Çizgi var mı ben mi uyduruyorum 😞

Ya canım bakıyorum ama o gölge hala duruyor inşallah erken olduğu için net değildir inşallah yanıltmaz ya çok istiyorum 14 aydır
Bende 3 senedir istiyorum daha kırmızı çizgilerle karşılaştım testler çok hatalı çıkıyor o yüzden üzülmeni istemem adetine yakın test yap şimdi çok yanıltır

Bugün gideceğim inşallah ama sağlık ocağının saatini kaçırdım tıp fakültesinde ne zaman çıkar ki şimdi gidip versem

Ah
Bende 3 senedir istiyorum daha kırmızı çizgilerle karşılaştım testler çok hatalı çıkıyor o yüzden üzülmeni istemem adetine yakın test yap şimdi çok yanıltır
Ah canım benim. Kıyamam, hepimiz aynı şeylerden geçiyoruz. İnşallah senin de güzel haberini duyarım. Kendimin de:) allah bizlere de sağlıklı evlat nasip eylesin inşallah güzel sonuca ulaştığında yaz bana tedavi görüyor musun , tüp bebek vs düşünüyor musun

Aminn aminnn famera+ovitrelle denedim tutmadı tek famera kullandım yine nasip olmadı hiçbir problemim gözükmüyor ama hamile de Kalamıyorum tüp bebek hiç düşünmedim ama aşılama düşünmeye başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…