Çivi çiviyi sökmüyormuş, kesin bilgi.

zezella

ay bak tahsin geliyorlar soldan soldan.
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2014
2.905
7.949
158
İyi akşamlar herkese.

Ben artık işin içinden çıkamıyorum sanırım. Tecrübeli insanlara sormak istedim.

Hayatımda bir kere aşık oldum. Bunu yeni yeni itiraf ediyorum kendime. Yani aşık olduğumu asla düşünmezdim, ama aşıkmışım anladım.

Aşık olduğum kişiyle hiç sevgili falan olmadık. Evli değil siz sormadan söyleyeyim. Tek sebebi var, uzatmak istemiyorum, beni sevmedi. Benim ona aşık olduğumu bilmiyor, tahmin ediyordu belki ama hiç itiraf etmedim.

Kendisiyle iletişim kuruyorduk ama sevgili değildik. En son ben beni sevmeyen, önemsemeyen bu insanla daha fazla iletişim kuramayacağımı anlayıp birkaç ay önce iletişimi kestim. Onu stalklamıyorum, sadece üç kere baktım aylardır o da yaşıyor mu diye..

Bu birkaç ay boyunca o kadar çok insanla tanıştım ki. Bakın, mantıksal açıdan çok daha iyi insanlardı. Çok daha yakışıklı, çok daha varlıklı, kültürlü, eğlenceli vs. Ama lanet olsun, ben bugün yine aynı yerdeyim. Hiç biriyle olamadım, sevemiyorum istemiyorum.

Sadece onu istemiştim ama o beni istemedi. Neyse bunu kabullendim ama ben onu nasıl unutacağım? Bunun cidden yolu yordamı var mı? Ne zaman onu unutup hayatımı sevip sevildiğim biriyle yoluna koyabileceğim?

Ne yapmalıyım? Bir arkadaşım onu sevdiğimi söylemediğim için içimde kaldığını söyledi. Ben normalde asla söyleyemem ama bitecekse, işe yarar diyorsanız onu bile yaparım. Lütfen yardım edin. :KK43:

Bi tanıdığım var sevdigi cocuga 6 kere teklif etti 5 kere reddedildi 6.da kabul edildi üzerinden 5 yil gecti simdi evleniyolar.
Adama açılmamışsın bile. Bi konuş belki onunla olur bi seyler. Olmazsa da en azindan tamamen umudunu kesme sansin olur, icinde kalan hicbisey olmadan yoluna devam edersin.

Çivi çiviyi sökmez zaten o kişiyle öylesine takılmadığın müddetçe. Yani diyorum ki birine aşıksan unutman zor olur. Böyle konuyla geleceğini hiç düşünmemiştim aslında ben de genelde Femme Fetale takılıyorsun ya :) unutursun yani en son gene aklına gelir ama eskisi gibi olmaz tecrübe konuşuyor :)

Ben 1 kere aşık oldum,1 kere de sevdim. Hepsi gelip geçiyor. Zamanla geçer tabi ama aşk acısı daha uzun sürüyor.

İyi akşamlar herkese.

Hayatımda bir kere aşık oldum. Bunu yeni yeni itiraf ediyorum kendime. Yani aşık olduğumu asla düşünmezdim, ama aşıkmışım anladım.

Aşık olduğum kişiyle hiç sevgili falan olmadık. Evli değil siz sormadan söyleyeyim. Tek sebebi var, uzatmak istemiyorum, beni sevmedi. Benim ona aşık olduğumu bilmiyor, tahmin ediyordu belki ama hiç itiraf etmedim.

Kendisiyle iletişim kuruyorduk ama sevgili değildik. En son ben beni sevmeyen, önemsemeyen bu insanla daha fazla iletişim kuramayacağımı anlayıp birkaç ay önce iletişimi kestim. Onu stalklamıyorum, sadece üç kere baktım aylardır o da yaşıyor mu diye..

Bu birkaç ay boyunca o kadar çok insanla tanıştım ki. Bakın, mantıksal açıdan çok daha iyi insanlardı. Çok daha yakışıklı, çok daha varlıklı, kültürlü, eğlenceli vs. Ama lanet olsun, ben bugün yine aynı yerdeyim. Hiç biriyle olamadım, sevemiyorum istemiyorum.

Sadece onu istemiştim ama o beni istemedi. Neyse bunu kabullendim ama ben onu nasıl unutacağım? Bunun cidden yolu yordamı var mı? Ne zaman onu unutup hayatımı sevip sevildiğim biriyle yoluna koyabileceğim?

Ne yapmalıyım? Bir arkadaşım onu sevdiğimi söylemediğim için içimde kaldığını söyledi. Ben normalde asla söyleyemem ama bitecekse, işe yarar diyorsanız onu bile yaparım. Lütfen yardım edin. :KK43:
Merhaba aramıza hoşgeldin:)
Seven ama sevilmeyen kadınların ortak kaderi heralde. Ben de cok irdeledim bu konuyu zamanında, ama benimki bildigin bana yürümüyordu koşuyordu. Sorunca da ben ciddi ilişkşye hazır degilim diyordu. Bir şekilde onunla olmayacagınızı artık kendinize kabul ettirin. Evet zor, ben neden sevilmiyorum psikolojisi:( hatta takıldıho ettigi kızları görünce daha cok sinirlenirdim. Beynim sünger gibi olurdu.
Sadece zaman geçiriyor bunu. Kendinize daha cok kötülük yapmayın bence. Bir süre de kimse ile bir şey düşünmeyin. İnanın baskasına daha güzel şeyler hissedeceksiniz:)

Onu bence sevmiyorsun içinde kalmış sadece.Pskolojik olarak onu hissediyorsun bence.

Çivi çiviyi sökmez zaten o kişiyle öylesine takılmadığın müddetçe. Yani diyorum ki birine aşıksan unutman zor olur. Böyle konuyla geleceğini hiç düşünmemiştim aslında ben de genelde Femme Fetale takılıyorsun ya :) unutursun yani en son gene aklına gelir ama eskisi gibi olmaz tecrübe konuşuyor :)
Ahh ahh o coolluklar başıma bela oldu zaten. Hep bastırmışım onu sevdiğimi, şimdi anlıyorum.

Merhaba aramıza hoşgeldin:)
Seven ama sevilmeyen kadınların ortak kaderi heralde. Ben de cok irdeledim bu konuyu zamanında, ama benimki bildigin bana yürümüyordu koşuyordu. Sorunca da ben ciddi ilişkşye hazır degilim diyordu. Bir şekilde onunla olmayacagınızı artık kendinize kabul ettirin. Evet zor, ben neden sevilmiyorum psikolojisi:KK43: hatta takıldıho ettigi kızları görünce daha cok sinirlenirdim. Beynim sünger gibi olurdu.
Sadece zaman geçiriyor bunu. Kendinize daha cok kötülük yapmayın bence. Bir süre de kimse ile bir şey düşünmeyin. İnanın baskasına daha güzel şeyler hissedeceksiniz:)
Başka biriyle olma ihtimali delip deşiyor beni zaten.

İyi akşamlar herkese.

Sevilmediğini ya da istenmediğini duysan geçer mi acısı?
Ya da acı çekme sürecini mi kısaltır,
Sen eminsin seni istemediğine,madem öyle söyle cevabını duy rahatla.
Ben eminsem söylemezdim sanırım.

Sürekli görüşmeniz gereken bir durum yok anladığım kadarıyla.
Eğer ki ben söylersem şımarır, sevmese de vakit geçirmek için ilgilenir, kabul edilmezsem de çok daha beter olurum kendime kızar yakıştıramam falan demiyorsanız söyleyin derim ben. Ya da tüm bunlara hazırlanıp bir sonuca bağlamam netleştirmem lazım deyip derin nefes alıp öyle söyleyin. Tartın kafanızda.
Tabi ben olsam yapabilir miydim hiç bilmiyorum ama.. Böyle de zor gibi.
Büyük konuşmaktan korkarım ama aşk karşılıklı olur bana göre.. Sizinki hayranlık boyutunda da olabilir...
Ama karşılıklı bir hal de alabilir tabi ileride.

Yasayamadigin ask içinde ukte kalmis olabilir bu yüzdendir hissettiklerin.Bende benzer bi şey yasadim ama unuttum.
Biraz da yanlis anlama egosal bu durumlar beni nasil istemez,nasil sevmez diye kendini yiyip bitiriyorsun.Malesef Egolarimiza yenik dusuyoruz.Ama geçiyor inan karsinda ki doğru insansa çivi çiviyi sokuyor.

Git konuş bence. Konuşamıyorsan da mektup yazıp ver.
Valla sen kimsin dese şaşırmam. Bir anda bıçak gibi kestim iletişimi. Ondan sonra ne o aradı ne ben. Arkadaşım falan baya şaşırdı zaten aylarca iletişim kurmadınız ikiniz de diye.

Söylediğimde ruhsuz ruhsuz peki derse napıcam? Yapar yapar çünkü. Küfür falan ederim herhalde pisliğe :KK12:

Valla sen kimsin dese şaşırmam. Bir anda bıçak gibi kestim iletişimi. Ondan sonra ne o aradı ne ben. Arkadaşım falan baya şaşırdı zaten aylarca iletişim kurmadınız ikiniz de diye.

Söylediğimde ruhsuz ruhsuz peki derse napıcam? Yapar yapar çünkü. Küfür falan ederim herhalde pisliğe :KK12:
Şimdiden doldurma kendini :D
Çok güldüm ama.

Kendime gore cevaplayacak olursam oyle bir söküyor ki ben bile inanamadim.
Su anda sozluyum ve onceki erkek arkadasimi cok sevmistim ve asla baskasini sevemem saniyordum cok romantik cok dusunceli yani cok enleri olan birisiydi. Ayrildiktan sonra da uzun bir sure stalkladim da .
Fakat artik aklima bile gelmiyor. Hatta bazen esiyor oyle hemen unutmaya calisiyorum sozlume haksizlik yaptigimi dusunuyorum. Sozlum de hic romantik degildir, fakat ben gozbebeklerinde sevgiyi gorebiliyorum :KK200:Sizin de karsiniza umarim cok sevecegibiz asik olacaginiz kisi cikar. Kalp bos durmaya gelmiyor.

Back
X