Emziriyorum veya diyetlere harfiyen uymadan zayıflamak istiyorum diyenlerin günlüğü

başlangıç:68
geçen hafta:55.600 civarı (tam aç değildim o yüzden kesin değil)

bugün:54.700:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::12::12::12::12::12::12::12::8::8::8::8::8::7::7::7::7::7::21::21::21::21::21:ALLAHIMMMM şükür nihayet aylarrrr sonra 54 kg görebildim

umarım tekrar almam ve ideal kiloma inerim:6::6::6::6::6:

hedef:51

bugün nöbetçiydim ve yoğun bir gündü ama tatile girdikk yaşasın kızlarrrrr:34::34::34::34::34::34::34::34:şimdiden hepinizin bayramı kutlu olsun...

Canımmm tebrik ederim çok sevindim senin adına, inşallah hizla kurtulursun kalanlardanda...sana da iyi bayramlar mutlu ,saglikli ,sevdiklerinle ....

ne güzel sen de öğretmenmişsin..

branşın ne?

ya bunu sakın kendini beğenmişlik olarak görmeyin ama biçogumuz öğretmen olduğu için daha iyi anlaşabildiğimizi düşünüyorum...

çok teşekkür ederim..

kızıma bu akşam pirinç lapası yedirdim.

yemez diye önyargılıydım ama yedi şaşırdım ben de...

hoş geldin aramıza...

ama ben bıraktım diyeti... maalesef ki...

spor yapamadığım için bıraktım...

bu dönem 55 kiloyu sabitlemeye çalışıyorum...

başarıyorum da sanırım...

2. dönem bi daha başlarım 52'yi o zaman görürüm inşallah...

geçen yılda aynı böyle olmuştu... ilk 56 yı sabitlemiştim sonra da 53'ü...:1::1::1::1:

branşımm sınıf öğretmenliği ama alan değişikliği ile zihin engelliler sınıf öğretmeni oldum.. umarım 55i bende görürüm :(

masalduru hoş geldin meslektaşım.burası öğretmenler topiği gibi oldu. diyet yapamasamda burayı takip etmeyi seviyorum.

bundan sonra kilo veremeyeğini düşünüp ümitsizliğe kapılma. azimli olursan kurtulursun kilolarından

emzirirken her istediğimi yedim kilo da almadığım için diyet yapmadım.(hiç bu kadar rahat yediğim bir dönem olmamıştı).kızımı 2 yaşına kadar emzirdim. emzirmeyi bıraktıktan sonra diyet ve yürüyüşle kilo verdim.yaz başında 52 kiloyu gördüm.

çok teşekkür ederim ben de çoğunlukla ümitsiz olsam da deniyorum bakalım :(

Canım hoş geldinnnnn
Benim kızımın adı masal duru:16:
Canım ben 25 kilo aldım ama verdim şükür
İnsan emzirirken tatlı canı istiyor hatta bence gebelikten bile iştahlı oluyor
İştah kesici şeyler dene canım
Tarçınlı su gibi
Sofraya oturmadan nesfit yiyip biraz açlığını bastır
Ya da bir bardak su içip öyle otur yemeğe

Ben sadece yediklerime dikkat edip
Yürüyüş yapaak verdim kiloları
Sonra da plates yaptım
Hep kendini ince hayal et ve. Sla vazgeçme
Sen biraz dişini sıkınca sonra istediğini yersin abartmadan
Bu geçici bir dönem
İnşallah başarırsın
Sakın diyet yapıp sütünü azaltma canım:16:

Topiğimiz iyicene muallimelerlen doldu
Ne güzelllllllllllll:27:

:)) hep hayallerle geçiyor aylarım :(
bir de ben hala regl olmadım tatlı isteğimi bastıramıyorum ama bu nesfit ve tarçınlı su hoşuma gitti
mutlaka yapıcam çok teşekkürler :)

eveet geçen haftalar maalesef ki benden bişey almamış :(
77.4 kilo geliyorum :(

yaa naparsam yapayım olmuyor gitmiyor kilolar ama yılmak yok
bu arada ben 6 aydır halenn regl olmadım umudum onda ya olursam biraz daha gider diyorum tabi ne kadar giderse :(

ben 4. ayda regl olmuştum...
5. ayda olmadı...
6. aydan itibaren düzenli oluyorum...

bana zorisim demişti reglin bitimini takip eden hafta çok iyi kilo veriliyor diye...

bu yüzden kilonun sabit olması regl ile alakalı olabilir...

arkadaşlar ne alemdesiniz?

ben kesin 2 kilo belkide daha fazlasını geri aldım hiç dikkat etmedim sürekli yedim tatil yarın bitiyo dönüyoruz ilk işim tartıya çıkmak olacak maalesef:14::14::14:

zorisim cnm bi ara girersen cevaplarsın..

sen plates yaparak zayıflamıştın değil mi yanında yürüyüş de yapmış mıydın?

:)) hep hayallerle geçiyor aylarım :(
bir de ben hala regl olmadım tatlı isteğimi bastıramıyorum ama bu nesfit ve tarçınlı su hoşuma gitti
mutlaka yapıcam çok teşekkürler :)[/QUOTE]

regli olduktan sonra da kilolar gitmeye başlıyor. doğum yaptıktan sonra 8 ay regli olmadım. regli olduktan sonra emzirirken yediklerime dikkat etmediğim halde biraz kilo vermiştim.

selam kızlar. ilk defa bayramı artıyla bitirmedim.ve üstelik 1kiloda gitmiş.
bayramdan 2 gün önce çarşıdan uzun uzun gezdik. İlk çıkınca hava çok güzeldi. sonradan hava kapandı soğudu ve sanırım midemi üşüttüm.
Arefe günü çok kötüydüm.sürekli mide bulantısı, halsizlik,mide ağrısı.Hiçbir şey yiyemedim.Yediğimi de çıkardım.Akşama doğru hala devam edince mide üşütmesi değilde hamile miyim diye (imkansız olmasına rağmen) kendimden şüphe duymaya başladım.Aynı hamileyken ki mide bulantısı gibiydi.

Bayramda o kadar kötü olmasam da tatlı et yiyemedim. hem midem ağrıdığı içinhem de yine arefe günündeki gibi olursam korkusuyla.
cuma sabahı 54,5 geldim.
Bu akşam yemekte biraz fazla kaçırdım sanki ama bütün bayramı yemeden geçirdim o kadar da olsun artık:)))

bayramdan 2 gün önce çarşıdan uzun uzun gezdik. İlk çıkınca hava çok güzeldi. sonradan hava kapandı soğudu ve sanırım midemi üşüttüm.
Arefe günü çok kötüydüm.sürekli mide bulantısı, halsizlik,mide ağrısı.Hiçbir şey yiyemedim.Yediğimi de çıkardım.Akşama doğru hala devam edince mide üşütmesi değilde hamile miyim diye (imkansız olmasına rağmen) kendimden şüphe duymaya başladım.Aynı hamileyken ki mide bulantısı gibiydi.

Bayramda o kadar kötü olmasam da tatlı et yiyemedim. hem midem ağrıdığı içinhem de yine arefe günündeki gibi olursam korkusuyla.
cuma sabahı 54,5 geldim.
Bu akşam yemekte biraz fazla kaçırdım sanki ama bütün bayramı yemeden geçirdim o kadar da olsun artık:)))

Cok gecmis olsun cnm...

Ben bayramın ilk günü 54.5 gelmiştim ama bugün 55.5 geldim...

1 kilo alarak bitirdim...

Ben normalde hedefine ulasirdim da akşam 10' da yürüyüşümü yapıyordum yan komşu rahatsız olmuş artık dayanamadım söyledim dedi...

Rahatsız olmakta haklı yüksek sesle tv seyrediyordum ve koşu bandının sesi de cok çıkıyordu..

Duvarın da kağıt gibi olduğunu düşünürsek ben de bıraktım...

Yarindan itibaren plates yapmaya başlayacağım....

Cok gecmis olsun cnm...

Ben bayramın ilk günü 54.5 gelmiştim ama bugün 55.5 geldim...

1 kilo alarak bitirdim...

Ben normalde hedefine ulasirdim da akşam 10' da yürüyüşümü yapıyordum yan komşu rahatsız olmuş artık dayanamadım söyledim dedi...

Rahatsız olmakta haklı yüksek sesle tv seyrediyordum ve koşu bandının sesi de cok çıkıyordu..

Duvarın da kağıt gibi olduğunu düşünürsek ben de bıraktım...

Yarindan itibaren plates yapmaya başlayacağım....

Uzun zamandir plates yapmak istiyorum ama devamli erteliyordum.seninle birlikte bende baslayayim birbirimize destek olup tas gibi hatunlar olalim
Teyzem Gecen yil haftada 3 gun plates yaparak vucudunu iyi sikilastirmisti.o spor salonuna gidiyordu.
Ebru sallinin videolarindan mi yapcaksin.ben bi ara selulit savar dvd sini indirmistim onu yapiyordum ama her gun ayni her gun ayni sikici oluyor.beyaz tv nin web sitesinde program videolari var onlardan yapmayi dusunuyorum onlar daha iyi olur gibi geldi.hemde tek bolgeyi calistirmis olmam.

eveet geçen haftalar maalesef ki benden bişey almamış :(
77.4 kilo geliyorum :(

yaa naparsam yapayım olmuyor gitmiyor kilolar ama yılmak yok
bu arada ben 6 aydır halenn regl olmadım umudum onda ya olursam biraz daha gider diyorum tabi ne kadar giderse :(
Canım regl çok önemli
Ama her şey değil
Regl olunca vücut rayına oturuyor hormonlar daha dengeli oluyor
Hele adet sonrası şahane kilo veriliyor
Ama sen kendini buna şartlama
Pes etme canım
Her vücudun bir zinciri olur
O kiloyu kırınca gerisi gelir merak etme
Şükür ben hemen adet olmuştum
Darısı sana:16:
zorisim cnm bi ara girersen cevaplarsın..

sen plates yaparak zayıflamıştın değil mi yanında yürüyüş de yapmış mıydın?
Canım ben uzun süre hep çok tempolu yürüyüş yaptım
En az 40 dk
Baktım bayağı zayıfladım platese başladım
Fakat plates daha çok sıkılaştırıyor
Ben zumba yaptım bi ara bayağı hızlı gitti ozaman tavsiye ederim
Çok yorucu bir dans:8:

cuma sabahı 54,5 geldim.
Çok geçmiş olsun canımmmm:16:

Kızlar ben de etle uğraştım belimi incittim
Zaten fıtık var ağrıttım belimi
Sıkıldım kızım beni özlemiş hep üstümdeydi
Ütü temizlik eokul derken bitiverdi tatil
Hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun
Hiç hız kesmeden zayıflamaya devam:10:
Ben de kilo aldım bugün yarın adet olucam bi de tatlı yedim çok:17:
Ben de hemen bol hrekete ttim bugün geberdim az da yedim mi bu hafta dengelerim inşallah
İnsan yeniden almaktan korkuyor yavvv:18:
Öpering herkesiiiiiiiiiiiiii:54:

Merhaba herkese bende doğum yapmış 5 aylık oğluşu olan bir anneyim ve taniki kilolarla başım dertte :(((
Bende 1.64 boyum ve 97 kg yim gerçi ben normalde de kilolu bir bayandım 78 kg ile evlendim 92 kg ile hamile kaldım 104 kg ile doğuma girdim şimdi 96 kg yim ve benim bir an evvel ilk olarak 78 kg yani bekarlık kiloma dönmem lazım. Neler yapacağım neler yiyeceğim bilemiyorumemİrdiğim için krndi başıma diyet yapmaya kalktım sütüm anında azaldı diyeti bıraktım tekrar eski haline geldi ne yapmalıyım bilemiyorum...

Yediklerinizle ilgili yardımcı olursanız sevinirim

Canım diyet yapma sütün etkilenir
Her şeyden ye
Ama sofraya çok aç oturma
Şekeri düşük meyveleri tercih et
Sebze veet yemeklerini yaparken az yağ ile pişir
Bol su içip yürüyüş yap
Tatlı abur cuburyok
Kuru yemişi az ye
Bunlara dikkat edersen bol da yoğurt tüketirsen verirsin kiloları canım:16:

huhu kızlar nerelerdesiniz ya topiğimiz nerelere düşmüş:19::19:

neler yapıyonuz bakim bende oldugum yerde sayıyorum cok şükür bayramda cok almamışım bu cuma 65.4 üm bugün regl oldum haftaya bakalım kaç cıkıcam sadece dikkat ediyorum yediklerime okadar

selamlar arkadaşlar

yeni gelen arkadaşlara HOŞGELDİNİZ DİYORUM.

bayramda kilo aldım tatlılar,ekmek :(

ne güzel 54 küsürleri görmüştüm tok 56.500 çıktım yine

KAPTANCIĞIM(KAPTANCIĞIM DEDİM TÜM SEVİMLİLİĞİM VE SEVGİMLE:)) BEN SANIRIM 51 KİLOYA İNEMİYORUM DÜŞÜNDÜM TAŞINDIM VEEE SENİN KİLO ÇİZELGENİ ALMAYA KARAR VERDİM:))) NE DERSİN HADİ YAP BİR SEVAP BEYA:9::9::9::9::9::5::5::5::5::5:

MİNİKKELEBEK,OSİBULEP,EVMACİL,NURLUM YOKLAMADA YOK YAZILDINIZ:10::10::10::10::10::10::10::10:BİR SES VERİN NERDESİNİZZ????*

Bu topik çok canlı bir topik değil sanırım kğmse kimseye gaz vermiyor e bu şekilde nasıl zayıflamacak ki topiğin etkisi olmuyor ki :(((

Uzun zamandir plates yapmak istiyorum ama devamli erteliyordum.seninle birlikte bende baslayayim birbirimize destek olup tas gibi hatunlar olalim
Teyzem Gecen yil haftada 3 gun plates yaparak vucudunu iyi sikilastirmisti.o spor salonuna gidiyordu.
Ebru sallinin videolarindan mi yapcaksin.ben bi ara selulit savar dvd sini indirmistim onu yapiyordum ama her gun ayni her gun ayni sikici oluyor.beyaz tv nin web sitesinde program videolari var onlardan yapmayi dusunuyorum onlar daha iyi olur gibi geldi.hemde tek bolgeyi calistirmis olmam.

Yapmıyorum plates cnm..
Bir gün yaptım ertesi gün okulda nöbet tuttum diye çok yoruldum bugün yapmayayım yarın yaparım dedim ve kaldı öyle...
Bu durumdan hiç memnun değilim..
Seni motive etmeye çalıştım ama bnm motivasyonum düştü...
Off off...

Çözüm arıyorum...
Sanırım çözümü buldum...
Koşu bandimi kötü duracak diye salona koymiyordum ama gittiğim birçok evde salonda duruyor
Ben de karar verdim salona koyacağım
O zaman tam gaz başlayacağım
Buraya da yazarım zaten...

Bu topik çok canlı bir topik değil sanırım kğmse kimseye gaz vermiyor e bu şekilde nasıl zayıflamacak ki topiğin etkisi olmuyor ki :(((

Topik canlılığını yitirdi haklısın..

Biraz kaptanımız olmadığı için oluyor...
Biraz da herkesin işi başından aşkın olduğu için...

Böyle ara ara girip yazıyoruz...

Back
X