Yem de onemli ama sana civcivler konusunda en en en en onemli seyi onlari yasatacak olan şeyi soyleyeyim.
Kesinlikle bi tane gece lambasi al o kutuyu sagindan solundan artik bi yerinden yuvarlak bi delik ac ve uzattigin bu lambayi oradan iceri sok.
Şu an bize hava sicak geliyor bisey olmaz diyoruz ama bana veteriner soyle dedi su anki oda sicakligi cibcivler icin coooook soguk. .....
Kesinlikle lambalari olmali yoksa bikac gune ölürler. .
Bide fazla elleme sularini devamli tazwle ki mikrop kapmasinlar .. altlari islak kalmasın gece totolarinin ustunde uyurlar :)
Ben yaklaşık uc ay baktim balkonumuz olmadığından mecbur koye gonderdik ama ikiside aslan gibi horoz olmuştu:) esim izin verse yine alirim ama bu sene pek izin vermeyecek gibi duruyor:)
Esim bana onlari alirken alsan ne olacak ne degisecek demisti ama ben biseyleri degistirdim onlara cooooook iyi baktom ve su an bicir bicir kosturuyolar,))) iki civciv icin biseyler degisti..
Lutfen dedigim lamba isini dikkate al hani su renkli gece lambalati yokmu ben sarisini almistim o cok cok cok hayati.. onlara cok iyi bak zamanla sana cok alisacaklar... ben tuvalete giderken bile pesimden kosturuyolardi

Gule gule buyut canim. ..
Je bide unutmayayim yesilligi cok severler ben salata artiklarini karpuzu filan veriyodum kapisiyolardi..
Yeme fazla bakma sismesinler