• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Civan Perçemi

bende polikistik overliğim bugün başlıyacağım civan perçemi ve hayıt tohumuna amanasıl kullanılacağını bilmiyorum çay gibi mi bana yardımcı olun

civanperçemini bende kullandım arkadaşlar daha önce çok iyi geldi adet düzensizlgi için ama düzenli olarak kullanmak lazım 15 gün yada bir hafta kullanıp bırakmak olmaz , en az 3 ay kullanıp 21 gün kullanıp bir hafta ara verip tekrar kullanıcaksınız 3ay boyunca , tek uygulamada düzene sokması daha zor .

Arkadaşlar bende de adet düzensizliği var neredeyse 2 aya yakındır regl olmadım burada okuduğum civan perçemi,aslan pençesi ve hayıt tohumunu 3-4 gün kadar karıştırıp içtim ve sonuç dün regl oldum bende çok şaşırdım bu kadar çabuk etki göstereceğini tahmin etmemiştim.Tavsiye ederim kullanmanızı.

Bende kurtajdan sonra ıcmıstım faydası oldumu bılmıyorum ama rahımım sadece sol tarafı yapısıklık vardı ve yapısıklık oldugu taraf tup tıkalı dıgerı acıktı dıger taraf tertemız nasıl olmus bılmıyorum normalmı bu durum onuda bılmıyorum

Arkadaşlar bende de adet düzensizliği var neredeyse 2 aya yakındır regl olmadım burada okuduğum civan perçemi,aslan pençesi ve hayıt tohumunu 3-4 gün kadar karıştırıp içtim ve sonuç dün regl oldum bende çok şaşırdım bu kadar çabuk etki göstereceğini tahmin etmemiştim.Tavsiye ederim kullanmanızı.

slm arkadaşım ben sana bişey sormak istemiştim bende pko var aşılama yaptırdım geçen ay olmadı annemde aktara civanperçemi,hayıt tıohumu,aslanpençesi otlarını sormuş adam iyi gelir demiş ama üçünüde ayrı poşette vermiş karıştırsın içsin demiş ben bunları nasıl içeceğim ufak ufak hepsinden atıp demleme usulü yapıp sabah akşam içiyorum ama yanlış bişeyde yapmak istemiyorum doğrumu yapıyorum sence :uhm:
birde macun vermiş hersabah bir tatlı kaşığı yesin diye onuda sabah kalkınca yiyorum

slm arkadaşım ben sana bişey sormak istemiştim bende pko var aşılama yaptırdım geçen ay olmadı annemde aktara civanperçemi,hayıt tıohumu,aslanpençesi otlarını sormuş adam iyi gelir demiş ama üçünüde ayrı poşette vermiş karıştırsın içsin demiş ben bunları nasıl içeceğim ufak ufak hepsinden atıp demleme usulü yapıp sabah akşam içiyorum ama yanlış bişeyde yapmak istemiyorum doğrumu yapıyorum sence :uhm:
birde macun vermiş hersabah bir tatlı kaşığı yesin diye onuda sabah kalkınca yiyorum

Bir fincan kaynar suyun içine üçünden de birer tutam atıyorsun (hayıt tohumunu özellikle fazla atma çünkü ağzının içinde karıncalanma filan hissedebilirsin benim ilk denememde öyle olmuştu çünkü.)2-3 dk kadar bekleyip süzüyorsun istersen içine limon filan da sıkıp içebilirsin tadı çok kötü değil.

hala adet olmadımm 15 gun gectı smdı ıcmeye basladım ıkı gundur ıcıyorum gelmedıı yaa neden acaba.. okdr tadın akatlanıp ıcıyorum yınede banamsın demıyor... bana yardım edın :((((

Kızlar bende adet düzensizliği için Civanperçemi içtim 3 ay düzenli regl oldum fakat civanperçemini içmeyi bırakınca adetim yine olmadı.
Bence doktora gidin mutlaka ihmal etmeyin

bgn basladım civanperçemine.bakalım ne olcak...mayısta hastalandım.bu ay tık yok....:(((

Uzun süredir adet düzensizliği yaşıyordum, üstüne birde primolut denen ilacı kullandım. veeeeeeee iyice hormonlarımı alt üst etmiş durumdayım. Doktora gittim bana farlutal verdi. 5 gün kullandım tık yok. Civan perçemini deniyim dedim. Abartısız söylüyorum akşam içtim, sabah içtim öğlene regl oldum. Çok mutluyum. :)) tam 3 aydır regl olamıyordum. İbrahim Saraçoğlunun kürünü uyguluycam. Adet başlamasına 3 gün kala başlıyorsunuz, sabah akşam 1 su bardağı sıcak suya bir tutam civanperçemi 15 dakika demleyip içiyorsunuz. Adet bitene kadar kesmiyorsunuz. Bir dahaki ay gene. 5-6 ay sonunda adet düzene giriyormuş....:65:

civanperçemi,aslan pençesi hayıt tohumu ve adaçayı ben bu 4 ünü karıştırırıyorum demeleyip her akşam bir su bardağı içiyorum ama başlayalı birkaç gün oldu..işe yara gibi geliyor bana her gün içicem ben..adetliyken de zarar vermiyor aksine ağrın sızın kalmıyor..

Merhaba kızlar :1: aranıza yeni katıldım.Bende bi yerde okumuştum civanperçemini.1 senedir bende bebek istiyorum.Civanperçeminin hamilelikte değilde adet düzensizlik ve ağrılarında özelliklede mide ağrısı ve yanmalarına iyi geliyor.yaklaşık2 haftadır ben sürekli kullanmıyorum.Mide için birebir.Tavsiye ederim

Back
X