Civciv :( acil

smollgirl20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2017
1.149
560
38
32
Arkadaslar suan cok zor durumdayim dün pazardan kizimin asiri istegiyle bir adet civciv adim o gece guzel gecti bakimi falan cok iyi yumusacik bir kutuda ışık sicak su torbasi yem icme suyu hepsi var cok da ilgileniyorum yeni dogmus cok kucuk ama bugun inanilmaz bagiriyor yarin ilk işim onu baska civcivlere kavusturmak goyurecegim aldigim yere ama suan ve sabahtan veri asla susmuyor sanki yeni dogan bakimi gibi yemek bile yapamadim birisi geldi bir cift laf edemedik o derce bagriyor ama kucagima alinca koynuma falan girmek istiyor sabahtan beri bu sekilde koynumda ozaman susuyor ama birakinca resmen bagriyor allahim yarina kadar napicaz basimin çatliyor resmen hastalandim ilgilenmekten ..tek derdim simdi sabah kadar napicaz biz uyurken bagricak e sabaha kadar da yaninda duramam bildiginiz bir yontem varmi yarina kadar susturabilecegim..karni tok guzel bi yem almistim sık sık da su iciyor ..of off ..ben surekli koynumda tutamamki bole olcani bilsem asla almazdim zaten azcik balkonda buyutup koye yollayacaktim ama yok 2 gun zor dayandim..derdi ne olabilir cok uzuluyorum aglicam resmen(

Yazık vallahi yazık. Büyük vebal. Hayatımda en çok kızdığım şeydir bu. Büyük düşüncesizlik. Anasından kopar al saçma sapan ellere. Sabaha kadar ne yapacakmış. Biraz duyarlı olun be. Biraz insani düşünün. Yazık günah minicik hayvana.

Yazık yahu hayvanlara. Çoluk çocuğa oyuncak diye satıyorlar hayvanları, siz de alıyorsunuz “oyuncak” diye.
Evde napsın onlar? Kusura bakmayın hak etmişsiniz.
Balkonda civciv mi beslenirmiş?
Sizin de yavrunuzu sizden koparsalar o da bağırır herhalde dimi aralıksız ?
Yazık

Ya manavdan meyve değil bir can alıyorsunuz. Onun yaşam alanı sizce balkon mu ? Kızıniz sizden ayrilsA nasıl bir tepki verir ? Ağlar ses çıkarır değil mi o da minik bir yavru. Lütfen artık hayvanları alıp alıp bırakmaktan vazgeçin. Ya tam sahiplenin ya hiç almayın. Onlar da bir can unutmayın

Pazardan aldigimda zaten anneleri yoktu üst uste birsuru civciv zaten kotu durumdalardi evde suan koynumda besliyorum ama olmadi bagriyor ve bende onu yarin ya koye ya baska biyere mutlaka rahatlasij diye goturecem vebal oldunu dusunmuyorum cunku bebek gibi baktim allah var ama pismanim boyle bagardigi icin üuluyorum sadece

Şimdi daha çok üzülcek konu sahibi.bende üzüldüm şimdi yazılanları okuyunca.
Niye satıyolar ozmn ya
Para İçin satıyorlar oyuncak diye alınıyorlar sonra ya balkonda ya asagı atlar ya Karga kapar sen ben o almazsak kimse satmaya yeltenmez

O küçük annesinin kanatlarinin altına girmek istedigi icin oyle yapiyo yarin ilk isin geri vermek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…