Tüp Bebek Merkezleri Clinart Tüp Bebek Merkezi Dr. Safak Hatirnaz hakkinda görüsleriniz

Çok şükür bu gün toplandı dua edin arkadaşlar

hadi hayırlısı.. inşallah transferin ve diğer süreçlerde yolunda gider. ben en çok yumurta toplama işleminden korkuyorum yaa.
yarın kontrole gidicem bende bakalım... sen kaç gün iğne kullandın kaçıncı gün toplandı yumurtaların bende merak içindeyim..
cemile trabzonda mı oturuyorsun ?

Hayır Rize de oturuyorum. 9 gün Gonalf kullandım ama duruma göre değişir. Sende Clienart da başladın mı

Hayır Rize de oturuyorum. 9 gün Gonalf kullandım ama duruma göre değişir. Sende Clienart da başladın mı

bende rize de oturuyorum. clinartta başladım. 4. günüm bende aynından kullanıyorum. yarın daha ne kadar kullanacağım belli olur heralde.

bende 225 kullanıyorum inşallah bu gidişimde azaltır ilaçlara karşı ön yargılıyım ama mecburen kullanıyoruz işte

kızlar slm
şafak bey riskli gebelik takibi yapıyor mu
bende pıhtılaşma problemi varda

kimse cevap vermiyo bana ktüde rapor için uğraşan yok galiba raporu çıkaırı çıkarmaz clinarttayım inşallah

Çok şükür bu gün toplandı dua edin arkadaşlar

inşallah bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alısın yapılan aşamalardan bizleri haberdar edersen sevinirim bize ışık olursun bende 2 gün önce ktü ye rapor için başvurdum raporu alabilirsem bende clinartta gelicem inşallah hepimiz için hayırlrısı olsun şafak beyden memnunmusun peki

Amin. KTÜ De Rapor alman için Ağır Şartlar var Yok Laporaskopi ıvır zıvır falan Orda Süleyman Güven Var Biraz Gıcık Başka HAstanaye Gittiğin İçin Sana Yardımcı olmayabilirler.

rapor hakkında bilgim yok. ben daha ilaç kullanıyorum çarşamba toplanacak yumurtalar.. şimdiye kadar clinartta bir sorun yaşamadım. hakkımızda hayırlısı cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…