- Konu Sahibi denizmavisi0980
-
Önerebilceğiniz yağ vs var mı
Boyunda çatlak tek bende var sanırım.. ben ilk herkeste çıkan çizgiler sanmıştım ama artış olunca bunun başka bir çaresi yok mudur? İğne mi birşeyler yapıyorlarBol su icip kalsiyum tuketmeniz gerekir.
Catlaklar genelde kalsiyum eksikliginden olusur, derinin elastikiyeti kayboldugu icin.
Olusmus catlaga cok care yok malesef.
Benim bacak arkamda vardi, ben buz terapisine gittim, yani buzla yaktirdim, baya duzelmisti.
Gunes gormemesi lazim tabi bolgenin.
Bu uygulama boyuna yapilmaz yalniz.
Valla şuan kaç kiloyum bilmiyorum. Ama çok aşırı yedim hep dışarıdan tükettim ve aç olmadığım halde bile yedim. Gözümü doyuramadım. tahmini 60 65 kiloyumdur herkese göre normalim ama eski halimi biliyorum ben kilo almayan kollarım başladı almaya sallanmaya iskelet gibiydiler doyumsuzluğun sonu bu şimdi de birşey yemiyorum spora başladımAaa boyunda çatlak mı olurmuş ya. Sasırtıcı. Çok mu kilo almıştınız?
O yapıyı biliyorum belki boyun bölgesi diye anlaşılmıyo ama o kadar aşırı birşey yok ellediğim zaman çok azOnlara dokununca böyle elinize geliyorlar mı? Yani normal ciltten biraz farklı bir yapısı olur çatlağın.
O yapıyı biliyorum belki boyun bölgesi diye anlaşılmıyo ama o kadar aşırı birşey yok ellediğim zaman çok az
Botoksla da geçmez mi bu çatlaklar gözükmücek bir yerde olsa asla dert etmem de boyun yani yüzCatlaksa çözümü yok. Degilse belki botoks filan denenebilir. Bilemedim valla ilk kez duydum.
Bol su içip boyun kaslarını güçlendirecek egzersizler yapabilirsin. Yüzmek en güzeli. İmkanın varsa havuza gidebilirsin.Dimi bencede... bir öneriniz var mı
Botoksla da geçmez mi bu çatlaklar gözükmücek bir yerde olsa asla dert etmem de boyun yani yüz
Koymayı tercih etmedim bu şekilde anlatmaya çalıştımKendi boynunuxu çekip koysanız daha kolay değil mi :)
Eğer kırışıksa iple kaldırma işlemi yapılıyo ufak tefek dolguda
Tek ümidim artmaz inşAllahBotoks kırışıkliga yapılıyor. Ama bu kırışıklık gibi degil.
benimden bir bacağımda gözükmücek kadar anca ben dikkatli bakınca görünen ufak bir çatlak vardı umarım bu ilerlemez en gözüken yerde bideBenim ergenlikten beri iki bacağımın üst kısımlarında bunlardan var
Bariz çatlak bu.Çizgilerin yapısı buna benziyor yani düz başlayan çizginin bazılarının ortaları böyle hepsi değil ama üst üste ve dip dipe çizgiler karalama gibi
Aynen ilk bende sanırım ilginç birşey nasıl becerdiysem artık. Valla ben beyaz tenliyim ama bildiğin ben burdayım diyor çatlaklar. Bende 1 2 hafta önce aniden aynaya bakarken farkettim. Ondan önceki haftalarda aylarda çekilmiş fotoğraflarıma baktım böyle bir çizgi var yok arası birşey varmış şimdi daha belirginBacaklarda, kalçada, üst kollarda, karında ve göğüste olur çatlak.. Geriye de bişey kalmadı sanki
Ama boyunu ilk kez duydum.
İlk oluşmaya başlarken kırmızı çizgi halinde olur ama o çizgiler gittikçe beyazlasir.
Beyaz tenliysen daha az belli olur, esmer tenlilerde daha çok belli oluyor.
Boynunu merak ettim gerçekten çatlak mi değil mi ?
Boyunda çatlak olması imkansız gibi bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?