Göz Çevresi Bakımı Çizgilerin sadece gülünce çıkması?

Carmen_

I’m waiting for the miracle 💫
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2010
4.982
4.794
373
Merhabalar, ne zamandır merak ettiğim birşeyi sorucam, bende sadece aşırı gülümsediğimde ve zaman zaman göz altımda resimde görmüş olduğunuz (şişlik çizgi torba vs ne dersiniz bilmem size soracağım:) ) onlar çkıyor. Işığa bağlı olarak da bazen hiç çkmıyor bazen de gölge olunca çok çıkıyor. Ama mimiksiz durduğumda altları dümdüz yani şişlik vs yok. Ama gülünce neden böyle altları çkıyor olabilir herkes onlar torba değl herkesde gülnce çkıyor diyor, kimileri yüzün yanakların biraz toplu kasılmaya bağlı olarak altları ondan çkıyor diyo. Bilemedim bunların ne olduklarını, fikrinizi alaym dedim. Bazen poz verirken fotolarda falan can skıcı olabiliyor..

Eklentiler

• A6D2F58A-658A-4C41-83ED-00A2307FDC0A.webp
    A6D2F58A-658A-4C41-83ED-00A2307FDC0A.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 220
Hadi ya cidden normal mi diyosunz, ne bileym gülünce altları neden böyle bilemediğmden soruyorum kırışklık mı nedir diye.

Bir kişi acayiplik görememiş , bir kişi soruma gülme işareti koymuş çokmu saçma birşey sordum ki anlamadım :/

Pek sevimli gözleriniz var 😌 ayrıca gülünce veya ağlarken pek çok çizgi çıkabiliyor buna nasil engel olunur bilmiyorum bence rahatsız olmayın kötü gözükmüyor

Gülünce benimde gözlerim kayboluyo hafif göz torbası gibi şişlik oluyo ve göz kenarlarım kırışıyo ama sadece gülünce oluyo. Herkes çok yakıştığını, tatlı olduğumu söylüyo genelde. :oops:O yüzden hiç sorun yapmıyorum ben.

Gülünce benimde gözlerim kayboluyo hafif göz torbası gibi şişlik oluyo ve göz kenarlarım kırışıyo ama sadece gülünce oluyo. Herkes çok yakıştığını, tatlı olduğumu söylüyo genelde. :oops:O yüzden hiç sorun yapmıyorum ben.

hmm bende durduğu gibi mi duruyo sizin de:) kimileri sevimli diyor bunlara da ben sevemiyorm çünkü genel olarak çok gergin ve kusursuz bi cildim var, sadece altta bunlar çıkınca dikkat çekiyor. Bi de gülmeyi çok seviyorum 😄 gerçi her zman da çkmıyor çok enteresan

Göz altı torbası her insanda bulunan bir şey.
Evet gülünce çıkar, benim artık gülmeden de var.
Malum, yaş ilerledikçe yer çekimine maruz kalıp sarkıyoruz, göz kapaklarımız da düşecek.
Çok rahatsızsanız bir operasyonu vardı bunun, araştırın isterseniz.

Peki gülme mimiği diye birşey varmı 😂 çevremdekiler onu da diyor onlar gülme mimiğiymiş

Göz altı torbası her insanda bulunan bir şey.
Evet gülünce çıkar, benim artık gülmeden de var.
Malum, yaş ilerledikçe yer çekimine maruz kalıp sarkıyoruz, göz kapaklarımız da düşecek.
Çok rahatsızsanız bir operasyonu vardı bunun, araştırın isterseniz.
Bende hiç olmadı ki, dediğm gibi cildim de çok gergindir. Sigara alkol vs yok,Ailede de torba yok, mimiksiz durunca torba görüntüsü sıfır. Sadece bu şekil gülünce çkıyor. Gene de torba mı sayılıyor yani?

Bende hiç olmadı ki, dediğm gibi cildim de çok gergindir. Sigara alkol vs yok,Ailede de torba yok, mimiksiz durunca torba görüntüsü sıfır. Sadece bu şekil gülünce çkıyor. Gene de torba mı sayılıyor yani?
Onlar olmazsa göz kusurlu olur.
Gözünüzü kapatıp yukarıya bakmayı deneyin ve o sırada o torbaları elleyin, nasıl hareket ettiğini gerginleştiğini anlayacaksınız.
Yani bir işlevi var o derinin.
Ha zamanla uykusuzluk, göz yorgunluğu ve bahsettiğim yaşlanma etkisiyle bombeleşebilir, çok normal.

Onlar olmazsa göz kusurlu olur.
Gözünüzü kapatıp yukarıya bakmayı deneyin ve o sırada o torbaları elleyin, nasıl hareket ettiğini gerginleştiğini anlayacaksınız.
Yani bir işlevi var o derinin.
Ha zamanla uykusuzluk, göz yorgunluğu ve bahsettiğim yaşlanma etkisiyle bombeleşebilir, çok normal.
Bir yaşıma daha giriyorum yahu, ben bu yaşıma kdr torbayı genetik bildim hep. Her insanda da olmaz diye biliyorum

Bir yaşıma daha giriyorum yahu, ben bu yaşıma kdr torbayı genetik bildim hep. Her insanda da olmaz diye biliyorum
Yok😂
Alt göz kapağı kendisi aslında, şimdi ışık botoksu gibi şeylerle orayı düzlüyorlar yanılmıyorsam rengini açıp, çizgi dolduruyorlar.
Bakın yaşlı insanların hepsine tek tek, göz altı torbaları mevcuttur.
İnsan bedeni kusursuz bir yapı ama yaşa yenik düşüyor, her birimiz 80 de birbirimize benziyoruz.

bu değl mi mesela göz torbası? 😂 ee benim mimiksiz durunca böyle bi görüntü yok mesela? Sadece gülünce çizgi şeklnde. Onlar ne o zaman? Kafam karıştı cidden.

Eklentiler

• B8A3BDBC-E7C8-489E-B949-B0EB1340F613.webp
    B8A3BDBC-E7C8-489E-B949-B0EB1340F613.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 127
bu değl mi mesela göz torbası? 😂 ee benim mimiksiz durunca böyle bi görüntü yok mesela? Sadece gülünce çizgi şeklnde. Onlar ne o zaman? Kafam karıştı cidden.
İşte güldüğünüzde oluşan da göz altı torbası, bu da.
Ama bu deforme olmuş, dediğim şekilde gerçekleşmiş ve sizin belirttiğiniz gibi genetik olan şey.
Sizin attığınız kendi mimiğinizde olan da gözaltı torbası ama deforme değil, gayet normal şuan.
İleride yaş vb kriterle böyle olabilir hepimizin.
Önlemlerini şimdiden almakta fayda var.

Eskiden bu şekildi göz altlarım mesela, 5 senede ne değişmiş olablr zaman mı acımasız

Eklentiler

• FA646D3E-AAAB-45AE-8129-923D7FE91D6B.webp
    FA646D3E-AAAB-45AE-8129-923D7FE91D6B.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 92
İşte güldüğünüzde oluşan da göz altı torbası, bu da.
Ama bu deforme olmuş, dediğim şekilde gerçekleşmiş ve sizin belirttiğiniz gibi genetik olan şey.
Sizin attığınız kendi mimiğinizde olan da gözaltı torbası ama deforme değil, gayet normal şuan.
İleride yaş vb kriterle böyle olabilir hepimizin.
Önlemlerini şimdiden almakta fayda var.
Siz hariç dışarda kime sorduğmda torba değl onlar diyor annemden tut eşime kdr arkadaşlarm akrabalar ☺️ Sen torba görmemişsin mimiksiz dursan gene şiş durur diyorlar. Bi siz dediniz şuan şaşırdım :) ben gülme mimiği sanıyordm

Siz hariç dışarda kime sorduğmda torba değl onlar diyor annemden tut eşime kdr arkadaşlarm akrabalar ☺ Sen torba görmemişsin mimiksiz dursan gene şiş durur diyorlar. Bi siz dediniz şuan şaşırdım :) ben gülme mimiği sanıyordm
😂yani adı o ama, bazılarınınki deforme bazılarınınki değil.
Sizinki gayet olması gerektiği gibi, asıl adı alt göz kapağı işte zamanla torbalaşıyor o ismi alıyor mesele bundan ibaret.
Valla 5 sene önce ben gencim, tanıyamazsınız.
Sanırsınız tır geçmiş üzerimden😂
Ayrıca şimdi attığınız görselde makyaj var sanırım, benim göz altı torbam da sizinki gibi ama daha belirgini, alta yaygın değil ama makyaj yapında kapanır zaten.

Tam ifade edemedim kendimi ama gayet güzel, bir deforme yok sadece yaşla beraber acıcık belirgin hale gelmiş o kadar:)
İçiniz rahat olsun.

Back
X