- 25 Nisan 2013
- 2.234
- 1.031
- 178
- Konu Sahibi zorisimbuldm
- #4.221
nihayet kendime göre bir yer bulduum :)
selam kızlar. ben 6 aylık bir anneyim. hamile iken 20 kilo aldım(öncesi 55 iken 75 olmuştum) doğumdan sonra eve geldiğimde sadece 5 kilo gitmişti.
şimdi ise koskoca 6 ayın geçmesine rağmen 68 kiloyumveremiyorum aslında boğazımı da tutamıyorum
her gün oğlumdan fırsat buldukça geleceğim ve sizi takip edeceğim bir şey yeme hissi uyandığında buraya gelirim artık :)
bana yaptıklarınız hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim..
kolay gelsin hepimize..
hoşgeldin sevgili masalduru

güle güle büyüt bebeğini sağlıcakla inşallah

canım koskoca 6 ay geçti veremedim demişsin ya bir çoğumuz aynı şeyleri yaşadık ve doğrusu ilk 6 ay özellikle vermeye çalışmamak..emziriyorsun sanırım (topik başlığı kendime göre dedin diye varsayıyorum) artık bundan sonra gider kiloların yavaş yavaşşşş..burası acelesi olmayanların topiğii

bebeğin ek gıdalara tamamen alışınca ciddi anlamda asılmalısın diyete, çünkü onun tek gıdası annesütü

bir çoğumuz az sık her şeyden yiyerek spor yaparak verdik...cumaları kilo bildirim günümüz..topiğin %80'i öğretmen olduğu için ve şu an hepsi çok yoğun olduğu için:126::126::126: günlük menü paylaşımında aksamalar oluyor ama kilo bildirimini devam ettiriyoruz..cuma senide bekleriz canım..hayırlı olsun şimdiden kilo verme serüvenin