Civciv :( acil

Buyuyince anneanneme vercektim koye zaten 2 hafta sonra

Canim biliyorim bunlari kaynar su yaptim pamuklu havluya sardim siseyi onu da yanina oturttum biraz sakinlesti cok sukur odaya koydum oh allahim insalh rahat etmistir suan bagarmiyor cok kucuk bi ses cikariyor sadece
Evet uyurken o çıkardığı vik vik sesi biliyorum oyyyy bazen dayanamıyorum yolda satıyorlar,alıp elime öpüyorum öpüyorum bırakıyorum yerine
Adam da öpmeyin ölür diyor mikrop kapıyorlarmış bizden
Dayanamıyorum ki
Çok seviyorum civcivleri

Öylemi ? Peluş oyuncak da koyicam.hemen ama suan kaynar su yaptim sardim siseyi o da yanina yatti cok mutluyim sustu saat basi degistirmem lazim suyu demekki..
Neden panik yaotim vicdan azabj yaotim o bagardikca

Canim cok sukur sakinlesti ya cok mutlu oldum gercekten isi istiyormus demek peki saat basi degistireyimmi suyu

Bende çok civciv büyüttüm karanlık ve sıcakta susar uyur bi beze sarın güzelce çok sıkmayın ama Gece de rahatsız etmeyin uyusun

Kendi adıma konuşuyorum tavuk yemiyorum hatta et de

Siz yemesenizde tavuk,balık,et insanların beslenmesinde önemli bir yere sahip malum :)
O yuzden bu kadar duygusal bakmaya gerek yok.
Aksi halde domateslerin ve patlıcanların da duygularını irdelememiz gerekebilir

Öylemi ? Peluş oyuncak da koyicam.hemen ama suan kaynar su yaptim sardim siseyi o da yanina yatti cok mutluyim sustu saat basi degistirmem lazim suyu demekki..
Neden panik yaotim vicdan azabj yaotim o bagardikca
Benimkilerde ise yaramisti. Gece ikiside oterdi. Ayicik koyunca susmuslardi. Bi tavuk bi horoz oldu sonra . bahceye kumes yaptik. Ayagimi takip eder nereye gitsem gelirlerdi hey gidi gunler hey..

Senin ki de tek miydi canim tek iluncada cok bagriyolarmis

Ya zaten satilan sari civcivlerin anneleri yok. Makinede doguyorlar. Tek almayio coft sekilde alsaydiniz bagirmazdi.

Cok besledik civciv cocukken. Hep cift alınırdı. Tekken sizi annesi sanir. Ayak altinizda koşar felan. Bir bez parcasina iyice sarin civcivi. Karanlik ortmda birakin susar. Yarin bir tane daha arkadas alirsaniz yanina susar. Vermek zorunda değilsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…