- 18 Ocak 2018
- 37
- 3
- 1
- Konu Sahibi denizmavisi0980
-
Fotograf paylassaniz daha iyi sanki.
Durus bozukluklarindan oluyor boyun cizgileri mesela egilerek kitap okuma telefona bakmak uyurken sirt ustu yatmak.[/QUOTE
Evet malesef
Teşekkürler umarım geçerGeçmiş olsun. Kafamda canlandiramadim. Görsel paylaşma şansınız var mi?
Bogazindami bunlar gogsune dogrumu.Çizgilerin yapısı buna benziyor yani düz başlayan çizginin bazılarının ortaları böyle hepsi değil ama üst üste ve dip dipe çizgiler karalama gibi
Buna benziyor internetten buldum ama tamamen böyle değil tabi Allahtan.. düz genelde çizgiler bazıları böyle. Kilo almaktan mı bilemedim boynumun derisini alıp çekiyorum elimle sarkma gibi birşey olur ya öyle sanki bilemedim ama çok moral bozucuAma bu bildigimiz gebelik catlagi gibi? Bu nasil olmuski
Aşağılar da var bir iki çizgi sanırım çatlakBogazindami bunlar gogsune dogrumu.
Gogsune dogruysa dikine catlak olur normal ama enine boynunda cok tuhaf.
Eltim hamilelik catlaklarına vazelinle çözüm bulmustu tabi karnı şişerken devamlı kullanıyordu.Bunları nasıl geçiricem ben ya iyice artarsa bide
Benim oluştu ama geçirir mi ki.. öf çok canımı sıkıyorEltim hamilelik catlaklarına vazelinle çözüm bulmustu tabi karnı şişerken devamlı kullanıyordu.
Çizgilerin yapısı buna benziyor yani düz başlayan çizginin bazılarının ortaları böyle hepsi değil ama üst üste ve dip dipe çizgiler karalama gibi
Dimi bencede... bir öneriniz var mıEger cizgiler boyleyse catlak bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?