- 12 Mart 2010
- 1.679
- 5
- 116
- Konu Sahibi NohutluPilav
- #24.421
kızlarrrrrrrrrrrr bende bebek ıstıyorummm rabbım ınşlh hepımıze nasıp edererkesçikler kayıp olmş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarrrrrrrrrrrr bende bebek ıstıyorummm rabbım ınşlh hepımıze nasıp edererkesçikler kayıp olmş
ayy şoparların düğünleri başladı haaa anam hiç bitmez artık kışa kadrrr haftanın hergünü dğün var
amin inşallahkızlarrrrrrrrrrrr bende bebek ıstıyorummm rabbım ınşlh hepımıze nasıp eder
ayy ewet naapçam bakalım bu yaz düğünler mayıs başı hemen başlıyoayy şoparların düğünleri başladı haaa anam hiç bitmez artık kışa kadrrr haftanın hergünü dğün var
bilmiyorum ki canım daha bişiy anlamadım sanırım iyi gidiyoslm kızlar elifcim nasılsın nasıl gidiyor hamıleleık
yok kız ne hoplayıp zıpliicam elim elim üstünde otururum da düğünler hep uzakta oluyoelif sana düğün yuk anammm zıplamakkk hoplamak yukk
hoşgeldin tosti
yok kız ne hoplayıp zıpliicam elim elim üstünde otururum da düğünler hep uzakta oluyo
istanbulda fln ona uyuz oluyorum gitme gelme derdi olur yani
kaynana da muhtemelen aaa o çok yakın gelmessen olmas fln yapar
çıldırırım bende
hoşbulduk canım nasılsın aklımdasın ne zamandır nasıl gidiyor şişkinlik devam ediyor mu
canımm bende merak ettim seni.
iyiyim allaha şükür..artik hamile olduum belli oluyo gibi dişardan sırnaşık şey
activia yoğurt yiyorum hergün işime yarim gibi sanki maşallah
sen nasilsin canım benim
yok kız ne hoplayıp zıpliicam elim elim üstünde otururum da düğünler hep uzakta oluyo
istanbulda fln ona uyuz oluyorum gitme gelme derdi olur yani
kaynana da muhtemelen aaa o çok yakın gelmessen olmas fln yapar
çıldırırım bende
bilmiyorum ki canım daha bişiy anlamadım sanırım iyi gidiyo
ctesi günü keseyi görmeye gitçes
iyiym cok şükür benımde canım dün mangal sucuk istedi eşim yaptı yedim baya mıdem yandı yandı durdu zararlı şeyler yemesen mıdem rahat benimde bir kılo aldım gibi hissediyorum bir cıkıyorum bır eskı kıloma düşüyorum şimdilik iyi bakalım sen kaç kılo aldın bacım