• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan civcivvvv'in nişan ayakkabıları: )

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

elagam

Beraber büyüyoruz kızım; )
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2010
3.490
125
113
kızlar bu nişan için aldığımız ayakkabım :31:
aslında elbiseyle beraber yüklemek istiyordum resmi ama onu nişandan sonra ekliyeceğim artık :9:
çünkü giymeden bişeye benzemiyor,giyince gösteriyor model kendini.
elbise nar çiçeği renginde,üzerinde gümüş rengi taşlar olduğu için bu renk bi ayakkabı seçtim,sizce nasıl?

$Fotoğraf1152.webp $Fotoğraf1157.webp $Fotoğraf1158.webp

canımm cokk hos olmuss beklıyoruz nişannn fotolarınıı:))

canım güzelmiş beğendim iyi günlerde giyersin inşşş :32:

çoookk beğendim. çok severim bu modeli kullanımı çokr ahat göründüğü kadar yüksek değil topuk. İnşallah çok rahat edersin şıkıdım şıkıdım oynarsın nişanında :)

çoookk beğendim. çok severim bu modeli kullanımı çokr ahat göründüğü kadar yüksek değil topuk. İnşallah çok rahat edersin şıkıdım şıkıdım oynarsın nişanında :)

beğenmene sevindim karamelim :29:
nişanda kayınvalidemle iyi döktüreceğiz :27:
diyoki hangimiz daha güzel oynayacak bakalım :9:
performans açısından bu ayakkabılar engeller sanıyordum ama evde giye giye çok alıştım,öyle rahatki :31:

Aayy canııım bu çok güzel yaaa renk tonuna bayıldım özellikle böyle birsey arıyorum ama bulamadım valla hala çok şanslısın :) Hayırlı olsun bu arada canım :)

Aayy canııım bu çok güzel yaaa renk tonuna bayıldım özellikle böyle birsey arıyorum ama bulamadım valla hala çok şanslısın :) Hayırlı olsun bu arada canım :)

sağol canım benim,daha iyileri senin olsun :29:
inan fiyatını duysan daha da şaşırırsın,indirimdeydi 20 liraya aldım :31:
ayağım küçük olduğundan tek numaralar kampanyadaydı,denk geldi aldım :9:

Back
X