Emziriyorum veya diyetlere harfiyen uymadan zayıflamak istiyorum diyenlerin günlüğü

Yapmıyorum plates cnm..
Bir gün yaptım ertesi gün okulda nöbet tuttum diye çok yoruldum bugün yapmayayım yarın yaparım dedim ve kaldı öyle...
Bu durumdan hiç memnun değilim..
Seni motive etmeye çalıştım ama bnm motivasyonum düştü...
Off off...

Çözüm arıyorum...
Sanırım çözümü buldum...
Koşu bandimi kötü duracak diye salona koymiyordum ama gittiğim birçok evde salonda duruyor
Ben de karar verdim salona koyacağım
O zaman tam gaz başlayacağım
Buraya da yazarım zaten...

asiye koşu bandını salona aldın mı başladın mı?
benim motivastonumda yerlerde
gecelerde uzadı eşim sürekli birşeyler istiyor kendi yemekle kalmıyor bana da yemem için ısrar ediyor.

Evet kizlar merhaba,

Umarim hepiniz iyisinizdir, bebislerinizde iyidir insaAllah…tatil boyu giremedim buraya bir kac kiloda aldim maalesef. Gerci biliyordum alacagimi ama herneyse…
Salidan beri dikkat ettigim halde verememisim sanirim kilo filan…buraya yazdikca umarim daha iyi veririm sizlerle beraber…

Baslangic kilom: 60,3
En son yazdigim kilom (4-10-2013) : 53
Bu haftaki kilom 55,8
Fark: +2,8
Hedef: 50

Umarim en kisa zamanda hedef kilomuza ulasiriz..bayag kilo almisim bir kac haftada..normal ama hic dikkat etmedim (: Allah hepimize kolaylik versin insaAllah.

Vaktim oldugunda sayfalari dolasabilirim insaAllah, suan vakit cok kisitli maalesef kusuruma bakmayin ):

Evet kizlar merhaba,

Umarim hepiniz iyisinizdir, bebislerinizde iyidir insaAllah…tatil boyu giremedim buraya bir kac kiloda aldim maalesef. Gerci biliyordum alacagimi ama herneyse…
Salidan beri dikkat ettigim halde verememisim sanirim kilo filan…buraya yazdikca umarim daha iyi veririm sizlerle beraber…

En son yazdigim kilom (4-10-2013) : 53
Bu haftaki kilom 55,8
Fark: +2,8

Umarim en kisa zamanda hedef kilomuza ulasiriz..bayag kilo almisim bir kac haftada..normal ama hic dikkat etmedim (: Allah hepimize kolaylik versin insaAllah.

Vaktim oldugunda sayfalari dolasabilirim insaAllah, suan vakit cok kisitli maalesef kusuruma bakmayin ):

Bende artilardayim.buraya bakiyorum paylasim olmadigini goruce kapatiyorum hemen.artik hemen kendime gelmeliyim cunku bu sekilde devam edersem kilolar gelmeye devam edecek cuma gunu
57.4 geldim +2.9 dayim.

Yapmıyorum plates cnm..
Bir gün yaptım ertesi gün okulda nöbet tuttum diye çok yoruldum bugün yapmayayım yarın yaparım dedim ve kaldı öyle...
Bu durumdan hiç memnun değilim..
Seni motive etmeye çalıştım ama bnm motivasyonum düştü...
Off off...

Çözüm arıyorum...
Sanırım çözümü buldum...
Koşu bandimi kötü duracak diye salona koymiyordum ama gittiğim birçok evde salonda duruyor
Ben de karar verdim salona koyacağım
O zaman tam gaz başlayacağım
Buraya da yazarım zaten...

asiye koşu bandını salona aldın mı başladın mı?
benim motivastonumda yerlerde
gecelerde uzadı eşim sürekli birşeyler istiyor kendi yemekle kalmıyor bana da yemem için ısrar ediyor.

Bende artilardayim.buraya bakiyorum paylasim olmadigini goruce kapatiyorum hemen.artik hemen kendime gelmeliyim cunku bu sekilde devam edersem kilolar gelmeye devam edecek cuma gunu
57.4 geldim +2.9 dayim.

cnm koşu bandımı salona almadım daha
ama karar verdim..
bu cumartesi güne gideceğim
günümüz her ayın 15'ini takip eden hafta oluyor
bu ay başlayıp öbür aya kadar fazlalıklardan kurtulmak istiyorum...

ben bu sabah 55.9 geldim..
çok fazla da yiyorum ona rağmen artım 1 kilo...

Kızlar öyle yoğun günler geçirdim kiiiiiii
Gece de kızım sürekli uyanıp durdu
Az uyku bol yorgunluk vardı
Okulda da evrak işleriyle uğraştım
Evde de tabi
Kurs tiyatro dersler yazılı şök veli toplantısı
Böğğğğ geldi
Çok yoruldum
Bi de iki misafir ağırladım
Günüm vardı 17 kişi geldi
Onlara hazırlım yaptım
Valla topiği filan unuttum kendimi unuttum
Nasılsınız her şey yolunda mı:54:

Aycine başladım şekerim bugün başladım...

Dün koşu bandını salona getirdik eşimle...

Biraz sonra da yürüyüş yapacağım...

Değişik olacak salonda eğlenceli de...

Tv de ozetlerin bitmesini bekliyorum...

Ve ah ah utanarak söylüyorum kilom: 57.4...

Sanırım senin de aynıydı...

16 kasımda başladım..
57.4 kilo ile..
Bugün 8. Günüm bu sabah 55.2 geldim...

16 kasımda başladım..
57.4 kilo ile..
Bugün 8. Günüm bu sabah 55.2 geldim...

Supersin canim bende hemen bisiklete baslayayim en iyisi.bende yediklerime dikkat ediyorum cuma gunu 57.5 dan 56.3 e dustugumu gordum.beraber ciktik bu yola seni yanliz birakmak olmaZ.gobegim bile hemen kuculdu.cok rahatsizim bu durumdan yeni aldigim pantolonlari rahatca giymek istiyorum.eski kiyafetlerim iyi bol gelsin ustiyorum yeniden.

Supersin canim bende hemen bisiklete baslayayim en iyisi.bende yediklerime dikkat ediyorum cuma gunu 57.5 dan 56.3 e dustugumu gordum.beraber ciktik bu yola seni yanliz birakmak olmaZ.gobegim bile hemen kuculdu.cok rahatsizim bu durumdan yeni aldigim pantolonlari rahatca giymek istiyorum.eski kiyafetlerim iyi bol gelsin ustiyorum yeniden.

Sonunda geldin..

Merak etmiştim...

Bu sefer yan cizmeyecegim...

52 hatta 51 olana kadar devam edeceğim..

Sen de bırakma birbirimize destek olursak daha iyı motive oluyoruz unutma...

Hiç kacamagim olmadı şimdiye kadar..
Ama cumartesi günü komşuları cagiracagim o gün kacamagim illaki olacak ev sahibiyim çünkü...

Sonunda geldin..

Merak etmiştim...

Bu sefer yan cizmeyecegim...

52 hatta 51 olana kadar devam edeceğim..

Sen de bırakma birbirimize destek olursak daha iyı motive oluyoruz unutma...

Hiç kacamagim olmadı şimdiye kadar..
Ama cumartesi günü komşuları cagiracagim o gün kacamagim illaki olacak ev sahibiyim çünkü...

fırsat buldukça giriyorum.uzaktan eğitimle 2. üniversite hevesine kapılıp kayıt yaptırmıştım.iki haftadır vizeler var.okul çocuk sınavlar yorucu oluyor.

2 gündür eliptik bisiklete biniyorum.bende 51 olana kadar devam edeceğim

benim kaçamaklarım oldu. bir velimiz yemeğe davet etti.pazartesi akşamı öğretmenler günü yemeği vardı.hafta sonu aşure yaptım ama fazla yemedim.

benim kaçamaklar fazla oldu ama senin 1 gün kaçamaktan birşey olmaz ödül günün olur.

birlikte kilolardan kurtulacağız çıtır olacağız:))

bu sabah kahvaltıdan sonra tartıldım.
57,2 geldim.kaçamakalr fazla olmuş galiba.
bisiklete devam.4. günüm tamamlandı.
bugün ayrıca halı koltuk sildim çok yoruldum...
8. sınıfların sınavı olduğu için bize tatildi ama tatil olmasa bu kadar yorulmazdım.

ben 2 haftadır 55.1ile 54.7 arası gidip geliyorum...

bir türlü şeytanın bacağını kıramadım...

ama kesin kararlıyım 52 olana kadar devam edeceğim...

biraz önce de yürüyüşümü yaptım...

vazgeçmek yok...

Merhaba kizlarr,

Tekrar araniza geldim ben yaa sizlerde gelinde hep birlikte kurtulalim su kilolardan artik...en son yazdigimda 55,8 kiloymusum ondan once 53 olmusum filan...suanda daha fazlayim maalesef.

Bu yuzdende artik baslamaya karar verdim tekrardan yoksa bu isin sonu yok gibi.. yedim tabii pastalari borekleri al sana... neyse vakit kaybetmeden baslamak gerek..yoksa kendimi cok kotu hissediyorum. Birde kismet olursa 2. Bebis icin tedaviye baslamayi dusunuyoruz..bu yuzden ne kadar kilo verirsem kardir. Kismet olurda hamile kalirim insaAllah car cabuk (: buarada bu sira borc oruclarimi tutuyorum..bu yuzden vucutta sasmis olabilir...

En son yazdigim kilom 55,8
Bu haftaki kilom 56,8
Fark: +1

Hadi bismillah Rabbim yardim etsin bizlere....

slm hanımlar
72 ile hamile kaldım
84 ile doğum yaptım
şu an 76.5 kilodayım oğlum6 aylık
nasıl veririm gitmio
göbek zaten var
boyumda 1.74
nolcak bu durum
dışarı çıkmak bile istemiyorum valla.
sözde 4 kilo var ama ben eski kıyafetlerime sığmıyorum

Kızlar nerdesiniz bu topikte çok güzel kilo vermiştim ama verdiğim kilolar geri geldi.Tekrar kilolardan kurtulmak istiyorum ama bir türlü veremiyorum..

Bende emziren öğretmen bir anneyim
Yaz tatili de baslamisken belki birlikte zayiflariz :)

Back
X