ben muge anli hastasiydim acayip izlerdim bekarken izin gunum gelsede kahvalti yaparken muge anli izlesem derdim ama 26 aydir 1 dk bile acmadim gercekten konusulan konular cok agir ne gerek var izletmeye
ben trt cocukla bir turlu barisamadim aradigimi bulamadim belkide ben cizgi film izletmiyorum pek zaten genelde renkler sayilar sekiller vs cok nadir niloya izlerkende yaninda durur kendimde ekstra anlatirim bak soyle yapti boyle yapti diye hem bana biraz mola oluyor hem ona degisiklik oluyor biraz
hayvan belgeselleri acarim kuşlari genelde seviyor kuşlari izliyor biraz oyle iste
insan olabilmek ne zormuş diyorum hergun
[/QUOTEben de
Çok iyi yapmıssınız müge anlı izlettirmek çocugun bilinçaltını ne hale sokar nçben düşünmek bile istemiyoru. Magazin haber keza hepsi birbirinden beter.
Belgesel güzel ama vahşi hayvan belgeseli tabi korkuya neden olabilir kuşlar güzel olur ben de açayım. Keçi oğlagı videoları açıyorum be çok severim oğlakları.

İnsan yetiştirmek dünyanın en zor şeyi bence.
Çizgi filmlere açıkcası eğitici olsun diye yaklasmıyorum. İçerik toplum kurallarına örfümüze adetimize uygun mu. Güzel duyguları mı öğreyor. Sevgi saygı konularına mı değiniyor ona bakıyorum. Kaç kere şekilleri izlicek kaç kere renkleri izlicek hep şekil hep renk olmaz. İnsan ilişkilerini yardımlaşmayıöğrensin. Niloyanın diyologlarına bayılıyorum mesela annesiyle. Çok güzel yazmışlar. Ben bunlara bakıyorum açıkcası.