- Konu Sahibi hayatrengarenk
-
Ya bende soru soracam yeniyim yapmisini bilmiyorum arkadaslar ben ovulasion testi kullanmaya basladim sadece bir gün positiv cikti ertesi gün yine negativ regl bittikten hemen sonra testlere baslamistim bu normalmi sizce((( ????
Müjde!!!!!
Hamileyim, inanamıyorum , bu sefer oldu.
bayanlar her kadının yumurtlama dönemi farklıdır, ben 13. ve 14. günler diye tahmin ediyordum ,
Clearblue gülen yüz sayesinde 9. gün yumurtladığımı öğrendim..hamileliğini hızlandırmak isteyen herkese tavsiye ediyorum.
Soğan suyu ve keçi boynuzu kürünü de es geçemem.
Ve tabiki , Rabbim ol dedi mi gerçekten oluyor, o en hayırlı vakti ayarlıyor.
İnşallah isteyen herkes en kısa zamanda hayırlısıyla bebeğine kavuşur.
Sevgiler...
Bebeginle mutluluklar dilerim canim.Müjde!!!!!
Hamileyim, inanamıyorum , bu sefer oldu.
bayanlar her kadının yumurtlama dönemi farklıdır, ben 13. ve 14. günler diye tahmin ediyordum ,
Clearblue gülen yüz sayesinde 9. gün yumurtladığımı öğrendim..hamileliğini hızlandırmak isteyen herkese tavsiye ediyorum.
Soğan suyu ve keçi boynuzu kürünü de es geçemem.
Ve tabiki , Rabbim ol dedi mi gerçekten oluyor, o en hayırlı vakti ayarlıyor.
İnşallah isteyen herkes en kısa zamanda hayırlısıyla bebeğine kavuşur.
Sevgiler...
Bebeginle mutluluklar dilerim canim.
Ben de bu testi arastiriyordum acikcasi. Senin yazdiklarini gorunce epey heyecanlandim.. ben de bu ay deneyecegim. Kendi sitesinden mi almistin acaba?
Günaydın ,
Evet kendi sitesinden aldım , bikaç eczane dolaştım ama bunu bulamadım, gitti gidiyor gibi sitelere de güvenemedim,kendi internet sitesinden sipariş verdim..
Seninde benim gibi bikaç başarısız denemen olduysa tavsiye ederim, kesinlikle bu süreci hızlandıran bir test..
Ama tabiki yüce Rabbim in istemesine bağlı , o en hayırlı zamanda veriyor, ben buna inanıyorum..
Hersey yolunda giderse benim meleğim annesiyle aynı gün dünyada gelecek inşallah :)
Masallah canim yaa ne guzell.. hayirlisi olur insallah sizin icin.. cok seviniyorum boyle senin gibi yazanlari duyunca..
Benim gibi bekleyen herkes istedigi vakitte en hayirli sekilde gelir insallah. Rabbim bu icimizdeki atesi sondurur umarim. Bizleri de dualarinizdan eksik etmeyi lutfen.
Canim ben yaklasik 3 yildir bekliyorum olmuyor nedeni yok hersey normalmis ama olmuyor bilmiyorum yani..
Asilama deniycem hersey yolunda gider de yumoslarim olursa insallah kismetse bu ay. ilac kullaniyorum simdi
Ayni zamanda bunu da kullanmak istiyorum bakalim nasil olacak.
Siparisi verdim bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?