Çiyan yavrusu ısırdı

Pardon da kimsiniz kim olduğunuzu zannediyorsunuz bu ne özgüven kimin konusuna cevap yazıp yazmayacağım sizi ilgilendirmez haddinizi bilin orda örnek verdim anlayacak kapasiteniz yoksa zaten tartışmaya luzum yok

Pardon da kimsiniz kim olduğunuzu zannediyorsunuz bu ne özgüven kimin konusuna cevap yazıp yazmayacağım sizi ilgilendirmez haddinizi bilin orda örnek verdim anlayacak kapasiteniz yoksa zaten tartışmaya luzum yok
Çok yazık .

Aynen sizin gibi bi zatla aynı ülkede yasıyoruz malesef hepimize çok yazık

hemen doktora gitmeniz lazım çiyan akrep gibi bir şey zehirli o bekleyip burada yazmakla zaman kaybetmeyin

Arada değişik konuları okumayı seviyorum ben.

Ban yemeyi göze alarak yazıyorum psikolojiniz mi bozuk acaba? Zehirli olsun veya olmasın hayvan ısırmalarında konu açmaya değil hastaneye koşmanız lazım kk ya değil

Ban yemeyi göze alarak yazıyorum psikolojiniz mi bozuk acaba? Zehirli olsun veya olmasın hayvan ısırmalarında konu açmaya değil hastaneye koşmanız lazım kk ya değil
Imkan yoktu o zaman uzakti . Ban yeme ne gerek var. Konuyu istemeden horttlattim artik kimse yazmasin lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…