- 29 Eylül 2017
- 1.149
- 560
- 38
- 32
- Konu Sahibi smollgirl20
-
Buyuyince anneanneme vercektim koye zaten 2 hafta sonraGözünüzü seveyim oyuncak mı o ya çocuk istedi diye alınıyo
Civcivler hiç bi zaman tek başına yaşayamaz yazık ya
O sevimliliği geçince biraz büyüyünce napacaktınız eğer dursaydı?
Allah aşkına kimse gönlünü hoş etmek için başka bi canlıyı telef etmesin
Evet uyurken o çıkardığı vik vik sesi biliyorum oyyyy bazen dayanamıyorum yolda satıyorlar,alıp elime öpüyorum öpüyorum bırakıyorum yerineCanim biliyorim bunlari kaynar su yaptim pamuklu havluya sardim siseyi onu da yanina oturttum biraz sakinlesti cok sukur odaya koydum oh allahim insalh rahat etmistir suan bagarmiyor cok kucuk bi ses cikariyor sadece
Öylemi ? Peluş oyuncak da koyicam.hemen ama suan kaynar su yaptim sardim siseyi o da yanina yatti cok mutluyim sustu saat basi degistirmem lazim suyu demekki..Cocugun pelus ayicik kuzu tarzi birseyi varsa onu koyun altina girer.
Korktugundan bagariyordur. Isi cok onemli sicak olsun ortami karanlik olsun peluş oyuncaga sarilir yatar.
Direkt zoru gorunce niye geri vermeyi dusundunuz anlamadim ?
Can bu neticede sus biblo gibi durcak mi sandiniz. Ilk gecesi biraz idare edin. Orda civcivler kalabalik oldugu icin birbirine sarilip yatiyor yadirgamistir alisir.
Canim cok sukur sakinlesti ya cok mutlu oldum gercekten isi istiyormus demek peki saat basi degistireyimmi suyuEvet uyurken o çıkardığı vik vik sesi biliyorum oyyyy bazen dayanamıyorum yolda satıyorlar,alıp elime öpüyorum öpüyorum bırakıyorum yerine
Adam da öpmeyin ölür diyor mikrop kapıyorlarmış bizden
Dayanamıyorum ki
Çok seviyorum civcivleri
O sana haber verirCanim cok sukur sakinlesti ya cok mutlu oldum gercekten isi istiyormus demek peki saat basi degistireyimmi suyu
İnsan üzülüyor gerçekten nasıl bağırıyorCanim cok sukur sakinlesti ya cok mutlu oldum gercekten isi istiyormus demek peki saat basi degistireyimmi suyu
Degilmi :) dün gexce hic bagarmadi ama nasil olduysa :)O sana haber verirne zaman değiştirmen gerektiğini
Tahminen bir saatten fazla dayanabilir
Zaten başlar cik cik bağırmaya soğuyunca
Peki sen sicagi nasil sagliuordun canim ve evde mi baktinBende çok civciv büyüttüm karanlık ve sıcakta susar uyur bi beze sarın güzelce çok sıkmayın ama Gece de rahatsız etmeyin uyusun
Benimki hiç susmazdı suyu soğuyuncaDegilmi :) dün gexce hic bagarmadi ama nasil olduysa :)
Evt canım evde baktım Gece oldumu üzerlerini bezle örtüyordum hemen susuyordu Açıkta susmaz hep öterlerPeki sen sicagi nasil sagliuordun canim ve evde mi baktin
Kendi adıma konuşuyorum tavuk yemiyorum hatta et de
Benimkilerde ise yaramisti. Gece ikiside oterdi. Ayicik koyunca susmuslardi. Bi tavuk bi horoz oldu sonra . bahceye kumes yaptik. Ayagimi takip eder nereye gitsem gelirlerdi hey gidi gunler hey..Öylemi ? Peluş oyuncak da koyicam.hemen ama suan kaynar su yaptim sardim siseyi o da yanina yatti cok mutluyim sustu saat basi degistirmem lazim suyu demekki..
Neden panik yaotim vicdan azabj yaotim o bagardikca
Sicak sufalan koymuyormuydun yanuna canjmEvt canım evde baktım Gece oldumu üzerlerini bezle örtüyordum hemen susuyordu Açıkta susmaz hep öterler
Senin ki de tek miydi canim tek iluncada cok bagriyolarmisBenimki hiç susmazdı suyu soğuyunca
Eşim uyanıp o değiştirirdi suyunu çoğu gece
Sesi zaten tüm evi yıkardı
Bir kaç gecede koynumda bir iki saat yatırmıştım
Sonra Bahçeli eve arkadaşıma verdim
Gezer tozardı
Bunu bilmiyordum gercekten koyucam hemen yaninaBenimkilerde ise yaramisti. Gece ikiside oterdi. Ayicik koyunca susmuslardi. Bi tavuk bi horoz oldu sonra . bahceye kumes yaptik. Ayagimi takip eder nereye gitsem gelirlerdi hey gidi gunler hey..
Hayır koymadım sarmak yetiyordu ama ben tek hiç almadım en az iki tane oluyordu birbirlerine sarılıp uyuyorlardıSicak sufalan koymuyormuydun yanuna canjm
Evet tekti limonumSenin ki de tek miydi canim tek iluncada cok bagriyolarmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?