Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar bende de adet düzensizliği var neredeyse 2 aya yakındır regl olmadım burada okuduğum civan perçemi,aslan pençesi ve hayıt tohumunu 3-4 gün kadar karıştırıp içtim ve sonuç dün regl oldum bende çok şaşırdım bu kadar çabuk etki göstereceğini tahmin etmemiştim.Tavsiye ederim kullanmanızı.
slm arkadaşım ben sana bişey sormak istemiştim bende pko var aşılama yaptırdım geçen ay olmadı annemde aktara civanperçemi,hayıt tıohumu,aslanpençesi otlarını sormuş adam iyi gelir demiş ama üçünüde ayrı poşette vermiş karıştırsın içsin demiş ben bunları nasıl içeceğim ufak ufak hepsinden atıp demleme usulü yapıp sabah akşam içiyorum ama yanlış bişeyde yapmak istemiyorum doğrumu yapıyorum sence :uhm:
birde macun vermiş hersabah bir tatlı kaşığı yesin diye onuda sabah kalkınca yiyorum
Srunun neydi? Civan percemi ictin? Doktorda hormondan baska birsey vermiyo
Kisti ssogan kürüylede yok edebilirdin hayatim, ayrica kistin adeti engelledigini bilimiyordum, gecmis olsun
Adet olamıyordummm canım.
Meğer kist çıktı.Doktor hap verdi kullandım kistim kayboldu 1 ayda