Arkadaslar hala bir cevap verecek yok mu.. neyse ben kararimi verdim herseyi ayarladim kismet olursa mart sonu gidiyorum clinartta...
ben yeni üyeyim ve bende senin gibi clinart 'a gitmeyi planlıyorum yarın randevu aldım hayırlısı. sen gittinmi memnunmusun? fikirlerini paylaşırsan sevinirim
Kızlar bende 3 gün oldu başlayalı Önümüzdeki hafta içi yumurta toplama olacak hadi hayırlısı inş.
Merhaba canim hayirli olsun tedavin, evet gittim . Aslinda bisey diyemiyorum insanlar ve dr bey cok iyi fakat benim sonucum negatif, bende rezerv azligi var 4 yumurta toplandi sadece bir tanesi saglam kaldi 3. gün transferi oldu. Ayrica endemetriosis var bende yani anlican ben sorunlu bir hastayim. suan 3.icin ne yapacagima karar ermedim. Benimle birlikte transferi olan bir arkadas var onunki tuttu.
Kızlar bende 3 gün oldu başlayalı Önümüzdeki hafta içi yumurta toplama olacak hadi hayırlısı inş.
Doktoru İyi Ama Personelden biraz bilmiyorum ama çok elektrik alamadım. şahsen
Aylincim kusura bakma yeni üye olduğum için özel mesaj atamıyorum.
Merhabaa arkadaşlar, bende ocak ayında Clinartta yaptırdım 2. tüp bebeğimi, ve şu an 5 aylık hamleyim, kızım olcak inşallah, ben çok memnun kaldım, tavsiye ediyorum herkese, ilk denememiz ankara Gürgan CLİNİKte yaptırmıltık
hiç memnun kalmamıştık, ama doktor şafak 'ı herkes öneriyor, başarı oranı çok yüksek, ben kesinlikle öneriyorum
kusura Bakmayın Giremedim 2 gündür. İnşallah P.Tesi Ymurta Toplanacak Nasipse C.Tesi de Transfer.
Benim Sıkıntım Tüpümün bir yok biri de yapışık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?