Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bende sürekli bu iğneyi vuruyrm doğuma kdr da vurcakmışım ancak doktorum bu iğneden dolayı erken doğum riskimin yüksek olduğunu söyledi. Bu iğneyi vurulanlar kaçıncı haftada bu iğneyi bıraktı nezmn doğum yaptı ve normalmi sezaryenmi oldu. Yaşayanlar yardmcı olursa sevinirim
Merhaba ...
ben clexane 0,4 kullanıyorum yaklaşık 5 haftalıkken başladık
her gün bir tane clexane bir tanede coraspirin
36+0 haftada coraspirini kesti doktor
bugünde doğuma 9 gün kala 37+2 hafta clexane iğneyi bıraktırdı doktor..
38+4 gün olduğunda sezeryan olacak
doğuma 9 gün kaldı...
İgne. bene kullanıyorum. Besinci haftadan beri birde coraspin,iğne. Doğumdan bir gün önce kesilicek,craspinde iki hafta içinde sanirim şuan. 34 ,erken doğum riski yok o iğnenin ve, olsa bile iğne ve ilaçla önune geciliyo merak etme dua et,
İgne. bene kullanıyorum. Besinci haftadan beri birde coraspin,iğne. Doğumdan bir gün önce kesilicek,craspinde iki hafta içinde sanirim şuan. 34 ,erken doğum riski yok o iğnenin ve, olsa bile iğne ve ilaçla önune geciliyo merak etme dua et,