çivi çiviyi söker mi

acemi24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2013
69
10
98
İstanbul
merhaba kızlar ben 3 ay once sevgilimden ayrıldım ilk sevgilimdi ilk günlere göre çok iyiyim tabikide ama tam olarak onu unutmuşda değilim etrafımda ilk ayrldığım zamanlar konuşmak isteyen kişiler olmuş ama ben kimseyi istemediğimi söyleyip kabul etmemiştim ama sizce çivi çiviyi söker mi

Aradan 3 ay geçmiş. Senin eski çivi çürümüş artık. Yeni çivilere bakma vaktin gelmişte geçiyor bile.

cok sevdıysen sökmez. normal boyuttlarda sevdıysen sökuyo
çok sevdim uğrunda herşeyı yapmaya hazırdım ama bır neden bıle göstermeden benı kurduğumuz hayallerı hayalde bırakarak gitti ve 3 aydır kılını bile kıpırtdatmadı bence oda asıktı ne değişti anlamıyorum sağlık problemlerı vardı onlar mı ılerledı acaba ondan mı bıraktı dıyorum cunku ya mukemeldık bız ya ayrıldığımızı duyanın ağzı açık kaldı ama bir onemı yok tabı tum bunların bazen senı bu kadar uzen adam ıcın değmez git bul birini ama asla bu kadar ciddi düşünme diyorum kendıme üniversitede okuyorum birini bulmak çok zor olmasa gerek diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…