Çıtır Tombul Kızların Haziran'a Kadar Zayıflama Günlüğü.

betrayal

Piraye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2013
706
56
323
Biz yıllar önce bir forum aracılığıyla tanışmış küçük ergen kilosunu takmayan zayıf çocuklardık.
Sonra büyüdük, kilo aldık, kilolarımız dert oldu, sevgililerimiz oldu, kötü hissettik.
Ama artık kilo verme vakti geldi diyoruz.
Fatmanur(Ben)
Boy: 159
Kilo:59
Hedef:1 Haziran- 48
Melis(canımıniçi)
Boy:171
Kilo:69
Hedef: 1Haziran 58
Artık bizde manitalarımızdan zayıf taş gibi kızlar olucaz. Bunu başkasından çok kendimiz için yapıcaz.
Kendimize olan saygımızdan, sevgimizden ve ilk hedefim(benim): güzel dar bi etek almak olacak.
:16::16:

Eveeet, bu foruma caniminiçi fatmanur sayesinde üye oldum birbirimize destek vererek inşallah tüm kilolarımızdan kurtulacağız ve hatta inşallah bugün hedefimizi yazdığımız bu konu 1 haziranda bizim başarı öykümüz haline gelecek şimdiden heyecanlandim bile fatmanurun alacagi eteği çalıp giymek de benim hedefim olsun ahah şaka bir yana gerçekten öyle eteklerde harika duracagimiz günler gelecek çok yakındaaa *-*
Ve ayrıca foruma hoşgeldimm :P

Eveeet, bu foruma caniminiçi fatmanur sayesinde üye oldum birbirimize destek vererek inşallah tüm kilolarımızdan kurtulacağız ve hatta inşallah bugün hedefimizi yazdığımız bu konu 1 haziranda bizim başarı öykümüz haline gelecek şimdiden heyecanlandim bile fatmanurun alacagi eteği çalıp giymek de benim hedefim olsun ahah şaka bir yana gerçekten öyle eteklerde harika duracagimiz günler gelecek çok yakındaaa *-*
Ve ayrıca foruma hoşgeldimm :P
haha o eteği beraber giycez ama sen uzunsun daha yakışır :(

sabah:
1 kepekli ekmek
1 domates
1 salatalık
1 yumurta
1 bardak şekersiz çay.
:52::52:

Ben bu programı uyguluyorum:
SABAH
08:00 08:30 - sınırsız domates salatalık 2 kibrit kutusu kadar beyaz peynir(yada bir haşlanmış yumurta) 5 adet zeytin 1 dilim kepek ekmeği (uno lıght)

10:00- bir porsiyon meyve

12:00 13:00- 6 kaşık sebze yemeği, yoğurt veya corba salata

15:00- bir porsiyon meyve

16:00- bir porsiyon meyve

19:00- iki köfte büyüklüğünce ızgara et yada sebze yemeği bol salata
ve sporla destekliycem ve söz verdim kendime şimdilik 15 nisana kadar tartılmıycam. Kaldırcam tartıyı.
:16::16:

Melis gitmiş olsada ben burdan devam ediyorum güncel kilom 55 ve hedef kilom 48 bakalım ne kadar sürede verebilcemm :D

Sabah: 8 tane fındık 4 tane kayısı 2 tane ceviz
3 dilim peynir 5 zeytin 1 yumurta karatay kahvaltımı yaptım.
ara öğün olarak: maden suyu içiyorum.
daha sonra yürüyüşe falan çıkıp spor yapıcam

Back
X