merhaba arkadaslar gecenlerde duydugum bişeyi paylaşmak istiyorum civan percemini kaynatılıp içildiginde hamile kalmayı saglıyormus annemin komsusu bır bayan sureklı dr gıdıyomus bunu gören bi amca tavsiye etmiş içmesini ve suan bayan hamilee denemenizi tavsıye ederim tatı kötü deyilhihoyyyt
kızlar yaa bende başlamak istiyorum bu otlara,2 kezbaşarısız bir tüp bebek deneyimim oldu,şimdi ara verip civanperçemi hayıt otu ve aslan pençesini kullanmak istiyorum,bilenler nasıl kullanacağım hakkında bilgi verebilirmi bana???
teşekkür ediyorum başladım bakalım ,civan perçemi aslanpençesi ve hayıt tohumu bunları içiyorum karıştırarak bakalım sonuçları konuşuruz artık:)Canım diğerlerini bilmiyorum ama civan perçemi şöyle
günde iki defa içiliyor
sabah akşam
bir bardak kaynamış suya 2 tutam civan perçemi otu atıyorsun 2 yada 3 dakika beklet ondan sonrada iç canım
şimdi bende deniyorum 3 günden berli içiyorum bende 4 cm büyüklüğünde ovel kist var ben onun için içiyorum sizce kaç hafta içmem lazım bunumerhaba arkadaslar gecenlerde duydugum bişeyi paylaşmak istiyorum civan percemini kaynatılıp içildiginde hamile kalmayı saglıyormus annemin komsusu bır bayan sureklı dr gıdıyomus bunu gören bi amca tavsiye etmiş içmesini ve suan bayan hamilee denemenizi tavsıye ederim tatı kötü deyilhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?