska rakibeler ariyosun kendineeeee
bakiyorumda yarin toslayacagini anladin hemen baska rakibeler ariyosun kendineeeee