Aşılama Clexan ve Aşılamada Bilgisi olanlar yardım...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

likenoother

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2009
41
0
86
Ankara
Arkadaşlar bende aşılamaya hazırlanıyorum ama kafama takılan sorular var yardımcı olursanız sevvinirim..
3 yıldır bebek istiyoruz benim sorunum senede 1 defa gebe kalıyorum 1 normal (10 haft.alındı)2 kimyasal gebeliğim oldu doktorum sorunu hamile kalmama deil bebişin tutunamamasına bağlıyo şimdi clexan 4000 başlatıyo günde 1 kullanacam dozunuda 3 ve 7 günde vereceğim 2 kan tahliliyle ayarlıyacakmış....
Ekim ayındada ilk aşılamamı yapacak zaten tüp bebek önermiyo çünkü normal yolla gebe kalabiliyorum.Fakat kafam çok karışık bu iğneyi kullanan arkadaşlardan bilgi almak istiyorum çünkü iğneye bi başladımmı tedavim bitip gebe kalsamda doğuma kadar devam edecekmişim.Bu konuda bilgilerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim...

var var merak etem clexane sadece kanın pıhtılaşmasını engellemek için verilen bi ilaç sadece bi yerin kanama olduğunda biraz pıhtılaşması uzun sürer bu kadar.....

Tşk.ederim cvp verdiğin için ama benim genetik testimde kan pıhtılaşması çıkmadı sadece kılcal damarımda var ana damarlar temiz o yüzden o sorun tescil etmiyomuş ama düşük yapmamam için verdi sanırım.

Back
X