İyi akşamlar herkese.
Ben artık işin içinden çıkamıyorum sanırım. Tecrübeli insanlara sormak istedim.
Hayatımda bir kere aşık oldum. Bunu yeni yeni itiraf ediyorum kendime. Yani aşık olduğumu asla düşünmezdim, ama aşıkmışım anladım.
Aşık olduğum kişiyle hiç sevgili falan olmadık. Evli değil siz sormadan söyleyeyim. Tek sebebi var, uzatmak istemiyorum, beni sevmedi. Benim ona aşık olduğumu bilmiyor, tahmin ediyordu belki ama hiç itiraf etmedim.
Kendisiyle iletişim kuruyorduk ama sevgili değildik. En son ben beni sevmeyen, önemsemeyen bu insanla daha fazla iletişim kuramayacağımı anlayıp birkaç ay önce iletişimi kestim. Onu stalklamıyorum, sadece üç kere baktım aylardır o da yaşıyor mu diye..
Bu birkaç ay boyunca o kadar çok insanla tanıştım ki. Bakın, mantıksal açıdan çok daha iyi insanlardı. Çok daha yakışıklı, çok daha varlıklı, kültürlü, eğlenceli vs. Ama lanet olsun, ben bugün yine aynı yerdeyim. Hiç biriyle olamadım, sevemiyorum istemiyorum.
Sadece onu istemiştim ama o beni istemedi. Neyse bunu kabullendim ama ben onu nasıl unutacağım? Bunun cidden yolu yordamı var mı? Ne zaman onu unutup hayatımı sevip sevildiğim biriyle yoluna koyabileceğim?
Ne yapmalıyım? Bir arkadaşım onu sevdiğimi söylemediğim için içimde kaldığını söyledi. Ben normalde asla söyleyemem ama bitecekse, işe yarar diyorsanız onu bile yaparım. Lütfen yardım edin.