Çivi çiviyi sökmüyormuş, kesin bilgi.

Canım.. o kadar güzel şeyler yaşıyorsun ki
İlk defa aşık olmuşsun :)
Şanslısın çünkü çoğu insan aşkı yaşayamadan ölüyor
Bir kere olsada karşılıksız olsada yaşanmalı bence çok güzel bir şey
Seni anlıyorum çünkü bende aşık oldum bir sene önce o_O
Kızıma :KK51:
Kokusunu içime çekmeden duramıyorum
Onsuz nefes alamıyorum
Uyurken bile özlüyorum
Yemek yiyince mutlu oluyorum:)
Ve bütün gün oynayıp duruyoruz asla sıkılmıyorum
Aşk Harika birşey
Tarifi Yok :KK53:
Bu yaşadığın duyguların tadını çıkar, Birgün karşına biri çıkar karşılıklı aşk yaşarsınız umarımm
Peki hiç şansın Yok mu bu adamla
İletişime falan geçsen
Aşık olduğunu itiraf etsen yükünü hafifletip hayatına devam etsen
En kötü ne olabilir ki?
Ya o bende sana aşığım der yada kusura bakma ben aynı şeyleri hissetmiyorum der sende bakarsın yoluna ama için rahatlamış olur
İleride keşke itiraf etseydim diye pişman olmazsın :KK19:
Ama cok tatli yazmişsiniiiiiiz.:anne::nazar:

Bende ilk askimi unutamamistim. Ayrildiktan sonra aradan 4 yil gecti yine konusmaya baslamistik. Sonra sebepsiz yere bitirdik. Tartisma vs hic kotu bir sey yasamamistik. Ben evlendim 9 yil sonra bosandim.a Arada aklima gelirdi napiyor ki acaba diye gulumserdim. O zamanlar 17 yasindaydim. 30 yil gecti ustunden bir gece aklima geldi yine. Sirf meraktan internetten arastirdim buldum. Ve trafik kazasinda vefat ettigini ogrendim cok uzuldum. Hala daha aklima geldikce icim sizlar.
Sevdıgı ınsanı kaybetmek ne kadar zordur kımbılır , bazı seylerı yasayamamıs olmak

Yorum yazmadan duramadım, bu konuya yazan birkaç kişi beni bilir, baya aynısını yaşadım:KK53:
Ben çok zorladım, bir şey elde etmek için illaki icrai bir hareket yapılması gerekmiyor bunu anlayamadım.Benim üzerine çok olay oldu, kurabiye yapıp notla kutuya mı koymadım daha neler :confused:
1 senelik bitmek bilmeyen türk dizisi gibi oldu:KK45:
Sevgilisi de oldu konuşmayı unuttum. Defteri kapattım, sevgilisinden ayrılınca o geldi benimle konuştu daha geçen aylar sonra.Kafalar bin beş yüz erkeklerde.
Şimdiki aklım olsa "normal" ilişki kurardım sık sık konuşurdum o düşünseydi gerisini.Bunlar sadece gülmelik kaldı iki taraf için de.
Bence gözden çıkarıyorsan, içinde kalmasın diye söyleyebilirsin.Onun dışında arkadaşlık kurmalısın bence ama aşık olduğunu belli etme, flörtleş sadece.
Erkekler ilan-ı aşk eden kadından korkuyolar bence, e biraz haklıydı benimki :olamaz::-)

İlk adımı sen atma bence ben hayatımda bir kere bu hatayı yaptım ve bin pişman oldum.Bu şekilde onu kaybettim.Ilk adımı attıktan sonra dengeler değişiyor bilmeni isterim o adımı attıktan sonra her nazını cekeceksen yapabilirsin ama unutma ilk adımı sen atarsan iliskide her türlü adımı ilk senden bekleyecek ve kendini senden daha yüksekte görmesine neden olacak.Ben mesela ilk adımdan önce ulaşılmazdım onun için her şeyi yapardı ama aramız bozulduktan sonra ilk adımı ben attım ve adam ondan sonra 360 derece dondu aldatmaya kadar gitti düşün egoya bak.

daha bikaç ay olmuş. biraz zaman ver kendine. eğer gerçekten olmayacak bi işse ve adamla karşılaşıyosan devamlı söyleme. ama söylemek rahatlatır bi daha nerde görcem diyosan söyle.

İlk adımı sen atma bence ben hayatımda bir kere bu hatayı yaptım ve bin pişman oldum.Bu şekilde onu kaybettim.Ilk adımı attıktan sonra dengeler değişiyor bilmeni isterim o adımı attıktan sonra her nazını cekeceksen yapabilirsin ama unutma ilk adımı sen atarsan iliskide her türlü adımı ilk senden bekleyecek ve kendini senden daha yüksekte görmesine neden olacak.Ben mesela ilk adımdan önce ulaşılmazdım onun için her şeyi yapardı ama aramız bozulduktan sonra ilk adımı ben attım ve adam ondan sonra 360 derece dondu aldatmaya kadar gitti düşün egoya bak.
Ama biz zaten iletişimi kestik aylar önce. Kaybedebileceğim bir şey kalmadı. Zaten yüzde yüz beni istemeyecek. Ben sadece içimde kalmazsa unutmam daha kolay olur mu acaba diye düşünüyorum.

İyi akşamlar herkese.

Ben artık işin içinden çıkamıyorum sanırım. Tecrübeli insanlara sormak istedim.

Hayatımda bir kere aşık oldum. Bunu yeni yeni itiraf ediyorum kendime. Yani aşık olduğumu asla düşünmezdim, ama aşıkmışım anladım.

Aşık olduğum kişiyle hiç sevgili falan olmadık. Evli değil siz sormadan söyleyeyim. Tek sebebi var, uzatmak istemiyorum, beni sevmedi. Benim ona aşık olduğumu bilmiyor, tahmin ediyordu belki ama hiç itiraf etmedim.

Kendisiyle iletişim kuruyorduk ama sevgili değildik. En son ben beni sevmeyen, önemsemeyen bu insanla daha fazla iletişim kuramayacağımı anlayıp birkaç ay önce iletişimi kestim. Onu stalklamıyorum, sadece üç kere baktım aylardır o da yaşıyor mu diye..

Bu birkaç ay boyunca o kadar çok insanla tanıştım ki. Bakın, mantıksal açıdan çok daha iyi insanlardı. Çok daha yakışıklı, çok daha varlıklı, kültürlü, eğlenceli vs. Ama lanet olsun, ben bugün yine aynı yerdeyim. Hiç biriyle olamadım, sevemiyorum istemiyorum.

Sadece onu istemiştim ama o beni istemedi. Neyse bunu kabullendim ama ben onu nasıl unutacağım? Bunun cidden yolu yordamı var mı? Ne zaman onu unutup hayatımı sevip sevildiğim biriyle yoluna koyabileceğim?

Ne yapmalıyım? Bir arkadaşım onu sevdiğimi söylemediğim için içimde kaldığını söyledi. Ben normalde asla söyleyemem ama bitecekse, işe yarar diyorsanız onu bile yaparım. Lütfen yardım edin. :KK43:
hiç sorma bende dün buna benzer bir konu açtım evet demediler ya taktık onlara arkadaşım bir kere kalp çarptı ondan dolayı vazgeçemedik bir de sen dua et aynı ortamda değilsin bende bekliyorum ki başka biri kalbimi attırsın yoksa benimde işim zor bak ben önce istemiyordum geldi allem etti kullem etti sevdirdi bir gün ilgi gösterdim ertesi günü gitti...bende bozuntuya vermedim çaktırmıyorum sevdiğimi istediğimi belli etmiyorum bunların hepsi boşluktan...senin karşına çıkanlar kalbini attıramamış bekle zamanımız var başka biri kalbini attırana kadar şimdilik böyle .....sen birde aynı yerde değilsin dua et.sevgiler

Ama biz zaten iletişimi kestik aylar önce. Kaybedebileceğim bir şey kalmadı. Zaten yüzde yüz beni istemeyecek. Ben sadece içimde kalmazsa unutmam daha kolay olur mu acaba diye düşünüyorum.
Ben olsam söylerdim. Söyledim de zaten. Söyleyince garip bir şekilde rahatlama geliyor olmasa da sallamamaya başlıyorsun ve unutuluyor. Mesele içinde tutmak sanırım. Bence söyle netleştir ve başka birine şans ver. Bir kadın eğer isterse bir adama çok kolay ısınır. Kafanda bitir yeterli.

İyi akşamlar herkese.

Ben artık işin içinden çıkamıyorum sanırım. Tecrübeli insanlara sormak istedim.

Hayatımda bir kere aşık oldum. Bunu yeni yeni itiraf ediyorum kendime. Yani aşık olduğumu asla düşünmezdim, ama aşıkmışım anladım.

Aşık olduğum kişiyle hiç sevgili falan olmadık. Evli değil siz sormadan söyleyeyim. Tek sebebi var, uzatmak istemiyorum, beni sevmedi. Benim ona aşık olduğumu bilmiyor, tahmin ediyordu belki ama hiç itiraf etmedim.

Kendisiyle iletişim kuruyorduk ama sevgili değildik. En son ben beni sevmeyen, önemsemeyen bu insanla daha fazla iletişim kuramayacağımı anlayıp birkaç ay önce iletişimi kestim. Onu stalklamıyorum, sadece üç kere baktım aylardır o da yaşıyor mu diye..

Bu birkaç ay boyunca o kadar çok insanla tanıştım ki. Bakın, mantıksal açıdan çok daha iyi insanlardı. Çok daha yakışıklı, çok daha varlıklı, kültürlü, eğlenceli vs. Ama lanet olsun, ben bugün yine aynı yerdeyim. Hiç biriyle olamadım, sevemiyorum istemiyorum.

Sadece onu istemiştim ama o beni istemedi. Neyse bunu kabullendim ama ben onu nasıl unutacağım? Bunun cidden yolu yordamı var mı? Ne zaman onu unutup hayatımı sevip sevildiğim biriyle yoluna koyabileceğim?

Ne yapmalıyım? Bir arkadaşım onu sevdiğimi söylemediğim için içimde kaldığını söyledi. Ben normalde asla söyleyemem ama bitecekse, işe yarar diyorsanız onu bile yaparım. Lütfen yardım edin. :KK43:
Sizinle benzer birşey yaşamışız. Ne zaman unutacaksınız biliyor musunuz? Kalbiniz aslında sadece size ait orada bulunan herkes misafir ve emin olun birgün geliyor ve ona ayrılan süre bitiyor. Efsun bozuluyor. Öylesine bir insan oluyor.

Sizinle benzer birşey yaşamışız. Ne zaman unutacaksınız biliyor musunuz? Kalbiniz aslında sadece size ait orada bulunan herkes misafir ve emin olun birgün geliyor ve ona ayrılan süre bitiyor. Efsun bozuluyor. Öylesine bir insan oluyor.
Keşke o an gelse. Ya da ne zaman biteceğini bilebiksek. Zaten çok heyecanlı ve tutkulu bir insanım, aşık olmak hiç iyi gelmedi bana. Ne kadar çok seviyormuşum meğer onu.

Keşke o an gelse. Ya da ne zaman biteceğini bilebiksek. Zaten çok heyecanlı ve tutkulu bir insanım, aşık olmak hiç iyi gelmedi bana. Ne kadar çok seviyormuşum meğer onu.
Aylarca leyla gibi gezdim ortalıkta. İşin garibi asla uygun da değiliz. Ama sağlık olsun. Eğer onu sevmeseydim büyüyemezdim...
;))
Size armağan ediyorum.

Öyle olmuyor işte istenmeyince daha çok canın yanacak daha çok bağlı hissedeceksin kendini şimdi de yok zaten hayatımda nasılsa demek çok düz mantık bi düşünce tarzı.Bir de ben %1 ihtimal de olsa eğer olursa olabilecekleri söyledim karar senin.

Söyleyemeyip platonik takıldıkça daha çok büyüyormuş o duygu, öyle okumuştum bi yerde. Aşkın hiddetleniyormuş şiddetleniyormuş öyle bi şeyler oluyormuş :KK53:

Back
X