• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Çevresi Bakımı Çizgilerin sadece gülünce çıkması?

😂yani adı o ama, bazılarınınki deforme bazılarınınki değil.
Sizinki gayet olması gerektiği gibi, asıl adı alt göz kapağı işte zamanla torbalaşıyor o ismi alıyor mesele bundan ibaret.
Valla 5 sene önce ben gencim, tanıyamazsınız.
Sanırsınız tır geçmiş üzerimden😂
Ayrıca şimdi attığınız görselde makyaj var sanırım, benim göz altı torbam da sizinki gibi ama daha belirgini, alta yaygın değil ama makyaj yapında kapanır zaten.

Tam ifade edemedim kendimi ama gayet güzel, bir deforme yok sadece yaşla beraber acıcık belirgin hale gelmiş o kadar:)
İçiniz rahat olsun.

yaşım Birşey değl ki 30 :.) teşekkür ederim ama dediğm gibi kimse torba demiyor mimiksiz çıkmadığı için ☺ Torba makyajla da belli olıyor ayrıca ya , 25 yaşında kız arkadaşm var makyajla bile belli gülmeden şiş duruyor. Bilemedm hala kafam karışk. Gününe ve ışığa göre de çıkmayabiliyor. Mesela çok tuz yediğm günlerde çkıyor ya sabahları. Daimi durmuyorlar göz altımda yani

Bugün son zamanlarda iyice taktığım için ve annem de artık çenemden bıktığı için arabayı ismi baya duyulmuş pek çok şubesi olan bir estetik polikliniğine doğru sürdü ☺ve orada uzman doktora danıştım, sizce torbalarım varmı? Göz altı ışık dolgusuna ihtiyacım varmı diye sordum. Normalde bu tür yerlerin sadece para kazanmak için olduğunu düşünürdüm ve birşey olmasa bile ”ihtiyacınız var, yapalım“ cevabıyla karşılaşacağımı düşünürdüm. Ama baktım karşıma düzgün genç bir doktor çıktı ve göz altı ışık dolgusu yaptırsam da hiçbir fark görmeyeceğimi, bende torba olmadığını söyledi. Hatta kendinden emin şekilde torba yok dedi başını sallayarak şaşırdım. En azından hafiften başlamış vs demesini bekliyordum. Peki gülünce altta çıkanlar dedim? Onlar normal, herkesde çıkıyor dedi. 35-40 dan sonra gel o zaman bakalım eğer çıkarsa dedi ☺ Uzman birine danıştığm içn en azından içm rahatladı. Kısaca böyle☺ paylaşmak istedim.

Back