- 29 Eylül 2017
- 1.149
- 560
- 38
- 32
- Konu Sahibi smollgirl20
-
Pazardan aldigimda zaten anneleri yoktu üst uste birsuru civciv zaten kotu durumdalardi evde suan koynumda besliyorum ama olmadi bagriyor ve bende onu yarin ya koye ya baska biyere mutlaka rahatlasij diye goturecem vebal oldunu dusunmuyorum cunku bebek gibi baktim allah var ama pismanim boyle bagardigi icin üuluyorum sadeceYazık vallahi yazık. Büyük vebal. Hayatımda en çok kızdığım şeydir bu. Büyük düşüncesizlik. Anasından kopar al saçma sapan ellere. Sabaha kadar ne yapacakmış. Biraz duyarlı olun be. Biraz insani düşünün. Yazık günah minicik hayvana.
İnsanlar aldıkları için satıyorlar onlar da hayvanlara kötülük yapıyor farkında değil kimse.Şimdi daha çok üzülcek konu sahibi.bende üzüldüm şimdi yazılanları okuyunca.
Niye satıyolar ozmn ya
Öylemi canim bugun 10 kere degistirdim suyu da ilik suan yeniden kaynatayim insalah susar uyur ve dinlenir artik yawrum ya cok uzuluyorumTekrarsıcak su koymalısınız
Soğudukça bağırır
Para İçin satıyorlar oyuncak diye alınıyorlar sonra ya balkonda ya asagı atlar ya Karga kapar sen ben o almazsak kimse satmaya yeltenmezŞimdi daha çok üzülcek konu sahibi.bende üzüldüm şimdi yazılanları okuyunca.
Niye satıyolar ozmn ya
Evet cok uzuldum yorumlara suan o da bagruyor ve polar pijamamda uyuyor koynumda isi gucu biraktim yeterki korkmasin ama vebal falan diyorlar kendimi cok suclu hissettimŞimdi daha çok üzülcek konu sahibi.bende üzüldüm şimdi yazılanları okuyunca.
Niye satıyolar ozmn ya
Kesinlikle katılıyorum .Para İçin satıyorlar oyuncak diye alınıyorlar sonra ya balkonda ya asagı atlar ya Karga kapar sen ben o almazsak kimse satmaya yeltenmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?