Çizgiler

denizmavisi0980

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2018
37
3
1
Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım.
Size bir sorum olucak...
Boyun çizgileri.. Malesef ki bende tanıştım. Kilo almaktan mı neyden bilemedim. Ama düz çizgi değil kimisi çatlak gibi kıvrımlı. Doktora gittim inceledi çatlak desem değil sanki kırmızı olması gerekirdi dedi. Kırışıklık desem yaşın daha çok erken, gençsin dedi. Bir krem verdi bu iyi gelebilir ama güneşte kullanma iz yapar dedi. 1 2 tane olan çizgiler sanki kafamı sağa sola çevirdikçe resmen artıyor aynada bakınırken çizgi üstüne çizgi oluşmuş kimisi ufak kimisi uzun sanki karalama gibi. Boynumun aşağısında da mevcut. Bunlar çatlak nedir bilmiyorum ama kafama çok taktım. Şayet güvenip, korkmasam bıçak altına bile yatıcam. Yeni oluştular sanırım ya da ben yeni farkettim. Ama inanın karalama gibi çizgi çizgi duruyor. Mesele iki tane olsa tamam ama kıvrımlı bir değişik. Vücudum da zaten mevcut bolca. Ama en görünen yerde çok kötü.. Sizce bu şey ne? Ve nasıl geçirebilirim?? Bu arada yaşım 20 ( 21 e haftalar kaldı )

Fotograf paylassaniz daha iyi sanki.

Durus bozukluklarindan oluyor boyun cizgileri mesela egilerek kitap okuma telefona bakmak uyurken sirt ustu yatmak.

Çizgilerin yapısı buna benziyor yani düz başlayan çizginin bazılarının ortaları böyle hepsi değil ama üst üste ve dip dipe çizgiler karalama gibi

Eklentiler

• EF4A96AA-2AFD-4F83-9531-DFDC02C213BE.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 556
Çatlak gibi sanki. Ben de eskiden daha kilolu olduğumdan, kilo verdikten Sonra, kollarımın içinden taraf buna benzer catlaklar oluşmuştu.

Bana kalırsa da çatlak ama boynumda çıkması ilginç. Doktorda hayır dedi ama bilemedim. Boyun malum her daim gözüken görülen yer çok sinirimi bozuyor

Ama bu bildigimiz gebelik catlagi gibi? Bu nasil olmuski
Buna benziyor internetten buldum ama tamamen böyle değil tabi Allahtan.. düz genelde çizgiler bazıları böyle. Kilo almaktan mı bilemedim boynumun derisini alıp çekiyorum elimle sarkma gibi birşey olur ya öyle sanki bilemedim ama çok moral bozucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…