Tüp Bebek Merkezleri Clinart Tüp Bebek Merkezi Dr. Safak Hatirnaz hakkinda görüsleriniz

Amin. KTÜ De Rapor alman için Ağır Şartlar var Yok Laporaskopi ıvır zıvır falan Orda Süleyman Güven Var Biraz Gıcık Başka HAstanaye Gittiğin İçin Sana Yardımcı olmayabilirler.

başladım bakalım inşallah verirlerse ii olur maddi açıdan peki raporlu raporsuz ücretleri ilaçlar falan ne kadar tutuyor acaba

arkadaşlar kimse yazmaz oldu bizi haberdar edin lütfen aşamalarınızdan

bu topikde sayımız çok az zaten. benim yumurtar toplandı sadece bir tanesi döllenmiş. cumartesi transfer.
sen rapor işini hallettinmi? clinarta mı karar verdin

Ben denizliyiyim ama almanyada yasiyorum, nasil gecti görüstün mü

Zeynep senin ne gibi sorunlarin vardi bilgi verebilirmisin

Arkadaşlar Ayın 28 Ni bekliyoruz. Çok Dua Edin. Transfer Sonrası Telefon ve İnternetten Uzak Duruyorum.İnşallah Buraya Güzel Haberleri Yazarım.

bu topikde sayımız çok az zaten. benim yumurtar toplandı sadece bir tanesi döllenmiş. cumartesi transfer.
sen rapor işini hallettinmi? clinarta mı karar verdin

evet clinartta karar verdim rapor uğraştırıyo biraz test sonuçlarını bekliyom sonra konsey ne karar verirse şansım biraz düşük gibi geliyo dışarda yaptıracak olduğum için sıcak bakmayabilirler inşallh bebiş sımsıkı tutunur sana aşamalardan haberdar et bizi allah yardımcın olsun cumartesi senin için dua edicem

kizlar insallah iyi haberler veririsiniz...bende clinartta iki kez denedim ama malesef sonuc sifir...sorun erkek infertilitesi...ve 2 denemeded hic tutunma olusmadi...

farabiden rapor verirken malesef zorluyolar diye biloyorum...dediginiz gibi orada dr suleyman guven var aman Allahim diyorum....beni kac kere aglatmistir sayisini bile hatirlamiyorum...

safak bey iyi bir doktordur ama ekibi icin aynis eyi soyleyemem...clinartin diger merkezlerden yaptigi pekde farkli bir uygulama yok..standart tup bebek..benden ne rahim filmi ne histereskopi v.s birsey istemedi safak hoca..ve 2.den sonra genetik sorun olmasad pgt oneriyor..tup bebekte gelinen son nokta budur diyor..ama insan olarak safak hoca iyidir; cok naziktir; her sorunuza cevap verir...malesef lab.nin cok iyi oldugunu dusunmuyorum...ufuk bey vardi birde clinarta o ozel karadenize gecti...

insallah pozitif sonuc alirsiniz kizlar..bu yolda emek veren herkese duaciyim..

aylinnn sen ne yaptin canimm? aret kamer bey le gorustunmu?

bende rapor için uğraşıyorum farabiden clinartı önerdiler bana bakalım inşallh ii sonuçlar alırız sen napmayı düşünüyosun nasıl bi tedavi nereye gidiyosun

bende rapor için uğraşıyorum farabiden clinartı önerdiler bana bakalım inşallh ii sonuçlar alırız sen napmayı düşünüyosun nasıl bi tedavi nereye gidiyosun

canim farabiden doktorlarmi onerdi clinarti? trabzondaki butun tup bebek merkezleri birbirine zit..asla birbiri hakkinda iyi konusmazlar...en son tedavim 3-4 ay once onceydi..su an tedavide degilim...

sizde sorun neydi canim? kac yasindasin ve kacinci denemen ?

yok canım farabi hçö öneriri mi.ben of ta yaşıyorum buradan arkadaşlar önerdi 3aşılama yaptırdımm ama daha hiç başlamadım belki raporu alıabilirs tutmadı karadenizde tüp bebek içinde clinartta karar verdiem öyle gideyim diye.
bizim sorun çncden sperm di ama ilaçlarla oda düzeldi hala olmuyo sebepsiz infertilite işte dr öyle dedi .benim yaş 28 canım sen nerelere gittin tedavi için

anladim canim..karadenizde hasan tahsin sanisoglu icinde asilamada iyid ediler..ama tabiki nasip..Rabbim ol ol diyecek..canim ben farabiyede gittim ama diyorumya kac kere aglattirlar beni inan hatirlamiyirum..2 tedavimde clinartta oldu..bir ara ankaraya gittik; kaan aydosada tedavi oldu esim...ordan genarta yonlendirdi bizi..ama ben genarttan memnun kalmadim hic hemde..safak hocayi insan olarakta cok severim ben; cok cok nazik ve iyi niyetlidir...safak hocada eger sorunun cok ciddi degilse cok bence poztitif alan cok var..ki sizdede ciddi sorun yok...safak hoca ile onceden bir goruz..bir muayene etsin seni...canim hangi ilaclar kullandiniz spermi duzeltmek icin bizde maloesef duzelme olmadi...

sizde cok belirgin sorun yok..canim tutma sansin cokk yuksek...o yuzden icin rahat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…