• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Clexane ve omega3

BeHappy06

İnanmak başarmanın yarısıdır ^.^
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2014
142
28
43
Hocam merhaba, gebelikte günde 1 kez clexane 0.6 kullanırken aynı zamanda günde 1 kez iMom Omega kullanmak herhangi bir sakınca oluşturur mu? İnternette zararlı olduğuna dair bilgiler var,ilaçları doktorum verdi ama tekrar kendisine durumu hatırlatmam gerekir mi? cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.

Bende aynini kullaniyorum ne tur bi zarari varmis canim benim dr kendi tavsiye etti imom'u

Bende aynini kullaniyorum ne tur bi zarari varmis canim benim dr kendi tavsiye etti imom'u

Canım bende internette okudum omega 3'ün kan sulandırıcılarla kullanılması sakıncalıdır yazıyordu. Benimde doktorum verdi ama okuyunca ister istemez tereddüt yaşadım.

kızlar imom u aç karnına mı tok karnına mı alıyorsunuz doktor banada yazdı da kullanmıyorum

Hocam merhaba, gebelikte günde 1 kez clexane 0.6 kullanırken aynı zamanda günde 1 kez iMom Omega kullanmak herhangi bir sakınca oluşturur mu? İnternette zararlı olduğuna dair bilgiler var,ilaçları doktorum verdi ama tekrar kendisine durumu hatırlatmam gerekir mi? cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.
Merhabalar : omega 3 içeren ilaçların özellikle yüksek dozlarda kan sulandırıcı etkısı vardır. Clexane 0.6 ıle kullanılması durumunda bu etkı artacaktır. Hekımınıze de danısarak omega 3 un haftada 2 -3 kez alınması yeterlı olucaktır. Güzel bir gebelik dilerim.

Back
X