Çizgi var mı ben mi uyduruyorum 😞

Sizi üzmek istemem ama ben tek çizgi görüyorum

cok silik var gibi ama umutlanmak icin erken bence.. biraz daha bekleyin. gönlünüzce olur insallah

cok silik var gibi ama umutlanmak icin erken bence.. biraz daha bekleyin. gönlünüzce olur insallah
Ahhh haklı olmanı öyle çok isterdim ki:) başka yapanlara da baktım genelde böyle çıkıp negatif olanlar olmuş, acaba bu kuruma çizgisi olduğu için mi çoğu kişide çıkıyor, 10 dkda gördüm ben ama

Hangi test bilmiyorum ama 10 dk beklediysen gecersiz sayilabilir

Ben çoook silik gölge görüyorum ama çok çok erken yapmışsın bu testlere de güven olmuyor o yüzden biraz daha bekle bakalım umarım kop koyu çizgiler görürsün
Ahhhh ağzından bal damlıyor ama kuruma çizgisi gibi geldi bana yoksa direk silik çıkmaz mıydı allahım bize de nasip etse keşke

Demek ki ıslaklıktan kaynaklı gölge oluşturdu sonra da silindi,testin kendi çizgisi görünebiliyor bazen dur bakalım hemen olumsuz olma daha adetine var
Ya canım bakıyorum ama o gölge hala duruyor inşallah erken olduğu için net değildir inşallah yanıltmaz ya çok istiyorum 14 aydır

Hanımlar adetim 3 gün gecikti hala bir belirti yoktu bende erken gebelik testi yaptım bugün böyle çıktı sizce hamilelik var mı ilk tek çizgiydi 5 dk içinde bu hali aldı şimdi de aynı böyle duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…