- 31 Temmuz 2025
- 45
- 6
- 1
- 31
- Konu Sahibi Dikenlikaktus
-
Malesef ben birsey goremoyorumKizlar bat 23 agustos sabah yaptim ben goremedim ama formdaki konulara da bakiyom goremediklerime hep cizgi var yaziyolar sizce benim testte var mi cizgi acaba ben mi goremiyorum bie umut iste
Eki Görüntüle 3631456
Bende goremedim de emin de olamadim sanki cok az var gibi de ne biliyim oyle istedim icin de oyle goruyo olabilirim yaMalesef ben birsey goremoyorum
negatif canımKizlar bat 23 agustos sabah yaptim ben goremedim ama formdaki konulara da bakiyom goremediklerime hep cizgi var yaziyolar sizce benim testte var mi cizgi acaba ben mi goremiyorum bie umut iste
Eki Görüntüle 3631456
T nin oraya dikkatli bakarsan çizgi varKizlar bat 23 agustos sabah yaptim ben goremedim ama formdaki konulara da bakiyom goremediklerime hep cizgi var yaziyolar sizce benim testte var mi cizgi acaba ben mi goremiyorum bie umut iste
Eki Görüntüle 3631456
Ayy allahim insallah yaT nin oraya dikkatli bakarsan çizgi var
En sağa bak göreceksinKizlar bat 23 agustos sabah yaptim ben goremedim ama formdaki konulara da bakiyom goremediklerime hep cizgi var yaziyolar sizce benim testte var mi cizgi acaba ben mi goremiyorum bie umut iste
Eki Görüntüle 3631456
Ay evet boyle siyah daha belli etmis hadi insallah ya allahimEn sağa bak göreceksin
Ama bu çizgi kacincu dakikada cikti ve markası ne önemli bunlar canimAy evet boyle siyah daha belli etmis hadi insallah ya allahim
Ama bu çizgi kacincu dakikada cikti ve markası ne önemli bunlar canim
Kutusunu atsana hiç duymadimMavi yesil labmen marka 15 dk icinde cikti basinda bekliyodum saten
O köşedeki çizgi denilen yer pozitif çizgisi değil canım sadece testin içindeki stripin bitiş yeri. Testin üst kapağını açarsan fark edersin. Negatif şu an.Kizlar bat 23 agustos sabah yaptim ben goremedim ama formdaki konulara da bakiyom goremediklerime hep cizgi var yaziyolar sizce benim testte var mi cizgi acaba ben mi goremiyorum bie umut iste
Eki Görüntüle 3631456
Tsk ederim canim erken mi acaba daha adete 4 gun var olsaydi cikarmiydi kan testi mi versemO köşedeki çizgi denilen yer pozitif çizgisi değil canım sadece testin içindeki stripin bitiş yeri. Testin üst kapağını açarsan fark edersin. Negatif şu an.
Testin kapağını açıp at bakalım o çizgi mi emin olalım bugün tekralamadinmiTsk ederim canim erken mi acaba daha adete 4 gun var olsaydi cikarmiydi kan testi mi versem
Bunda var markası ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?