- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
- Konu Sahibi maviduvar1
Yeni yıla yeni bir topikte yeni bir sayfa açıyoruz kendimize.Kurduğumuz güzel dostluğumuzu güzel menülerle burada paylaşıma devam edicez.Yeni yılınız kutlu yeni topiğimiz hayır olsun ÇITIR ANNELER :))

İnsallah hepimiz yeni topigimizde hedefimize ulasicaz kizlar.Dostlugumuz daha da pekisirken, Hepimiz yaza cipcitir girelim
İnsallah hepimiz yeni topigimizde hedefimize ulasicaz kizlar.Dostlugumuz daha da pekisirken, Hepimiz yaza cipcitir girelim

ekmegin icini bigunde bana ver ebruuuu
ekmegin icini bigunde bana ver ebruuuu yok yemicim   cuma gun seni yenicimmmm sizi seviyorumkizarrrr..bugunu ogluma ayircimmm gezicem eglenicem sabahta bir simit yicem ebru esin evdedir diye demiyorum ama forumda kayfe icerdik kumda kayfe ama baska zaman artikin benim esim izel sektorde o yuzden tatil yok ona ev usi gucu yapmadan atcam kendimi disariya bugun beim gunummmmmm..bizim gunumuzzz yeni topigimiz hayirli olsun kuzularrrrrr seviyorum hepiciniziiiiiii
yok yemicim   cuma gun seni yenicimmmm sizi seviyorumkizarrrr..bugunu ogluma ayircimmm gezicem eglenicem sabahta bir simit yicem ebru esin evdedir diye demiyorum ama forumda kayfe icerdik kumda kayfe ama baska zaman artikin benim esim izel sektorde o yuzden tatil yok ona ev usi gucu yapmadan atcam kendimi disariya bugun beim gunummmmmm..bizim gunumuzzz yeni topigimiz hayirli olsun kuzularrrrrr seviyorum hepiciniziiiiiii

Gün içinde hiç ekmek tüketmiyolar
Gün içinde hiç ekmek tüketmiyolar Onlar mı az biz mi çok yiyoruz:44:Ama bu şekilde en az 1.2-15-2 kilo veriyorlar
Onlar mı az biz mi çok yiyoruz:44:Ama bu şekilde en az 1.2-15-2 kilo veriyorlar Artıda çıkmak tarihe karışsın 100-200 hep gidecek ve biz gramlarla oynarken millet patır patır 2 kilo veriyor
Artıda çıkmak tarihe karışsın 100-200 hep gidecek ve biz gramlarla oynarken millet patır patır 2 kilo veriyor
 Bizim 4 kilomuz kaldi normalinde 1 1.5 ayda veririz istesek. Ama bu duzende gidersek marta kadar kilo korumaya geceriz ebrucum. Artik + cikmak yoookk
Bizim 4 kilomuz kaldi normalinde 1 1.5 ayda veririz istesek. Ama bu duzende gidersek marta kadar kilo korumaya geceriz ebrucum. Artik + cikmak yoookk