Çivi çiviyi söker mi?

Yani bi bak
Fakat bu yaşa kadar bekar kalma sebebide önemli biz bayanlar hadi aldatana denk geldiğimiz yada işsiz şiddet eğilimliye denk geldiğimiz için evlenmiyoruz

Ama bir erkeğin bu yaşa kadar evlenmemiş olması şüpheli dikkat et canım

Boşanmış olabilir

şöyleki yakın komşumuzun vesilesiyle tanışıcam bekarmış yani tavsiye üzerine olacak bakalım.

Adam yatmış kadınla

Asla inkar ediyor birşey yaşamadım diye benden öncesi önemli değil dediğim halde senden önce de olmadı diyor ama gel de inan akla binbir türlü şey geliyor. konuşmalarını ses kaydı alan program varmış onu dinletecekmişte bilmemne. Bitirdim ama ben.

Asla inkar ediyor birşey yaşamadım diye benden öncesi önemli değil dediğim halde senden önce de olmadı diyor ama gel de inan akla binbir türlü şey geliyor. konuşmalarını ses kaydı alan program varmış onu dinletecekmişte bilmemne. Bitirdim ama ben.
En doğrusu bence

Sizde otunuzu çöpünüzü toplamadan başkasına gitmeyin derim. Net kafa rahat kafa ile

İki aylık çivi çok da çivi değildir kıymıktır, beden kendi bile atar bunu. Önceki konularını biliyorum bu tipi unut artık. Başkasıyla da görüş ama ortada doğru düzgün iletişim olmadan sevgili olduğunuzu düşünme. Önce arkadaş ol kimle görüşürsen. Tanımaya çalış

Haklısını ki şöyle duygusal anlamda ilişki yaşadıklarını da düşünmüyorum pek gerçi kadın bozuldu sevgilimin yanındayım diyince. Kadın iş yerinden 10 yaş büyük boşanmış çocuklu bi kadın benim ne işim olur onla o beni seviyordu diyor. Ama inanmam asla bitirdim o ilişkiyi sadece sonuna kadar inkar edip yeminler edince keşke hesap dökümünü isteseydim dedim.
Kadının kim olduğuyla değil yanındaki adamın yaptığıyla ilgilenmelisin. “Ne işim olur onunla” çok ayıp. Durduk yere kimse kimseyi aramaz (özellikle kadın)

Arkadaşlar konumu biliyosunuz 2 aylık sevgilimi kadının biri gece arayıp ya o yaşadıklarımız demişti. Sevgilim sonuna kadar inkar edip yeminler ediyor hiçbirşey geçmedi aramızda diye. Benden öncesi önemli değil diyorum yine geçmedi diyor inanmıyorum tabi bitirdim kesin sözlerle ama aklıma da takılıyor konuşma dökümünü istesemiydim diye. Net emin olurdum.
Bu arada olayı annemde biliyor çok sinirlendi tabi. Komşunun biri biriyle görüştürmek istemiş annemde görüş diyor. Ama ben hazırmıyım bilmiyorum. Daha olay çok yeni ne yapayım sizce ?
2 aylık sevgilinizle aynı evde mi kalıyorsunuz.? Keşke hemen güvenmedeniz diye sordum. Arayan kişiyle de yaşadığı belli yani.

Sizin akıl 2 aylık sevgilide kalmış. Kimseye ısınacağınızı sanmıyorum. Yerinizde olsam bu kadar deli gibi aklım kalmışsa 2 aylık olana tekrar bir şans verirdim. Bakardım neler oluyor.

O komşunun oğlu nedir öyle? Gencecik çocuk sevgili bulamayıp ebeveynlere mi havale etmiş? Cık cık..

Sizin akıl 2 aylık sevgilide kalmış. Kimseye ısınacağınızı sanmıyorum. Yerinizde olsam bu kadar deli gibi aklım kalmışsa 2 aylık olana tekrar bir şans verirdim. Bakardım neler oluyor.

O komşunun oğlu nedir öyle? Gencecik çocuk sevgili bulamayıp ebeveynlere mi havale etmiş? Cık cık..

Burda herkes senaryo yazmaya bayılıyor çocuğa da ısrar etmişler kendi söylememiş hatta olur mu ki öyle demiş.
Aklım kaldı evet ama bana bunu yaşatan adama şans verilir mi gerçekten?

Back
X